- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Курвенски номера
Имам сериозен приятел от година и половина,но наскоро се появиха проблеми между нас заради други момичета.Пише си смс-и с моя съученичка и получава от друга смс-и с целувки и така нататък, пишат си във фейса...Незнам какво да направя като го попитам казва,че незнае защо го е направил и ми отговаря,че наистина ме обича...Объркана съм помогнете ми
Тези момичета с които той контактува наясно ли са, че е зает?
Ако не са на ясно, значи той крие факта, че е обвързан, за да има шанс със тях и ако нещо стане помежду ви да има алтернатива.
Ако знаят, значи просто са пикли, който не знаят, че чуждият мъж не се бара, а на него не му прави чест да се занимава с такива индивиди.
Поговори с него и му кажи, че не ти е приятно и тн. и поискай да прекрати тези си контакти с тях.
Само от това мога да ти кажа, че е неориентиран пубер и едва ли ще излезе човек от него. Разкарвай го и си търси свястно момче.Първоначално написано от vasetops
Отдай му се повече! Очевидно не получава достатъчно от теб и търси странични връзки, за да запълни празнината![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
^ и на мен ми стана странно за това,което е цитирано в горното мнение.. как така не знае защо ? .. правиш нещо спонтанно 1 път.. след това си има причина !!!.. или говориш с него и той прекратява отношенията с тях или не се занимавай![]()
ами аз говорих с него и му казах,че не ми е приятно,но те продължават да му пишат дори й да ги махне от всякъде когато ходи без мен на дискотека се засичат и всичко почва от начало...
Поговорете сериозно,как така не знае защо го прави.А относно това че нещо му липсва,ами като му липсва да й сподели,като иска други да я остави.
Явно не му пука,че може така да те загуби или не допуска,
че може да се случи. По принцип като обичаш някого,той
е най-важен за теб и не съществуват други един вид...
( поне при повечето е така )
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
+Първоначално написано от badsector
Повярвай знае, защо го прави, но е страхлив пикльо и никога няма да ти каже. Няма да спре да говори с тях, защото му харесва факта, че и от други получава внимание, а не само от теб .. Или говори с него сериозно или го махай. И не вярвай на напразни обещания в повечето случаи са лъжи.![]()
Успех.
Той така и секс с нея може да прави, без да знае защо го е направил.![]()
![]()
С подобна реплика заобикаля въпроса.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Разкарвай го! Шут със засилка! Явно не те заслужава...(плаша се от себе си)
Абсолютно.Първоначално написано от badsector
Не знаел... той да не е невменяем?!
+Приключи нещатата на време,за да не следва тема от типа "той ми изневери,не ми се живее" >.>Първоначално написано от PinkPan7her
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Отговора ти е написан в заглавието на темата, не знам какво повече искаш.
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
Щом не получаваш адекватен отговор от страна на приятелят си и смяташ, че има защо да продължаваш връзката си с него, въпреки че флиртува с други момичета поговори с тези девойки и културно им обясни, че не ти харесва отношението, което имат към гаджето ти...Ако не се разберете по цивилизовният начин и продължиш да не получаваш подкрепа от партньорът си има два варианта - да си изпотрошиш нервите, за да се бориш за човек, който явно не проявява сериозност или да теглиш една майна и да го оставиш да води спокоен ергенски живот.
Пфф, смятай какъв е неорентиран .. Поговори си с него, разяснете си нещата..Първоначално написано от vasetops
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Има нужда от разнообразие, да флиртува, да завоюва нови мадами и т.н.
Ако продължиш да търпиш, значи си склонна да търпиш унижение.
Ако имаш достойнство, тръгваш си с високо вдигната глава, независимо колко го обичаш.
Приятелят ти, ако е истински Мъж, най-малкото трябва да те уважава.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Кирилица!!!
Sh@d0w
Не знаел какво правии ..![]()
Ей тия момчета не отиват на добре и т'ва си е ..
Само от това мога да ти кажа, че не си заслужава и не държи на теб, след като допуска някакви си трети лица до себе си ..![]()
И що за оправдание е това? Да беше измислил нещо по - оригинално ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добре дошла в клуба.
Няма защо да се учудваш. Липсва му внимание или необходимост от комплименти. Забрави просто да ти влезе в положение и да се замисли, че на теб не ти е приятно. Или се примиряваш, или го махаш![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
мисля,че трябва да сложиш края
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от vasetops
Колкото и Северното течение духа от Изток.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Да хваща пътя! Не мисля, че има истински чувства към теб. Сложи края.
Е,вие пък малко крайно се изказвате.
Защо пък да няма истински чувства към нея? Може пък и да има. Все пак за година и половина не вярвам да няма чувства.
Но според мен трябва да си поговориш с него и да му кажеш,че не ти е приятно да прави така. И да си изясните някои неща.
И направи това,което ти искаш и ще те направи щастлива. Послушай себе си първо и след това нас.
Наистина "не знае защо го е направил" звучи смешно. Ама на момчетата това са им хормоните. Важното е да ти е верен и да не те пренебрегва. Ако тези чатове с приятелки не му влияят на държанието не знам защо така реагираш.