.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Тема: Женкари

Супер фен Аватара на musS

Женкари

Какво мислите, може ли едно момиче или жена да промени женкар.. някой който се заглежда по ВСЯКА пу*ка.. според мен е много възможно, всеки си намира майстора в крайна сметка.

Мега фен Аватара на xoxi
    Познавам мъже женкари, които ми е трудно да си ги представя кротки, смирени и само с 1 жена. Въобще нямам вярата, че някоя специална ще се появи.
    А иначе ако говорим за тийновете, които още не знаят къде ги сърби. Да, напълно възможно.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Възможно е ! Трябва той да я хареса и тя да му отказва доста усилено .
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

разбира се, че е възможно.. за умните момичета.. съмнявам се някоя тъпа кифла да може да завърти главата и на най смотания женкар..

Мега фен Аватара на xoxi
    2miss4sixty8, те умните момичета нали си търсят смотани женкари.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    То, за да е женкар очевидно има някаква причина.
    Ако изведнъж се осъзнае,че е глупав начина му на поведение и иска нещо стойностно,е възможно да се промени.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

е какво не е ли възможно да си харесаш някой идиот.. примерно да видиш нещо в него.. той може да е женкар.. това не го прави глупав нито смотан и така нататъка.. това че е непостоянен и т.н. защо да не може да се промени.. въпросът е да му намериш цаката..

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    таман щях да правя такава тема с въпроса ,,Могат ли женкарите да обичат само една,защо са такива и могат ли да се променят '' ...изпревари ме..направо ми четеш мислите ;р

надявам се да може момиче да промени женкар.. много се надявам..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от 2miss4sixty8
    е какво не е ли възможно да си харесаш някой идиот.. примерно да видиш нещо в него.. той може да е женкар.. това не го прави глупав нито смотан и така нататъка.. това че е непостоянен и т.н. защо да не може да се промени.. въпросът е да му намериш цаката..
    Възможно е,но е глупаво. Все пак трябва да гледате в една посока..
    Много малка е вероятността точно ти да си тази ,която ще го промени.
    То всеки си мисли ,че е специален,ама..
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Голям фен Аватара на DoubleDMG1
    с толкоз много курви кой няма да е женкар
    Я все пытался кому-то что-то доказать,
    Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.

everybody say: Путки да има

«Алло, мам?»
    «Да, сынок, случилось что-то?»
    «Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»

Да!Определено е възможно!

абе незнам аз никога с такива не се бях занимавала.. и преди 1 година започнах връзка точно с такъв идиот.. заряза приятелката си безпроблемно заради мен, но на мен не ми светна, че и с мен така може да постъпи един ден и че както се държи с нея така ще се държи и с мен.. станаха глупостите разбрах го какъв е.. бяхме заедно 8 месеца.. разбрах какви ги е вършел и преди 2 месеца се появи с кошница цветя за 200 лева .. обясни ми че е направил най голямата грешка и т.н. .. принципно не бих се вързала, но не ми беше безразличен айде реших да му дам шанс и той досега наистина не е погледнал друго момиче имам му пароли глупости скайп.. фейс.,. заедно сме по цял ден .. за това време оттогава не сме се разделяли за нито един ден.. уникален е .. да не казвам голяма дума но се надявам че съм го променила

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    За всеки играч си има гейм оувър.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от 2miss4sixty8
    абе незнам аз никога с такива не се бях занимавала.. и преди 1 година започнах връзка точно с такъв идиот.. заряза приятелката си безпроблемно заради мен, но на мен не ми светна, че и с мен така може да постъпи един ден и че както се държи с нея така ще се държи и с мен.. станаха глупостите разбрах го какъв е.. бяхме заедно 8 месеца.. разбрах какви ги е вършел и преди 2 месеца се появи с кошница цветя за 200 лева .. обясни ми че е направил най голямата грешка и т.н. .. принципно не бих се вързала, но не ми беше безразличен айде реших да му дам шанс и той досега наистина не е погледнал друго момиче имам му пароли глупости скайп.. фейс.,. заедно сме по цял ден .. за това време оттогава не сме се разделяли за нито един ден.. уникален е .. да не казвам голяма дума но се надявам че съм го променила
    дано си права.Вдъхна ми вяра. .
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не вярвам. При тях не е до любов или до перфектната жена. Те и на супер идеално, мило, красиво момиче биха изневерили. При тях проблемът е в егото - изпитват нужда да се доказват сами на себе си, че могат да забият която и да е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Всеки мъж в даден период от живота си е бил на такава фаза. Някои си остават такива, други се кротват с времето, като се насищат на случайните забежки и търсят нещо сериозно. Тогава улягат.

Ако им докоснеш сърчицето и успееш да се задържиш там, определено ще се променят.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Един е мъж е такъв когато не намира нищо особено у жените. Но рано или късно всеки се влюбва.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на badsector
    Може. Временно...

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    То, за да е женкар очевидно има някаква причина.
    Ако изведнъж се осъзнае,че е глупав начина му на поведение и иска нещо стойностно,е възможно да се промени.
    Абсолютно! И друг път съм писала, че моя преди беше женкар, а от две години е толкова кротичък, съвсем друг човек. Промени се до неузнаваемост заради мен.
    Така че, да, могат да се променят, но зависи дали те сами ще го решат, а не някоя да го притиска.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Град
    В тъмното!
    Не неможеш да го промениш !
    Ако успееш , ще е за кратко време - хоцкал ли си е ще си хоцка винаги .
    А относно , че някоя добра жена щяла да го промени , те пък добрите жени се бият за тия "женкари" .... всеедно добрите момчета за к.рволяците !
    All under heaven........

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не вярвам. При тях не е до любов или до перфектната жена. Те и на супер идеално, мило, красиво момиче биха изневерили. При тях проблемът е в егото - изпитват нужда да се доказват сами на себе си, че могат да забият която и да е.
    +1 , ако говорим точно за тия, дето се лепят на всяка, само щот има определен орган между краката. Жалка жажда за внимание.

Увереният мъж няма нужда си доказва подобни простотии.
    Вчера чух нещо, което ми разтопи душицата: "... (някъв синоним на уверен мъж беше, ама забравих) може да има всяка жена, но иска само една определена".

Една жена хубаво може да врътне такъв тип, така че цял живот да я помни.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

anonymous708973
    Guest
    Харабия.
    Въобще не са трудни за влизане под кожата.

Прозвучах като няква сърцеразбивачка

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Може. Временно...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    що да не може... може. ама когато и той е готов да се промени. щото и най-големият ебач има някви свои чувства и в един момент те искат да пробият.
    и момичето трябва да действа студено... да не му показва, че го иска много. последния път това беше грешката ми - просто си повярвах, че съм толкова неотразима, че трябва само да му покажа, че го харесвам и той ще се лепне за задника ми. да, ама не. момчетата имат нужда да бъдат разигравани, иначе не им е интересно. а ебач\играч\сваляч... тва е точно човек, пристрастен към този тип тръпка и игра.
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си