Хубаво е да има такива хора като теб, само че тъжната истина е, че точно такива хора оцелват неподходящи парньори, които ги разграбват.
Или иначе казано, тези, които заслужават слънце, дъжд ги вали.
Опасявам се да не те стресна с тва по-горе, ама е по-добре да го научиш (едва ли ще го научиш сега от мен), да го приемеш и да знаеш как да се "предпазваш".
Шадоу ти даде добър съвет. Прави неща, които те карат да се чувстваш добре, ошлайфай се в някоя област и не се подценявай. Не мисли какво ще си помислят хората, ти си си ти. Харесвай се и не се притеснявай да показваш личноста си. Ако имаш чувство за хумор е огромен плюс.
Брат ми е като теб. И е много забавен, веднъж, не знам как се нави да дойде на кафе с мен и една приятелка. Беше много отпуснат, като никога. Говореше някакви неща, пускаше супер смешните шеги и приятелката ми умираше да се смее с него и не преставаше да ми повтаря винаги да го взимам с нас. Щяла и за мъж да го взима.. Има потенциал лапето, ама не ще да го развие и не знам кое точно му пречи да се отпусне.
Предполагам, че при теб също има нещо, което да можеш да покажеш и много момичетата ще те харесат, просто трябва да направиш нещо по въпроса. Осмели се и ще видиш, че не е страшно.