.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Име на филм ?

Търся филм, но не знам как се казва. Немски е. Спомням си че се разказваше за археолог, не точно де - момчето учи археология, после започват да го преследват заради една камера от миналото, накрая той я намира заедно с приятелката си, но тогава успяват и го хващат, тогава пускат камерата и се оказва че той е на камерата. Смисъл камерата е от миналото и той е снимал Исус Христос с нея и всичко е за това. Не съм много по обясненията, но ако някой се сети, ще бъда много благодарна!

Das Jesus Video

Цитирай Първоначално написано от ShinySmile Виж мнението
    Търся филм, но не знам как се казва. Немски е. Спомням си че се разказваше за археолог, не точно де - момчето учи археология, после започват да го преследват заради една камера от миналото, накрая той я намира заедно с приятелката си, но тогава успяват и го хващат, тогава пускат камерата и се оказва че той е на камерата. Смисъл камерата е от миналото и той е снимал Исус Христос с нея и всичко е за това. Не съм много по обясненията, но ако някой се сети, ще бъда много благодарна!
    Филмчето се казва ''Das Jesus Video'' Аз също го търсих от доста време, ......... та, дукато го издирвах в нета, видях, че не съм единствения ! За това се регистрирах тук, за да споделя заглавието ! Надявам се да съм помогнал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си