- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женкари
+Първоначално написано от SisiStrange
Имам един приятел който е типичен пример за това. Направо съм му загубил бройките на тояа попринцип е много добър човек. Той просто гледа да забие нещо да я мине и чао, а на такива свестни момичета е удрял постоянно му викам да се спре на една мацка да види, че всъщност чувството да си с някой някой който изпитва някакви чувства към тебе и ти към него е по-хубаво ама той не
Гошето обичал само да ги е*е
![]()
Това е ТЪП подпис. Не го чети D:
Дададададаададада!Първоначално написано от ledenakrasota
Но ще се занимавам с момчета/мъже, които си струват, не с такива, дето тичат след всяка. Това е липса на класа и показва тотална липса на критерии. Аз се впечатлявам трудно и ме привличат такива, които също се впечатляват трудно.
+1 Точно!Първоначално написано от PinkPan7her
Женкарите са твърде лесни, а влезеш ли им под кожата, ще бъде чудо да има ден, в който да не ти досаждат.. и вечно ще те помнят като единствена.
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
Той, ако ти се "лепне за задника" въобще няма да е такъв тип, за какъвто си говорим. Но ти се иска да го имаш, нали, ама нямааааааааа.Първоначално написано от ScarletBite
Temet Nosce
벨야카
така е,зависи дали мацката колко е успяла да го омае,познавам такива момчета и опредлено те са много по-плахи отколкото някой може да си помисли...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Може, но всичко е временно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз така мисляПървоначално написано от againstyou
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Вълка козината си мени, но нрава не !
Както курварите си остават курвари, така и курвите, курви.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Почти невъзможно! Характера, поведението, подхода... изграждат се в ранна възраст, а старо куче на нови номера недей да учиш![]()
Live now, this is your time!
Мисля , че може . Имах един приятел , които беше на принципа "е*и и зае*и" . Но попадна на такова момиче . После тя замина в чужбина временно и вярвате или не бях неотлъчно до него НЕ Е ПОГЛЕДНАЛ ДРУГА . Пращаше и рокли , бижута .. Страшна работа бяха . Но в последствие намери нещо по-като за него и си върна стария нрав . Всичко е временно .![]()
Интересна тема, която ме кара да се усмихвам...
ПП. И доста самонадеяни изказвания прочетох. Все пак имаше едно правилно нещо - женкарите са водени от егото си, там е и разковничето в "укротяването", а не в "правилното" момиче.![]()
да де, но точно тва имам предвид - ще се намери правилното момиче, момчето ще се влюби и ще се укроти.. и не говориме за 40-50 годишни.. за тях няма надежда..Първоначално написано от Oldschool
Пак не е до влюбването, а до друго... егото не се подтиска от любовта. Трябва да намери друго поле за изява![]()
Той да не е петно, че да го "третирам"![]()
Дори и да не е момиче... Рано или късно ще му писне и сам ще се промени.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
+1Първоначално написано от Boyman
Такива хора не се "кротват"..... Просто вие не разбирате какви ги върши![]()
П.П. Искрено се забавлявам с тази тема![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
"Дори и да не е момиче... Рано или късно ще му писне и сам ще се промени."
! Мн вярно.Променят се и не е задължително да е заради моми4е...
Само като чуя женкар и ми се повдига....![]()
Женкара си остава женкар...
Не мисля,че е възможно.Когато той усети,че му е време да улегне и да има сериозна връзка,ще го направи.Докато сам не реши не е възможно да го ''накарате'' да си седне на задника и да не ви изневерява.
Believe in yourself.
Бас ловя че си гледала на скоро - оглупени от любов или там както се казваше филмаПървоначално написано от musS
![]()