.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Какво мислите за дрехите 2ра употреба?

Споделете своето мнение за драхите 2ра употреба. Ако искате качете и снимки на дрехите, които сте си купили.

Страхотни , оригинални, не винаги iма попадения , но все пак> имам доста дрехи от там , ще пусна снимки по-късно
    eat well
    stay fit
    die anyway

----------------------------
    love the life you live , live the life you love

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Брачетка ми държи такива магазини и мога да кажа, че ги зарежда от Германия 1-во качество-с пъти по-добро качество от тукашните нови китайски боклуци

А може ли да кажеш кои са тези магазини? Малко реклама така..

Магазини Мания, доста добри неща се намират - сега последно си взех два пуловера - мерино вълна- единият е на Бенетон

аз днес ходих до там при нас всеки петък докарват нова стока.

качи снимчици на пуловерите ако искаш...

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
    има добри попадения
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Голям фен
    Град
    София
    Абе, вие, сериозно ли? Как можете да носите тия боклуци?
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Посещавам такива магазини веднъж седмично като имам време , понякога има доста добри неща , който си взимам .. Щом ми е харесало и ми стой добре и е с хубаво качество , не виждам защо да не си го взема .. :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Принципно бях много против. Първо ,ми се виждаше малко унизително. Второ, все пак тия дрехи са носени на нечий чужд гръб. Трето, защо да пазарувам оттам, когато мога да си купувам нови??
    Да, ама преди седмица с една приятелка бяхме доста разлигавени и минахме покрай едно подозрително добре миришещо малко забутано магазинче втора ръка и решихме да се пъхнем, така и така нямаше кой да ни види. Накрая излязохме с по два пуловера на манго за смешни парички. След няколко дни посетихме два други големи магазина, от тия на килограм, и там намерихме сладурски неща. Та, идеята ми беше, че няма лошо, стига да си подбираш какво носиш, защото има хора които никога не би разпознала като клиенти на такива магазини...и други, които просто им бие откъде пазаруват.
    Плюс това обожавам дрехите на Н&M и съм като минотърсачка за тях ;дд

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666
    Хахахаха,по-добре от там да си взема нещо уникално като единствена бройка,отколкото от Теранова и подобни и целият град да има същите дрехи...

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Ами никога не съм си купувала дрехи от такива магазини...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    влизала съм няколко пъти, единственото ми попадение е само една жилетка, която по принцип сигурно е към 50 лева, а аз си я взех за 5 ... Нямам нищо против, но трябва много време и късмет, ако искаш да си намериш нещо качествено за без пари ...
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Супер фен
    Не посещавам такива магазини...
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Град
    Хюстън
    Аз също посещавам магазин за втора употреба, но рядко. Оставила съм си номера на продавачката там и понеже е позната на майка ми, се обажда, когато получат нещо интересно. Отивам да погледна и преценявам дали да го купя. Срещат се и качествени неща за нищожна цена. А за това, че са носени от други хора преди мен, не се притеснявам. Всичко е минало през химическо чистене и е изгладено.
    Разбира се, се чувствам по-добре, когато съм облечена с нещо марково от новата колекция на 'Bershka' примерно, но е задължително. Важното е да можеш да комбинираш добре дрехите си, макар и те да са със скромен бюджет. Не всеки има възможност да си позволи скъпото. Нека има за всекиго по нещо.

Не пазарувам от такива магазини.Не ми е приятна мисълта,че някой непознат е носил дрехите.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Дрехите 2ра употреба не са винаги носени от други...голяма част,особенно тези от Англия и т.н. са бракувани от магазините им и се носят до България.

Най-голямото ми попадение е от Английски магазин,една футболна тениска на найк с дълъг ръкав на Rocester FC.Обикновено цената на подобна тениска на който и да е отбор е около 85 евро,аз си я взех за скромните 8.95 лева...погледнах даже в сайта на отбора и там за да си купиш подобна трябва да платиш 85 евро.. Също от един Английски магазин 2ра употреба си взех 3 тениски найк за общо 30 лева...а ако си я бях купил от магазин на найк само една от тях сигурно щеше да е над 30.

Та който търси намира,аз предпочитам да си взема тениска или каквото и да е от втора ама да знам че никъде ис града няма да видя такава отколкото да виждам че всеки 2ри има същата...е,това нали не значи че и аз не пазарувам от марковите магазини,все пак там си е чисто новичко пък и от нова колекция.
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Colouring
    Не виждам абсолютно нищо унизително.
    1.Не става въпрос за дрехи,които са носени и носени.В повечето случаи става въпрос за ЧИСТО НОВИ неща,които просто не са слагани.
    2.Качествени са и то доста повече,отколкото боклуците по магазините.
    3.Почти винаги нещата са оригинални и то на много известни марки,пък на супер ниска цена.Какво по-хубаво?
    Не казвам,че пазарувам от тях редовно.Даже почти не.Но не защото ме е срам,а защото рядко съм попадала на неща в моя стил.А когато попадна си е чиста далавера.

И аз първоначално бях доста против, смисъл, както в един от по-горните постове пишеше струваше ми се доста унизително, гнусно и срамно. НО веднъж влязох и намерих една супер сладурска блузка...и така вече имам няколко неща от там. Като си ги изпереш доста внимателно вкъщи няма от какво да се притесняваш
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Цитирай Първоначално написано от Vikencheto
    И аз първоначално бях доста против, смисъл, както в един от по-горните постове пишеше струваше ми се доста унизително, гнусно и срамно. НО веднъж влязох и намерих една супер сладурска блузка...и така вече имам няколко неща от там. Като си ги изпереш доста внимателно вкъщи няма от какво да се притесняваш
    +
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Зависи коя втора употреба,някой път има страшни неща.Имаме до нас една нова,дето нещата са си наредени нали на закачалки и има някой невероятни неща просто Имам супер много работи от там,които по никакъв начин не си личи че са втора употреба,някой даже си бяха с етикетите.И са маркови забога.Така,че ако знаеш къде да търсиш може да намериш много хубави неща.Тея префарцунени моми,дето "никога няма да стъпят във втора употреба" много губят.Ама да си носят турските буклуци,щом искат,щото са от редовен магазин и били много хубави.

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666
    Хахахаха,по-добре от там да си взема нещо уникално като единствена бройка,отколкото от Теранова и подобни и целият град да има същите дрехи...
    Именно.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на sladkalady
    Нямам нищо против магазините за втора употреба,но не съм си купувала нищо от тях.Но доста от притялките ми имат много добри попадения и въобще не си личи ,че са втора употреба
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Имам доста дрехи от магазини за втора употреба. По новините наскоро даваха как има жени, които имат магазини за дрехи и купуват втора ръка дрехи на безценица и в техните си магазини ги продават за нови с голяма надценка.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq
    Не посещавам такива магазини...
    Женско съм ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си