.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Има ли момичета?

Здравейте на 18 съм а нямам приятелка всъщност не съм имал до сега. Може да Ви се стори странно и смешно но е така. Страшно ми се иска да не съм самотен. Не ходя много по кафета и по дискотеки, не пия и не пуша общо взето съм и малко срамежлив на всичкото отгоре. Къде има момичета които са по различни от другите защото днешните са лигли дето само пият и пушат, къде да се запозная с такова момиче като мен. Обичам разходки и така нататък бих направил всичко за любимия човек.Как да се променя че ми омръзна тая самота?

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ми излизай повече,няма нищо лошо да ходиш на дискотеки,кафета и т.н.

Мега фен Аватара на xoxi
    Дори да има човек до теб, пак може да си самотен.
    Между "сам" и "самотен" има огромна различка.
    Ти искаш да не си сам. Ако искаше да не си самотен, лесно можеше да си намериш развлечение.
    А момичета под път и над път. Огледай се хубаво и ще си намериш подходяща и за теб.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..

Re: Има ли момичета?

Не ти вярвам, че си такъв !!!! Но все пак, ако си, единственото ми обяснение, да не те харесват е проблеми във външния вид.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

излизай повече.. приятели глупости не е казано на дискотека.. и т.н. просто излизай.. вкъщи никоя няма да те намери

Да бе .. ужс.. и аз съм срамежлива само че съм на 14 и не съм имала гаже нито пия нито пуша нито съм кифла и не съм дебела Не се променяй .. все ще намериш някоя

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    ^И ти си остани такава!
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Не ти вярвам, че си такъв !!!! Но все пак, ако си, единственото ми обяснение, да не те харесват е проблеми във външния вид.
    Хубаво не ми вярвай аз не те карам да ми вярваш. Относно външния вид жени с които съм разговарял за проблема ми казват че съм хубав и не само виждал съм момичета да ме заглеждат но просто нямам смелост да ги заговоря. Относно тва излизане по кафетата просто не ги обичам тия места знам че няма лошо да се ходи просто не ги обичам примерно вас как да ви накара човек да отидете на място което не ви допада което не ви е приятно....

Повече от фен Аватара на LDto
    ами виж няма нищо срамно в това щом казваш,че момичетата те заглеждат ... усмихни и се или и намигни и се моли да няма приятел 1.90 130кг а относно пиенето и пушенето .... ами просто не всички пият,но вече повечето пушат ... кафета и дискотеките... ами да лятото може да се разходиш,но зимата си е студено ... за дискотеките ами малко са момичетата който не ходят (аз съм една от тях) .... просто бъде себе си и не се срамувай толкова УСПЕХ !!!

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Това ,че пушат и пият не ги прави лоши хора.
    Трябва да опознаеш някого добре,за да си направиш извод какъв е.
    ...И не всички са кифли,пък и съм сигурна ,че и ти не си перфектен.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Цитирай Първоначално написано от LDto
    ами виж няма нищо срамно в това щом казваш,че момичетата те заглеждат ... усмихни и се или и намигни и се моли да няма приятел 1.90 130кг а относно пиенето и пушенето .... ами просто не всички пият,но вече повечето пушат ... кафета и дискотеките... ами да лятото може да се разходиш,но зимата си е студено ... за дискотеките ами малко са момичетата който не ходят (аз съм една от тях) .... просто бъде себе си и не се срамувай толкова УСПЕХ !!!
    А евала някой да ме разбере относно това да се усмихнеш на момиче или да намигнеш може да има приятел тва едното. А как да оправя тоя срам всеки така казва срама си оправи а как да го оправя е въпроса....

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    Това ,че пушат и пият не ги прави лоши хора.
    Трябва да опознаеш някого добре,за да си направиш извод какъв е.
    ...И не всички са кифли,пък и съм сигурна ,че и ти не си перфектен.
    Перфектни хора няма казвал съм го много пъти не го твърдя нямам предвид че всички пият и пушат аз това питам къде са тия момичета които не пия и не пушат. Ами това примерно че пушат и пият не ги прави и добри хора да ти кажа не може няква си 16 годишна пикла да се напие като прасе и да прави разни глупости....

