- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според ВАС?!?!.....
Здравейте!Според вас след като момиче и момче тръгнат,след колко време е нормално да започнат да правят секс?
![]()
Когато им се доправи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
116 години и 7 месеца..Ама ако не им е за първи път!
Аз лично, ако до 10 минути не ми го е налапала, я късам.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
За тва ли скъсахте с ИветаПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
По темата: Когато и двамата усетим че го искаме.
Баси въпроса.
Покажете ми кодекса за секс...и къде пише, че трябва да е минало някакво определено време, преди двама души да правят секс!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
ЪЪЪЪЪЪ...ИМЕННОПървоначално написано от Shturrrche88
))
Първоначално написано от Sh@d0w
Ай няма да изгрубявам(макар че мога).
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първоначално написано от SisiStrange
Именно. Не мисля, че има някакъв срок, все пак при всички е индивидуално.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Кой е казал, че е нужно да ходим, за да правим секс?!
По темата - когато и двамата го искаме.![]()
Ако има хубав телефон, скъпа кола и те води по дискотеки трябва още на първата среща иначе ще загуби интерес. :с
когато решиш,че си готова както и тойняма точен срок... може и на 10мин от както сте тръгнали може и след 4години...
![]()
+1Първоначално написано от marilyn
Зависи от хората, може и след 1 седмица, може и след 1 месец че и повече![]()
Лол, може да легнете преди да сте тръгнали, може и цял живот на сухо да го държиш... или докато не те остави![]()
горе ти написаха 10 минути!Първоначално написано от Shturrrche88
Точно.Първоначално написано от Shturrrche88
Ако и двамата са правили секс, знаят какво искат и че го искат на момента, не виждам смисъл да се протака.
Зависи какво очакват един от друг и от връзката си. Ако искат да се изконсумират чисто физически, преди да са разбрали дали би се получило нещо сериозно от тях, може и веднага да се изклатят. Ако вече са улегнали и сериозни хора и знаят какво търсят, ще мине известно време преди да е опознаят и преди да решат дали имат бъдеще.
Когато им е кеф.
О М Г ! ! !Първоначално написано от elizabethg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
като ви са дочеши
![]()