Цитирай Първоначално написано от wunder
Цитирай Първоначално написано от Nestlee
Не ти вярвам, че си такъв !!!! Но все пак, ако си, единственото ми обяснение, да не те харесват е проблеми във външния вид.
Хубаво не ми вярвай аз не те карам да ми вярваш. Относно външния вид жени с които съм разговарял за проблема ми казват че съм хубав и не само виждал съм момичета да ме заглеждат но просто нямам смелост да ги заговоря. Относно тва излизане по кафетата просто не ги обичам тия места знам че няма лошо да се ходи просто не ги обичам примерно вас как да ви накара човек да отидете на място което не ви допада което не ви е приятно....
Явно проблема е в срамежливостта ти.И аз преди не ходех по кафета,тва беше мястото,където не стъпвах и не ми беше приятно,не излизах по дискотеки и заведения.Но нещата вече се промениха и водя горе посочения живот излизай с приятелите си,освен да се разхождате,идете на кафе 1-2 пъти(сега и без тва е студено).Щом си на 18, имаш години да ходиш където си поискаш.Излез поне 1 път на дискотека. Сега е времето да живееш и да изпиташ нови емоции,не трябва да се притесняваш.Бтв и аз бях срамежлива и още съм,но това не пречи да се запознаеш с нови хора.