- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- dirtyyy:д
така.. ако може да ми помогнеш.. не знам кой от всичките , пък и не съм им наясна с половината неща, които имат, та
http://www.technomarket.bg/products/...s-18-55-is-kit
http://www.technomarket.bg/products/...0d-kit-18-55dc
или http://www.technomarket.bg/products/...s-18-55-is-kit
![]()
очаквайте скоро +1 фотографче wannabe
то густо, то пусто
да не забравиш да ни затрупаш със снимки на моливи, цвета, котки, деца, стари хора, празни пейки, течаща вода, снакс, тампони
то густо, то пусто
1100D не е добър вариант.наскоро мислех да го взимам,но просто има изключително bad reviews ,но за цената не е толкова зле и ако е за начинаещ и ти трябва евтин и не толкова лош апарат,това е добрия вариант,но за 200 лева отгоре можеш да си вземеш Никон D3100 ,който е доста по-добрия вариант.
550D определено е по-добър..има поставка за микрофон,така че няма нужда да търсиш после други микове за актьорите и т.н ако снимаш видео .. доста добро си е това,освен това има FULL HD ..
500D също не е толкова лош,те разликите не са съществени и нещо невероятно и невиждано ,но просто 500D има няколко пропуски и ако ще си взимаш скъп апарат,поне си вземи 600D за 1600 или поне 550D за 1300..ако парите са ти проблем,1100D и 500D са добър вариант .. въпреки че хиляда лева не са малко.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
На най-доброто от сериите си се спряла, поне според мен.
Ако искаш да ме слушаш, вземи 500д.
Най-най изгодното и най-добро.
Когато отидеш в магазина, човека сам ще ти обясни, че 550д е ненужен модел в серията на канон, можеха да направят вместо 550д с тия характеристики, 600д. Все тая, според мен, ако имаш парите, вземи 500д.
аз съм с 550д и наистина съжалявам, че се охарчих с толкова повече пари за него.
А пък ако наистина искаш да си щракаш за кеф, 1100 де е идеалка, ще си много доволна!
Снима клип, също като 500-550 д.
Така че който и да вземеш, няма да съжаляваш, само че си помисли добре за разликите между 500д - 550д.
окей,мерси много :д а и ако можеш да ми предложиш някой друг хубав до 1300-1400 :д
лол не снима клип като 550D .. 1100D е много по-зле от 550D-600D..1100D e с 30fps ,което изобщо не е real moviemode .Първоначално написано от dirtyy
550D има поставка за микрофон,който може да седи там докато снима видеа ,примерно на сватба и т.н и всичко да се чува идеално,иначе какво да прави,да разнася микрофон с нея?
550D е доста по-добър вариант за снимане на видео :О ..
за снимки не ме питай,дърти по разбира,може и да е права,но ти не си казала дали искаш за видео или за снимки повече,то има голяма разлика.
ако искаш за снимане наистина,500D e по-добър,защото както казах разликата не е съдбоносна ,но за видео..550D e по-добрия вариант.
друг хубав до 1400 няма..в смис такъв ти си се спряла на най-добрите модели за по-ниска цена,другите почват от 1600 + .. в смис има и други,но тези са най-добрите според мен като за начало.
Should ever be forgot...
дуде, прието е запетайката да се пише слято с последната думаПървоначално написано от lightcameraction
по темата: боли ме чепа за вашите кутии за души
n00bs
ясно ми е,че няма да снима сватби,но тоя апарат тя няма да го ползва за работа и ако и трябва примерно да снима някакво събиране с приятели или примерно някоя сватба или каквото и да е ,то една приставка за микрофон би била страшно полезна,защото иначе почти нищо не се чува както трябва ..
освен това има full hd и т.н
Should ever be forgot...
не ми се сопкай само,щото се опитвам да ти помогна на теб в момента.Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
Should ever be forgot...
Y r u spending my prostitute money?
Respect my authoritah
И милионер да бях, не бих дал 1000 лева за фотоапарат, при положение, че и телефона ми може да снима...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Ако имах доста пари в излишък бих ги вложил в един апарат. С него могат да се увековечат доста красиви моменти и все ще ти послужи за някой повод.Първоначално написано от MaLyKoLiU
Respect my authoritah
Това можеш да го направиш и с един телефон с хубава камера, като например Galaxy S2Първоначално написано от Thrombocyte
![]()
Мишинка
BrainDamage
след като не разбираш просто няма смисъл да правиш такива изказвания.Първоначално написано от MaLyKoLiU
Should ever be forgot...
Добре щом не разбирам... за какъв чеп й е фотоапарат за 1000+ лева, като не се занимава професионално, а ще прави любителски снимки ?Първоначално написано от lightcameraction
Съгласен съм, че не могат да се сравняват като качество, но за какво й е ?За да се снима пред огледалото ?
![]()
Мишинка
BrainDamage