- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Искам.
Искам да си контролирам емоциите и мислите. Искам да не мисля за минали преживявание, за бъдещето си и за вички глупости, които един вид са ме вълнували през последно време. Искам да спра да чувствам поне за момент. Искам да се пренеса в един друг свят, в който съм само аз и никой друг. За 1 ден да забравя за всичко и да ми се случи нещо прекрасно, което да осмисли и подреди живота ми. Искам.. да напиша още 415456 неща, които искам, но знам, че никой няма да ги прочете, за това спирам до тук.
-.-
*сън*
А?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Садната съм.
Споделям си, макар, че знам че малко хора ще го прочетат. (а още по-малко ще пишат)
Нещо неясно?
*сън*
всъщност ги прочетохПървоначално написано от fUcKsMiLe
аз пък искам секс и една бираняма да откажа и цигара
Ми хващай някоя и я почвай.
Бирата и цигарите от магазина.
Твоето е лесно.
*сън*
а твоето е просто филм... с други думи още по-лесно стига да го осъзнаешПървоначално написано от fUcKsMiLe
Разбирам те... Просто вземи животът в свои ръце, не отдавай на хаотичното течение по което се носиш.
Животът ти няма да се осмисли за един ден... Самата ти си смисълът на живота си, ти - в моментът, ти - след време, но не и ти в миналото.
На всички се случват лоши неща, но някои далеч по-лоши от тези на средностатистическият човек - жени биват изнасилвани, мъже ходят на война, деца остават сираци, но и те някак го преодоляват в името на бъдещето, в името на едно по-добро утро.
Нареди животът си по свой вкус без да изпитваш страх, съмнение или да гледаш в миналото (освен за поука).
![]()
Първоначално написано от fear4o
Ко` речи?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
същотоПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Не е филм, за съжаление.
Ламб, мерси за мнението. Исках да чуя нещо такова.![]()
Просто си имам нуждата от някои неща, от които се нуждае всеки човек (които не са написани там, но от тях за мен зависи по-голямата част от мислите, чувствата и блабла.) и си ги искам, само дето понякога(почти винаги) нищо не получаваш, ако ти самият не направиш някакво действие, за да го получиш.
Като цяло ми трябва само стимул да си получа всичко(или поне най-важното за мен) и ще ми се нареди живота, мислите, чувствата и всичко като цяло.
*сън*
всъщност е филм!Първоначално написано от fUcKsMiLe
Първоначално написано от fear4o
Ще те пляскам!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
давайПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Абе наистина к'во се филмирате, чувства, мувства, превземки, живота е толкова кратък и интересен, че да се задълбочавате в подобни размисли.
Всеки човек живее в собствен филм независимо дали го осъзнава или не.Първоначално написано от fUcKsMiLe
Някой просто прекалявам със самовнушенията!