- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво обичате повече?
Да ви целуват или да ви гушкат?
Или по-скоро - кое е по-интимното , или как целувката става нещо лично , или прегръдката , а не просто поздрав с познат ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хм постави ме в дилема.
Може ли и двете да са на еднакво ниво![]()
Ако можеше да избереш само едно !Първоначално написано от Sh@d0w
Аз обичам май повече гушкането .
Или да формулирам по друг начин темата - кое е по-интимно ?![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Определено по - интимно е целуването. Да гушкаш можеш всеки, целувката вече си е знак за интимност.
Ок измислих обичам повече целуването и веднага след това една прегръдка! =D
да ме гушкат... и преплетените пръсти, дето си играят с моите![]()
твърде много пиянски\случайни мляскания имам зад гърба си, за да го приемам за нещо чак толкова съкровено.
all day... all night... what the fuck?!
Като че ли и аз клоня повече към гушкането. ^^ Някак си... ддз, очарователно може да бъде(но само в случай, че се лежи някъде, без други хора; да се подпирам по разни огради и да се гушкам или в кафета, или в дискотеки и тем подобни, тц).
Една топла, уютна прегръдка може да бъде по-интимна от една студена целувка, без страст или чувства, както и обратното.
На мен най-интимно ми изглежда силна прегръдка придружена със страстна целувка... Все едно, че с човекът с който го правя не сме се виждали от години.
![]()
попринцип предпочитам целувка но прегръдка ми звучи по интимно
Вярваш ли, че има такава дума? о.ОПървоначално написано от pnevmoniq
Да, сигурна съм, че искаш да изразиш силната си експресия по този начин, но все пак тази "жаргонна" думичка се пише по друг начин. Между жаргонът и просташкия диалект тип "бачкам на строежа по цял ден, за какво ми е да говоря/пиша на български?" често има разлика.Първоначално написано от pnevmoniq
"Де да знам" => "Де 'а знам"
Другите безмозъчни неграмотници отдавна измислиха, че може да го съкратяват, като "ддз", за да не се затормозяват с запомнянето на толко-о-о-о-о-о-ова дълги изрази.
Гушкането винаги съм го предпочитала повече.![]()
По-нежно ми е, по-мило, по-романтично.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ще ти кажа след първата си целувка .....предполагам , че ще си остане гушкането...
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Страхотно е, чувствам се супер... защитавана в тоя момент.Първоначално написано от ScarletBite
И през това време да ме целува в основата на врата...
Това е един от моментите, когато се чувствам напълно удовлетворена от живота си.
Вярно, че си прегръщам и просто приятелите, но разликата е огромна. Просто обхващам с ръце гърбовете им, чисто физическо действие е. Когато прегръщам моя, искам направо целия да го смачкамПрегръщам кръста му, гърба му, врата му, роша му косата отзад, целувам го по врата.. Супер различно е.
Когато ме целуват ме гушкат.
Така че... Целуване = гушкане
А двете като цяло са едни и същи като физически контакт с който и да е.
Важното идва тогава, когато искаш да гушкаш и целуваш точно определен човек, а не всеки..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
според мен пък целувката е по-интимното. тя върви с прегръщане и целият свят извън ръцете на единия около други не същестува.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
LambOfGod, нито съм безмозъчна, нито съм неграмотна. Издребняваш - направила съм някакво импровизирано съкращение и вече настъпва Третата световна?!Ако ще си говорим кой колко е грамотен, и ти не си идеална, няколко грешки имаш.
Нещо ако имаш да ми казваш, да не разваляме темата - ЛС.
Първоначално написано от HotLife
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
еми по-скоро целувката тя е израз на емоции и чувства,след нея може да последват много неща,за мен тя е по-интимна и по-специална
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()