.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    Бургас

Подарък за гаджето

Искам да купя най-хубавия подарък на приятелката ми, която след 2 седмици ще стане на 16 години. Отделил съм 150 лева. Имам много идеи, но искам и от Вас да чуя нещо.... :P

Супер фен Аватара на LeprikonA
    търсачка.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

За толкова пари можете хубава екскурзия да си направите.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    За 150 лева могат най-много да отидат до някой друг град за няколко часа. Голяма екскурзия ще е.
    И спря да се върти за миг земята..

Може да и земеш ето такъв часовник http://www.elit007.com/index.php?pag...emart&Itemid=1

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Тя става на 16... и ако техните не са кой знае колко печени... сигурно няма и да я пуснат на екскурзия само с него.

От какво се интересува... можеш да направиш някакъв хем романтичен подарък, хем да е свързано с нещо, което харесва ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    За 150 лева могат най-много да отидат до някой друг град за няколко часа. Голяма екскурзия ще е.
    Глупости. Отвори грабо.бг и виж кви промоции предлагат хората. Уикенд за двама в спа хотел, например. Друг е въпросът, че те са малки.

16 годишна, хъъм. Техните едва ли ще я пуснат да спи някъде другаде, но пък... помисли за нещо, което много е искала. Не става въпрос за плюшено сърце или няква такава простотия. Рожденият ден е личен празник, подарява се личен подарък, а не нещо, касаещо вас, двамата. Уикендът насаме е друга бира :Д

Примерно... ваучер за любимият й магазин е добра идея, но 150 лв са малко множко, може да се почувства неудобно, а пък на ваучера винаги пише сумата.
    Ваучер за фитнес, примерно и й кажи, че й го подаряваш без абсолютно никакъв намек, че повечето момичета са/сме тънкообидни на тая тема.

Много обичам ваучери :ДД Часовник е добра идея, ако не е суеверна, а винаги би се израдвала на бижу - заложи на сребро/перлички (много нежни и подходящи за всякакъв повод)/Сваровски
    Пиши кво си избрал.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Аз съм ЗА екскурзията За 150 лв. можете да си организирате много хубав и роматичен уикенд в някое спа хотелче. Не слушай хохи какво казва , че няма да ти стигнат парите. Ако техните ще я пуснат отидете , ще си изкарате супер , пък и съм сигурна , че на нея ще й хареса

Мега фен Аватара на xoxi
    Еми явно само на хохи й изглежда тъпо дори да си предстви момиче на 16, на романтична "екскурзия" и в хотел с много сериозния си приятел явно.
    Моля ви се, хора. Излезте си из телевизорите.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Както казаха по-горе - екскурзия, но вие сте на 16 и едва ли ще ви пуснат сами ..

Или пък може да му купиш нещо по негов вкус..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Най-големият подарак си ти , купи една роза ,купи колие мисля,че ги слагаха в кисийки завържи кисийката на розата и така хвани розата, че да скрие кисийката, когато и подариш розата кисийката ще увисне

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    150 лева за подарък ? Партия от 20 човека не събираме по толкова за подарък Можеш да и покажеш че я обичаш и да я накараш да се почувства добре по друг начин, който е много по-евтин (в левове говорим ), много по-ефективен и БЕЗЦЕНЕН !

Голям фен Аватара на naksdy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Отвори грабо.бг и виж кви промоции предлагат хората........Много обичам ваучери :ДД
    Олее още една Грабо маниачка от Пловдив Вече не се чувствам сама

Иначе за толкова пари и вземи някое бижу - я гривна, я някое колие
    Женско съм! Пикая клекнала...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Отвори грабо.бг и виж кви промоции предлагат хората........Много обичам ваучери :ДД
    Олее още една Грабо маниачка от Пловдив Вече не се чувствам сама
    Майтапиш ли се, обожавам Грабо :Д Даже имам ваучер за вечеря за изразходване :Д

Класика - огромно ама наистина огромно плюшено мече с картичка с послание . Но , разбира се може за тези пари да си измислиш нещо по-оригинално . Ти решаваш

Град
    Бургас
    Екскурзията е страхотна идея, но нея няма да я пуснат... Иначе за сега мисля да е голям букет и вътре с някакво колие, гривна, обеци или пръстен... и картичка... Но искам някакви по-оригинални идеи, защото примерно когато направихме 1 месец, аз и подарих колие, а сега искам нещо по-различно. Когато направихме 5 месеца, тя ми подари пъзел с наша снимка... Бях много изненадан когато получих този подарък и сега искам да и направя страхотен подарък, който няма да го забрави никога. Може да е и романтичен :P

Град
    Бургас
    Шоколадова торта и отгоре тортата ще има една снимка на нас двамата. (Снимката също ще се яде) + Колие... вътре в тортата или извън нея ... Харесва ли ви идеята?

АЗ подарих на мойта букет от моркови.. Доста се смееше и каза че това е най-хубавия подарък който е получавала ... и после ми пусна за награда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си