.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Какво мразите в момичетата?

Има такава тема за момчетата и реших да направя и за момичетата

В това се има предвид освен външния вид така и държанието и спрямо околните.

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..

Re: Какво мразите в момичетата?

Цитирай Първоначално написано от nolovexxx
    Има такава тема за момчетата и реших да направя и за момичетата

В това се има предвид освен външния вид така и държанието му спрямо околните.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

добре де последно за момичета или момчета питаш

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    ^Според мен за момичетата, но е копирала, без да редактира, от темата за момчетата.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    ^Според мен за момичетата, но е копирала, без да редактира, от темата за момчетата.
    Да

Супер фен Аватара на ScarletBite
    ми айде казвайте, момчета, интересно ми е
    all day... all night... what the fuck?!

anonymous708973
    Guest
    Имаме си мнооого дълга такава тема :Д

Да дава да я опипват...Виждал съм и такива

Голям фен Аватара на DoubleDMG1
    Цитирай Първоначално написано от VforVendetta00
    Да дава да я опипват...Виждал съм и такива
    да са токат с 200 буци грим, да са некви нацепени в устенцата, да лаят много зад гърба на другите и да са лигави кат 10 годишни дрисли.
    Я все пытался кому-то что-то доказать,
    Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.

everybody say: Путки да има

«Алло, мам?»
    «Да, сынок, случилось что-то?»
    «Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    мен най-ме дразни това, че едно 70% от днешните девойки са прости... ама толко' прости, че чак дразни.... пример: супер готино момиче, изглежда добре и т.н. ,след малко си отваря устата и ти се чудиш как да не се засмееш пред нея... а дори и да го направиш, тя ще си мисли, че ти е хипер забавна и ще продължава да бълва простотии ..... ето това ме дрезни меннн
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Дразни ме:

- Момичета, които се правят на голямата работа/ важни с цел да си "вдигат" егото.
    - Прекомерното използване на грим. Понякога стои наистина грозно и смешно.
    - Момичета, които пият повече и от мъжете. Също и тези които се друсат.
    - Повърхностни, лицемерки.
    - Говорят за другите без да погледнат себе си.

И най - фрапиращото:

- Кифла, а да се прави на кроасан.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    В момиче,което ми е гадже мразя постоянното тормозене по телефона и досадността !!!
    А като цяло у момичетата мразя това да се:
    правят на недостъпни
    гримират,като за световно ! Но пак трябва да има грим
    правят на много важни,та и ми налагат каква музика да слушам
    правят на кифли

anonymous708973
    Guest
    Тия, дето се правят на много вървежни и говорят зад гърбовете на хората какво щели да им направят, а когато тия хора се появят, си гълтат граматиката и стават по-хрисими и от 5-годишно дете, хванато да яде скришом шоколад. Като цяло, не харесват хора, които са големи на думи и малки на действия.

Тия, дето се имат за достатъчно големи, за да скиторят по баровете цяла нощ, а не могат една чиния да измият.

Тия, за които висша ценност в живота е да си прекарат училищния живот, пушейки на лавката, плюейки по учителите и накрая да запишат няква тъпа специалност в кварталния университет.

Тия, дето се кикотят постоянно.

Тия, дето нямат никва реална самооценка.

Останалите неща ще ги кажат другите, аз изреждам такива, които са силно специфични.

Най-много мразя да се правят на много вървежни и готини, да са лицемерни п**ки без грам акъл и претенциите им не отговарят на възможностите им. И нещо което наистина ме дразни и в мойта приятелка да си мисли, че винаги тя е права и че не мога да и се сърдя и че всеки път като стане и си тръгне ще хукна след нея А и грима... то бива да си сложиш малко, но например мойта си слага грим МНООООГО РЯДКО и си я харесвам повече без грим честно казано
    А физически черти момиче което не практикува някякъв спорт или тренира не ме кефи въобще дори и да е супер секси, тънка , яка и тн. а пък ако не е супер изваяна и оформени това, че тренира или практикува някакъв спорт е голям + поне за мене
    Това е ТЪП подпис. Не го чети D:

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Кифлите най-вече.А като цяло не само грима ме дразни ами държанието все едно сички са ти длъжни за нещо.Мразя,когато ми говорят за пари и колко струва тва и онова.Мразя тия със самочуствие до небето и си мислят,че могат да имат сяко едно момче понеже 10 отчаяни глупака им пишат сяка вечер skype/facebook ! Като цяло си падам по истинските момичета-натурално красиви *(без гримове сенки боички блокчета и четки) с характер различен от на другите (такива каквито им харесва да са,а не такива каквито "трябва" според останалите)

anonymous708973
    Guest
    А, да. И тва със сърденето за простии и държането в стил "той трябва да ме гони да ми се извинява, не аз на него". И вярването в максимата "след мъж и автобус не се тича, следващият идва след 5 минути."

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Толкова много неща мразя, че като се замисля и ми се оплитат мислите.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    А, да. И тва със сърденето за простии и държането в стил "той трябва да ме гони да ми се извинява, не аз на него". И вярването в максимата "след мъж и автобус не се тича, следващият идва след 5 минути."
    и аз го забравих това та +1 и от мен

Супер фен Аватара на Irti
    Наглостта, която ги подтиква да си мислят, че могат да имат всичко. Имай си самочувствието, но когато трябва си седи на гъзеца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си