- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- мммммммммммммммм
Защото той е нещо много по-велико от нас, смъртните нещастни и измъчени души...Първоначално написано от Soraq
![]()
Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Тогава аз съм над него, защото съм богиня, внучка на богиня. Той е простосмъртен. Така, че да седи в ъгъла и да трае. Ако може, да не ми пълни темите с умнотиите си.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
охохохоо колко стаж имаш ве ?! смок мишкарПървоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
n00bs
а ти не се мисли за могъщия културист, сигурно не тренираш вечеПървоначално написано от yakuza_
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз пък съм Бог. И съм над всички ви(в добрия смисъл)
![]()
да съм казал, че съм ? и си тренирам все ощеПървоначално написано от awerw
гадно ти стана, че съм прав нали и те избиват комплекси само от моето присъствиеПървоначално написано от ledenakrasota
n00bs
Оффф yakuza_ какво значение има кой колко време е седял във фитнеса. Кой знае и ти какъв си реално, а седиш и се правиш тука на много мощен.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
училището ми се казва Гьоте![]()
Първоначално написано от BladeDancer
да, тренираш, както си зарибил некви игрички, не ми се струва много да е така
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
може би, че за мен ако някой няма поне 10 години стаж във фитнеса съветите му, не мога да ги приема изцяло ?Първоначално написано от Soraq
n00bs
Добре.Първоначално написано от yakuza_
![]()
Първоначално написано от yakuza_
Какви комплекси ме избиват? За евреи ли? Само някое куку ще говори като теб.
Не ми се занимава, дори да ти отговарям.Престани да ме занимаваш с глупости.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
10 години тренирал, нещо не ми се вярва
sapphire5![]()
пхахах кой те занимава теб![]()
![]()
![]()
игнор ми мненията и готово
стабилно "бедни" сте в главата
n00bs
Ти пък щото си много "богат"Първоначално написано от yakuza_
![]()
поне не питам дали са ми казали нещо на мен, което очевидно е за другПървоначално написано от Soraq
![]()
n00bs
вече не знаеш за кво да се хванеш, нападнахме те 3-4ма и се осраПървоначално написано от yakuza_
![]()
sapphire5![]()
Намери какво да кажеш...Първоначално написано от yakuza_
![]()
![]()
какво съм се осрал като това е пресен примерПървоначално написано от awerw
![]()
n00bs