Цитирай Първоначално написано от dirtyy
На най-доброто от сериите си се спряла, поне според мен.
Ако искаш да ме слушаш, вземи 500д.
Най-най изгодното и най-добро.
Когато отидеш в магазина, човека сам ще ти обясни, че 550д е ненужен модел в серията на канон, можеха да направят вместо 550д с тия характеристики, 600д. Все тая, според мен, ако имаш парите, вземи 500д.
аз съм с 550д и наистина съжалявам, че се охарчих с толкова повече пари за него.
А пък ако наистина искаш да си щракаш за кеф, 1100 де е идеалка, ще си много доволна!
Снима клип, също като 500-550 д.

Така че който и да вземеш, няма да съжаляваш, само че си помисли добре за разликите между 500д - 550д.
лол не снима клип като 550D .. 1100D е много по-зле от 550D-600D..1100D e с 30fps ,което изобщо не е real moviemode .
550D има поставка за микрофон,който може да седи там докато снима видеа ,примерно на сватба и т.н и всичко да се чува идеално,иначе какво да прави,да разнася микрофон с нея?
550D е доста по-добър вариант за снимане на видео :О ..
за снимки не ме питай,дърти по разбира,може и да е права,но ти не си казала дали искаш за видео или за снимки повече,то има голяма разлика.
ако искаш за снимане наистина,500D e по-добър,защото както казах разликата не е съдбоносна ,но за видео..550D e по-добрия вариант.
друг хубав до 1400 няма..в смис такъв ти си се спряла на най-добрите модели за по-ниска цена,другите почват от 1600 + .. в смис има и други,но тези са най-добрите според мен като за начало.