.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем с пениса

Искам да Ви споделя,че пенисът ми много често е в ерекция без причина.Примерно всяка сутрин като се събудя и той е надървен.... Какво е това и как да се справя с проблема?

Град
    от МАМА
    предполагам си наа 11-12 годинки
    а това е сутрешна ерекция тя е едно от нещата съпътстващи съзряването ...
    Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков

Цитирай Първоначално написано от XxDreamerxX
    предполагам си наа 11-12 годинки
    а това е сутрешна ерекция тя е едно от нещата съпътстващи съзряването ...
    Не,на 15 съм и съм много притеснен ,защото също така ми е адски малък..Много бавно се развивам или нещо такова.Също така имам късо гемче и ме е срам да отида на лекар...Много е зле положението с члена ми

Град
    от МАМА
    миии срам не срам отиди на лекар да погледне кво е положението ако смяташ че има проблем
    Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    От адвокат и лекар, срам да нямаш! Отивай щом ти се струва, че нещо не е както трябва. Като цяло има и специализирана литература за тази цел. Попрочети малко, пък тогава питай знайни и незнайни философи от форумите.

Иначе като цяло не се притеснявай от ерекцията сутрин Напълно нормално си е, всяка сутрин съм така, особено след еротичен сън
    Live now, this is your time!

пич да не те е срам лекарите са виждали 200 пати по лоши неща от твоето те са за това да ти помагат с каквото могат и не вярвам да помнят секи с проблемите му като на ден минават 100 човека на лекар успех и аз имам проблем пък с чуствителна главичка ама ще се оправя някак смис моито неи като при теб ама не е приятно и аз сащо се будя сутрен и сам на палатка понякои пат тфа на мен ми е когато мастурбирам вечер и сутрнита е боина готовност затфа нема да се притеснява6 от нищо живее6 живота за кеф не трябва да ти пука за дреболий

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си