- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- към момичетата ..
Здравейте![]()
И така имам огромен проблем с косата си ! Искам да и направя лек обем но не знам как,защото като е само изправена сякаш е много зализана а мен това ме дразни. Другата ми преса беше с вафлички но нещо се развали и сега не смея да я пипам. Опитвах онова с плитка до средата някаде минаваш с пресата и се къдри изглеждало като вафличките ама не е така стои много грозно. След като се изкъпя с сешоара съм опитвала да я издухам малко да се вдигне ама не, не става. И не знам какво да я правя вече, някаква прическа с плитка да знаете(колкото да замажа положението) , но да не трябва да си вдигам косата. Оф наистина бих ви била много благодарна ако ми помогнете. Мерси предварително .
Nivea имат спрей за обем и при мен вършеше работа![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
...Първоначално написано от tit
Има продукти за обем. Ако не ти вършат работа си вземи преса за "вафли" от 15 лв.
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
аз пък не съм съгласна за спейчета и т.н. за обем.. според мен няма смисъл да си купуваш.. защо не пробваш като ти е мокра косата да я сплетеш на ситни плитки само в корените ? .. иначе на хубаво изправена коса дори без обем в корените стои добре плитка ''водопад''.. може рибена кост да си направиш и с пуснато бритонче стои сладко според мен.. можеш да си вържеш косата на висока опашка и около опашката да увиеш един кичур или една малка плитка от собствената ти коса и да стане все едно си вързана със собствената си коса.. може да си сушиш косата надолу с главата.. ако имаш дифузер можеш да я направиш (ако не държиш да ти е права косата де) .. може докато ти е мокра косата да я сплетеш на 1-2 плитки рибена кост и като изсъхне да я пуснеш - хубаво се получава... ако ти е хубаво изправена може отгоре една плитка ''венче'' да си направиш.. общо взето има много варианти.. или да си отметнеш косата на една страна (така хем ще имаш обем) и от другата страна - не там къдет ти е косата,а от другата 2 плитки над ухото.. мънички
за ето това говоря:
и още куп прически.. рошаво кокче.. примерно ..![]()