- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЧеРеДе на SisiStrange
Жива, здрава, щастлива с мъжо , много любовни песни, много паяци , много животни и много успехи![]()
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива с приятелят ти![]()
Честит рожден ден! Жива и здрава и всичко най-най![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Първоначално написано от Ashenvale
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
и още един рожден ден, който трябва да честитя...... честит ти рожден ден!!
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
честит рожден ден , да си жива и здрава и всичко най-хубаво и много щастие с шадоу!....
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Чeстит Рожден Ден Сиси!
Пожелавам ти да бъдеш все така усмихната, весела и чаровна! Много щастие, весели моменти и любов! Продължавай да радваш все така, нас - хората около теб, които те обичаме!
![]()
Ч.Р.Д.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Честит празник! Много усмивки, защото те са най-важни.![]()
Честит рожден ден, Сиси. Жива и здрава да си и много секс за рождения ден![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
НомНом обра точките с тва пожелание :ДПървоначално написано от NomNomNom
Нищо де, пожелавам ти много преживявания под завивките, за които после да те е срам да си спомниш и да разказваш, много успехи в следването и да си намериш хубава работа, която да те кара да ставаш рано с усмивка.
Надявам се да успеем да се видим скоро![]()
Честит Рожден Ден, СиСи! Желая ти всичко най-най-най-хубаво, адски много любов, късмет,здраве,хубави мигове и успехи.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Честито. Жива и здрава най-вече.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ЧРД
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
честит![]()
REGGAE BOOM <3
Честито.. всичко най-хубаво! :P![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Happy B-Day! Жива, здрава и много щастлива!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ЧРД!С пожелания за упоритост- за да следваш мечтите си, смелост- за да ги осъществяваш, търпение- за да ги постигнеш и любов, която да дава смисъл на всичко това!![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Честит рожден ден!!! : ))
ЧРД на Сиси, всичко най-хубаво и пожелавам.Много да се обичат със Shadow, големи са сладури
BTW: И мойто момче днес има рожден ден![]()
maDamn