- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за гаджето
Искам да купя най-хубавия подарък на приятелката ми, която след 2 седмици ще стане на 16 години. Отделил съм 150 лева. Имам много идеи, но искам и от Вас да чуя нещо.... :P
търсачка.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
За толкова пари можете хубава екскурзия да си направите.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
За 150 лева могат най-много да отидат до някой друг град за няколко часа. Голяма екскурзия ще е.Първоначално написано от kyon
И спря да се върти за миг земята..
Може да и земеш ето такъв часовник http://www.elit007.com/index.php?pag...emart&Itemid=1![]()
Тя става на 16... и ако техните не са кой знае колко печени... сигурно няма и да я пуснат на екскурзия само с него.
От какво се интересува... можеш да направиш някакъв хем романтичен подарък, хем да е свързано с нещо, което харесва ...
Глупости. Отвори грабо.бг и виж кви промоции предлагат хората. Уикенд за двама в спа хотел, например. Друг е въпросът, че те са малки.Първоначално написано от xoxi
16 годишна, хъъм. Техните едва ли ще я пуснат да спи някъде другаде, но пък... помисли за нещо, което много е искала. Не става въпрос за плюшено сърце или няква такава простотия. Рожденият ден е личен празник, подарява се личен подарък, а не нещо, касаещо вас, двамата. Уикендът насаме е друга бира :Д
Примерно... ваучер за любимият й магазин е добра идея, но 150 лв са малко множко, може да се почувства неудобно, а пък на ваучера винаги пише сумата.
Ваучер за фитнес, примерно и й кажи, че й го подаряваш без абсолютно никакъв намек, че повечето момичета са/сме тънкообидни на тая тема.
Много обичам ваучери :ДД Часовник е добра идея, ако не е суеверна, а винаги би се израдвала на бижу - заложи на сребро/перлички (много нежни и подходящи за всякакъв повод)/Сваровски![]()
Пиши кво си избрал.
Еми явно само на хохи й изглежда тъпо дори да си предстви момиче на 16, на романтична "екскурзия" и в хотел с много сериозния си приятел явно.
Моля ви се, хора. Излезте си из телевизорите.
И спря да се върти за миг земята..
Както казаха по-горе - екскурзия, но вие сте на 16 и едва ли ще ви пуснат сами ..
Или пък може да му купиш нещо по негов вкус..![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Най-големият подарак си ти , купи една роза ,купи колие мисля,че ги слагаха в кисийки завържи кисийката на розата и така хвани розата, че да скрие кисийката, когато и подариш розата кисийката ще увисне![]()
150 лева за подарък ?Партия от 20 човека не събираме по толкова за подарък
Можеш да и покажеш че я обичаш и да я накараш да се почувства добре по друг начин, който е много по-евтин (в левове говорим
), много по-ефективен и БЕЗЦЕНЕН !
![]()
Олее още една Грабо маниачка от ПловдивПървоначално написано от PinkPan7her
Вече не се чувствам сама
![]()
Иначе за толкова пари и вземи някое бижу - я гривна, я някое колие![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Майтапиш ли се, обожавам Грабо :Д Даже имам ваучер за вечеря за изразходване :ДПървоначално написано от naksdy
Класика - огромно ама наистина огромно плюшено мече с картичка с послание .Но , разбира се може за тези пари да си измислиш нещо по-оригинално . Ти решаваш
![]()
Екскурзията е страхотна идея, но нея няма да я пуснат... Иначе за сега мисля да е голям букет и вътре с някакво колие, гривна, обеци или пръстен... и картичка... Но искам някакви по-оригинални идеи, защото примерно когато направихме 1 месец, аз и подарих колие, а сега искам нещо по-различно. Когато направихме 5 месеца, тя ми подари пъзел с наша снимка... Бях много изненадан когато получих този подарък и сега искам да и направя страхотен подарък, който няма да го забрави никога. Може да е и романтичен :P
Шоколадова торта и отгоре тортата ще има една снимка на нас двамата. (Снимката също ще се яде)+ Колие... вътре в тортата или извън нея
... Харесва ли ви идеята?
АЗ подарих на мойта букет от моркови.. Доста се смееше и каза че това е най-хубавия подарък който е получавала ... и после ми пусна за награда![]()
![]()