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    ^
    То на купони всеки пие,важното е да не е всеки ден.Смисъл на всеки се случва,даже и на най-свестните хора.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Срамуваш се, защото не харесваш нещо в себе си. Опитай се да да се самоанализраш, да промениш нещо в себе си така че да повдигнеш и егото си.

Най - важното е самооценката, която сам си даваш за себе си. Такъв какъвто се приемаш ти, ще те приемат и другите.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Срамуваш се, защото не харесваш нещо в себе си. Опитай се да да се самоанализраш, да промениш нещо в себе си така че да повдигнеш и егото си.

Най - важното е самооценката, която сам си даваш за себе си. Такъв какъвто се приемаш ти, ще те приемат и другите.
    Благодаря за смисления отговор може би точно това ми е грешката давам си грешна представа за самия себе си

Град
    Somewhere between Heaven and Hell
    Kато за начало трябва да станеш по-контактен и да се абстрахираш от масовката. Заложи на интернет запознанствата, ако не излизаш толкова по публични места. Основното е да имаш самочувствие и да изпъкваш с нещо различно от останалите и няма как да не ти се получи.
    Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.

Цитирай Първоначално написано от 0bsessi0n
    Kато за начало трябва да станеш по-контактен и да се абстрахираш от масовката. Заложи на интернет запознанствата, ако не излизаш толкова по публични места. Основното е да имаш самочувствие и да изпъкваш с нещо различно от останалите и няма как да не ти се получи.
    Няма проблеми ще пробвам с интернет запознанствата може ли някой сайт да ми предложиш?

Като начало оправи всичко във външния си вид, което може да бъде оправено, а не харесваш. Не е задължително в начина, по който изглеждаш да е проблема, но малко промяна и съответно вдигане на самочувствието хич няма да навредят.
    Трябва да се отърсиш от срама, да станеш по-социален.
    Харесай си някоя, събери смелост, отиди, усмихни й се и я заговори. Не използвай клишета обаче, впрегни въображението си.
    Много е важна нагласата. Не мисли "какво ще стане, ако ме отреже?", тва е много грешно. Ако ти е такава настройката, ше излъчваш неувереност.
    Ще получаваш откази, много пъти. Тва обаче не трябва да те отчайва. Всеки път като се случи, се учи от грешките си, усъвършенствай се. Бъди като гъба - попивай, разбирай и прилагай. Опит му се казва. Всичките тия неща няма да станат за ден-два, с времето обаче, ако не се отказваш, ше постигнеш много. Изобщо няма и да се замисляш, ше си се 'автоматизирал' , всичко ше става по естествен начин.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    това с интернет запознанствата е лоша идея. така не само че няма да стане кой знае колко по-добре, но и тотално ще ти се изгуби какъвто и да е социален живот.
    според мен трябва сам да преглътнеш срама. виждаш, че с него до никъде не си я докарал, нали? предубеден си, че щом момичето пуши или пие не става. не стига, че те е срам да заговориш момиче, ами че и претенции имаш. и то малко невъзможни. нямам за цел да те нападам, ама момче си, стегни се !
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Тъкмо се питах - има ли такива момчета?

Започни да излизаш ,сприятели се с нови хора.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Тъкмо се питах - има ли такива момчета? Тва майтап ли е или....

Започни да излизаш ,сприятели се с нови хора.

Супер фен Аватара на badsector
    Абе ти се грижи за себе си, спортувай, изграждай се като личност. Все някой ден ще имаш късмета да попаднеш на свястно момиче.

Хубаво е да има такива хора като теб, само че тъжната истина е, че точно такива хора оцелват неподходящи парньори, които ги разграбват.
    Или иначе казано, тези, които заслужават слънце, дъжд ги вали.

