- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли момичета?
Така е. Поработи над себе си - външен вид+интереси. Промени нагласата си за живота и нещата ще се получат.Първоначално написано от wunder
Явно не те познават, защото да не пиеш ,да не пушиш, да не си некакъв курвар, да си красив и да страдаш,че си самотен не ми се връзва . Просто смело напред , xареса ли ти някоя, заговори я, просто няма от какво да се притесняваш.Първоначално написано от wunder
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Същата история е и при мен. Не обичам да излизам на шумни места като дискотеки или кафета дето на съседната маса все чувам от куп кифли тоя какъв е, тая каква е и т.н. Като за начало си намери приятели, ама приятели като приятели... Да те разбира, да не ти се подиграва за това, че не ти се ходи по дискотеки, а точно обратното - да вижда, че си различен и да се радва на това. Един приятел малко или много те кара да се чувстваш пълноценен. След това няма да имаш никакви проблеми да контактуваш, с когото и да е.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
виж ся... ти може да си супер свестния човек и да имаш много отвътре, но такива затворени, срамежливи и плахи момчета правят впечатление на загубеняци. никое момиче с претенции за секси мацка не би се впечатлило особено от тези ти качества, даже би се изсмяло.
що? щото масово сме повърхностни. или не? може би просто се борим за място в йерархията. щото едно е да си с някъв кльощав мухльо, друго - с нацепен, отворен батко. и тва не само, за да ни завиждат приятелките - просто женските се привличаме от силни екземпляри. един мускулест пичага може и да е супер мек отвътре и да не може в една елементарна ситуация да се оправи, но отвън изглежда силен, съответно шансът да му позволим да се доближи до нас е по-голям... поне докато разберем дали наистина е такъв. и обратното - едно свито момче прави впечатление на плахо човече, което може само да се увеси на вратовете ни. дори и да има желязна воля и много качества, първото впечатление не ни привлича към този човек и изгражда стена от пренебрежение.
какво можеш да направиш?
ами разруши я тази стена. покажи какъв си, общувай, защитавай мнението си, спори закачливо, флиртувай. погрижи се за външния си вид. ако не си особено хубав, гледай да блеснеш с нещо готино. избери си в какво да блеснеш. особено сега, когато тва да си различен стана една ли не рекламен лозунг, можеш да парадираш с това и да получиш няколко браво-та. но се научи да говориш с хора и пред хора - свободно, със самочувствие.
и се цели в също такива романтични, затворени момичета. има ги, ама не ти се набиват на очи. защо ли...![]()
all day... all night... what the fuck?!
Все едно ти казаха да отидеш в мазето за цял месец.Първоначално написано от wunder
Ако искаш добро, начетено, умно момиче може да отидеш в някоя библиотека, книжарница, на някоя изложба, на опера или друго културно събитие да си набележиш някоя прилична девойка и да тръгнеш да я сваляш, НО ти твърдиш, че си срамежлив и ти личи само по писането, че нямаш подход.
И какво правим сега? Ти искаш нещо (в случая момиче) за което ти личи, че не си готов. Все едно да си откъснеш роза, за да я потъпчеш или да дадеш на маймуна порцеланов сервиз. Наистина - какво правим сега?
При положение, че не си готов и няма как да спечелиш Момичето на мечтите си, онази красива, умна, начетена, непушачка, която също така не пие и не ходи на дискотеки, какво можем да те посъветваме?
Не е нужно щом чуеш дискотека това 100 процента да означава "онова място, където пускат чалга и танцуват по масите" или "онова място, където се събират само отчаяни алкохолици".Сигурна съм, че след малко помощ от интернет ще намериш дискотека/бар/клуб по свой вкус.
Защо да ходиш там ли?
По дискотеките никой няма да те пита дали се срамуваш. Там даже има шанс момичето да направи първата крачка. Твърдиш, че си хубав - значи няма да останеш незабелязан.
Там го няма онова напрежение при запознанство и не е толкова важно какво ще кажеш - все пак има музика и момичетата ще са подпийнали (не е задължително да бъдат пияни).
Идеален шанс да се запознаеш с момичета и да си уредиш втора среща.
Може някое от тези момичета да ти допадне след *еди-колко-си* срещи до там, че да искаш да водиш връзка с нея... Ами, ако не стане така?
Ако по този начин не си намериш подходяща партньорка, то поне ще натрупаш опит, ще знаеш как да се държиш с момиче, ще ти се вдигне самочувствието, ще изчезне срамът и ще си готов за онази - Момичето на мечтите ти, красивата и умна непушачка, която не пие и не ходи по дискотеки.
Но, щом повече ти харесва да седиш пред компютъра и да се оплакваш колко си самотен, защото у вас не идва някоя готина мацка с бутилка шампанско и кутийка кондоми - твой си проблем.
Говори колко са ти противни дискотеките, баровете, клубовете, кафетата и всички обществени места и колко си самотен, на нас не ни пречи.
Но докато се правиш, че ти е под нивото да отидеш, където и да е и се чудиш защо си сам поне вземи поработи над правописа си, защото, по дяволите, си прекалено неграмотен за 18 годишен.
С това се изчерпах. Прави, каквото пожелаеш, но никой не е сам, нито пък самотен без причина.![]()
Ами брат то няма и много за губене да ти кажа. Какво? Искаш да се хванеш с някоя 17 годишна алкохоличка която само чака да стане събота и да се напие докато изпадне в ступор. Умните, пекани, стабилни момичета са много малко. Или пък искаш някоя 14 годишна новоизгряваща кифла която се мисли за много секси, а в същото време едва ли си е виждала оная работа. Колкото и грубо да ви звучи болшинството от подрастваща младеж ( специално женския пол) са такива.
Колкото и хубав да е, ако стои цяла вечер сам в ъгъла...Твърдиш, че си хубав - значи няма да останеш незабелязан.