.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

в кого е проблема

добър ден
    възбуждам приятеля си с ръка после свирка / и той си е възбуден..стигнем ли до секса и всичко отива..казва,че не е в мен вината но..не знам какво да правя..съвет от по опитните ако може..

Три-четири;
    "просто се притеснявааа"
    "поговори с негооо"
    "дай му виаграаа"

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Да е бил девствен до скоро?
    Ако то значи е от това. Просто се притеснява и не е свикнал с презервативите ( казвам го от опит ).

ами говорихме казва, че той е виновен и че отдавна не е правил секс не знам дали това е някаква причина..
    не, не е бил девствен до скоро

Banned Мега фен
    да не е от презервативите ? ..и щом ти казва,че не е в теб вината значи наистина не е.. може да е от притеснение,от презерватива от много неща.. щом първоначално го възбуждаш значи не е в теб причината

Супер фен Аватара на badsector
    Както е легнал по гръб и му правиш свирка, просто му седни отгоре, без презерватив. Като го усетиш, че е максимало надървен, го изкарай и му сложи презерватива и продължете. Като усети хубавото няма да иска да го изкарва

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Както е легнал по гръб и му правиш свирка, просто му седни отгоре, без презерватив. Като го усетиш, че е максимало надървен, го изкарай и му сложи презерватива и продължете. Като усети хубавото няма да иска да го изкарва
    И след това не забравяй да питаш във форума дали си бременна!

хах благодаря ви пробвах ме и без и със ... всеки път ли ще е така...
    imamkrasivouho защо трябва да се заяждаш.. ?

Цитирай Първоначално написано от Lof_u
    Не се заяждам. Напълно сериозна съм...

Супер фен Аватара на AlokiNn
    imamkrasivouho....
    До авторката: ВИАГРА не му давай!

не съм си и помисляла

Прескочете свирката и направо давайте по същество.Мисля, че ще се получат нещата.

anonymous708973
    Guest
    Всеки път?! Значи, не е в гумите проблемът. Нормално е да се случват засечки понякога, ама всеки път...
    Получава ви се така, като е втори рунд с малка пауза или като правите секс за първи път за деня?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Явно ръката ти е по секси, от теб самата
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Представяш ли си?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Може момчето да има фетиш към ръце...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Probably...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Кирилицата е задължителна. Extremescream

Супер фен Аватара на badsector
    ...всеки път ли ще е така...
    Не. В най-скоро време ще станат нормални нещата. Не се притеснявай.

В теб е вината естествено ,сигурно си няква горила.

Една приятелка се оплакваше от такъв случай, оказа се, че приятелят й я е лъгал, че не е бил девствен.

Повече от фен
    от него притеснен е

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Леле,много сте вманиачени,един път като и го "сложи" без презерватив за някакви си минути.. надали нещо ще и стане ;] Аз пия противозачатъчни и го правим без,но и преди да започна да ги пия сме го правили без.. и преди него не съм ползвала презервативи.. Всичко си зависи от момичето и момчето.Момчето трябва да знае кога да го извади,а момичето - кога е в овулация.Така няма да има гафове

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Леле,много сте вманиачени,един път като и го "сложи" без презерватив за някакви си минути.. надали нещо ще и стане ;] Аз пия противозачатъчни и го правим без,но и преди да започна да ги пия сме го правили без.. и преди него не съм ползвала презервативи.. Всичко си зависи от момичето и момчето.Момчето трябва да знае кога да го извади,а момичето - кога е в овулация.Така няма да има гафове
    Никой не е вманиачен. Просто погледни двете мнения за бременност още на първа страница и ми кажи, че малките необразовани дечица като им го 'сложат' един път без презерватив не почват да пускат теми на поразия.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Пробвайте да стане спонтанно.
    Примерно лежите си или правите нещо друго у тях или у вас и изведнъж го налази - започни да го целуваш по страстно, да подръпваш дрехите си/му или направо да махнеш част от тях.
    Казвам го от личен опит От както го пробвах това проблеми не сме имали с въпросното момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си