Опасявам се да не те стресна с тва по-горе, ама е по-добре да го научиш (едва ли ще го научиш сега от мен), да го приемеш и да знаеш как да се "предпазваш".

Шадоу ти даде добър съвет. Прави неща, които те карат да се чувстваш добре, ошлайфай се в някоя област и не се подценявай. Не мисли какво ще си помислят хората, ти си си ти. Харесвай се и не се притеснявай да показваш личноста си. Ако имаш чувство за хумор е огромен плюс.

Брат ми е като теб. И е много забавен, веднъж, не знам как се нави да дойде на кафе с мен и една приятелка. Беше много отпуснат, като никога. Говореше някакви неща, пускаше супер смешните шеги и приятелката ми умираше да се смее с него и не преставаше да ми повтаря винаги да го взимам с нас. Щяла и за мъж да го взима.. Има потенциал лапето, ама не ще да го развие и не знам кое точно му пречи да се отпусне.

Предполагам, че при теб също има нещо, което да можеш да покажеш и много момичетата ще те харесат, просто трябва да направиш нещо по въпроса. Осмели се и ще видиш, че не е страшно.

Цитирай Първоначално написано от robles
    Хубаво е да има такива хора като теб, само че тъжната истина е, че точно такива хора оцелват неподходящи парньори, които ги разграбват.
    Или иначе казано, тези, които заслужават слънце, дъжд ги вали.

Опасявам се да не те стресна с тва по-горе, ама е по-добре да го научиш (едва ли ще го научиш сега от мен), да го приемеш и да знаеш как да се "предпазваш".

Шадоу ти даде добър съвет. Прави неща, които те карат да се чувстваш добре, ошлайфай се в някоя област и не се подценявай. Не мисли какво ще си помислят хората, ти си си ти. Харесвай се и не се притеснявай да показваш личноста си. Ако имаш чувство за хумор е огромен плюс.

Брат ми е като теб. И е много забавен, веднъж, не знам как се нави да дойде на кафе с мен и една приятелка. Беше много отпуснат, като никога. Говореше някакви неща, пускаше супер смешните шеги и приятелката ми умираше да се смее с него и не преставаше да ми повтаря винаги да го взимам с нас. Щяла и за мъж да го взима.. Има потенциал лапето, ама не ще да го развие и не знам кое точно му пречи да се отпусне.

Предполагам, че при теб също има нещо, което да можеш да покажеш и много момичетата ще те харесат, просто трябва да направиш нещо по въпроса. Осмели се и ще видиш, че не е страшно.
    Благодаря ти за написаното. Хората с които съм бил ме смятат за забавен имам чувство за хумор ще се осмеля да отида на кафе примерно да видим какво ще стане но ще гледам да не съм толкова притеснителен

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland

Цитирай Първоначално написано от wunder
    Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Хубаво не ми вярвай аз не те карам да ми вярваш. Относно външния вид жени с които съм разговарял за проблема ми казват че съм хубав и не само виждал съм момичета да ме заглеждат но просто нямам смелост да ги заговоря. Относно тва излизане по кафетата просто не ги обичам тия места знам че няма лошо да се ходи просто не ги обичам примерно вас как да ви накара човек да отидете на място което не ви допада което не ви е приятно....
    Явно проблема е в срамежливостта ти.И аз преди не ходех по кафета,тва беше мястото,където не стъпвах и не ми беше приятно,не излизах по дискотеки и заведения.Но нещата вече се промениха и водя горе посочения живот излизай с приятелите си,освен да се разхождате,идете на кафе 1-2 пъти(сега и без тва е студено).Щом си на 18, имаш години да ходиш където си поискаш.Излез поне 1 път на дискотека. Сега е времето да живееш и да изпиташ нови емоции,не трябва да се притесняваш.Бтв и аз бях срамежлива и още съм,но това не пречи да се запознаеш с нови хора.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си