- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спирала на Essence
Мисля да си купя от тази марка, но до сега тяхна спирала не съм ползвала. Доволни ли сте и коя точно бихте ми препоръчали?
Тази ми върши страхотна работа. Слагам си съвсем малко и съм готова. Общо взето съм доволна, но не очаквай нещо кой знае какво![]()
![]()
![]()
Надявам се автора да не се сърди, че ползвам темичката да попитам на Essence очните линии как са ? Дадоха ми една брошурка оня ден на касата на един магазин за козметика и като го разгледах у нас , си ги набелязах , та някой ако е ползвал да сподели![]()
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Супер са очните линий, а за спиралаПървоначално написано от C0okieMonster
имам тази и е добра.
абе вие какви основи за грим ползвате ;? аз имам на нивеа хидратиращ крем и основа в едно обаче няма особена разлика ако си го сложа и ако съм без него :/
Спиралата е перфектна , трае адски дълго време като я сложа от 10 часа сутринта до като я махна , миглите стават огромни - прекрасни направо като изкуствени ,а моите не са кои-знае колко дълги![]()
!
Аз ползвам други две от спиралите на Есенс и съм повече от доволна![]()
![]()
А водоустойчивите им спирали как са ? Слепват ли много миглите ?
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Водоустойчивата (със синята капачка) е уникална! Пуснаха нова... ъъ, версия :Д и е още по-добра от старата - не се размазва в краищата на очите, слага се 2 пъти по-бързо и се трие по-лесно.Първоначално написано от C0okieMonster
а коя от тези е най-добра..
essence extreme
multi action
multi action false lashes