.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Преса за коса до 60 лв

Плс помогнете търся си преса за коса ,хар съм една на Ровента http://www.technomarket.bg/products/...owenta-sf-3012 тази мисля че беше и я има в билата някоя от вас имала ли я и добре ли изправя защото моята коса от най-нищожното нещо се къдри и е ужас и ако не е препоръчайте ми друга ако има такава която да издържа 1-2 дни ще ви бъда благодарна !!

Супер фен Аватара на gabri3lla

Re: Преса за коса до 60 лв

Добре изглежда. Няма да сгрешиш, ако се ориентираш и към марки като Белисима и Ремингтън.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Rowenta са професионални преси за коси-супер са...много бързо загравя за 1 мин.и много хубаво изправя...не ти препоръчвам да си взимаш от 60 лв-евтини са и са боклуци

Моята е такава и съм страшно доволна ! Доста време държи права косата

мс защото четох една тема за пресата на ровента , една жена се е оплакала че и е изпадала мн косата да не стане така и с моята

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Много е добра тая преса.... Изправяла съм на една приятелка, ужасно къдравата и "непокорна" коса с нея и и държи по няколко дни. А с ръка на сърцето казвам... нейната коса е направо отвратителна... !!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Philips HP8310,препоръчвам с две ръце.

Remington S-2002

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Remington S-2002
    Вземи си я и няма да сгрешиш Моята за съжаление се счупи и сега съм с друга но изправя много добре и е с термо покритие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си