1.Колко често се къпете? (без косата също се брои) С косата 2 пъти, иначе взимам душ всеки ден. 2.Какъв шампоан използвате? Wash and Go, или Сайъс. 3.Какъв балсам използвате? На Гарниер. 4.Какъв душ-гел използвате? Dove. 5.Колко често си миете зъбите?Сутрин и вечер. 6.Каква паста за зъби използвате? Aquafresh 7.Ползвате ли вода за уста?Да. 8.Каква?Не съм обърнала внимание, майка ми я купува. 9.Почиствате ли зъбите си с конец?Не. 10.Колко често? - 11.Използвате ли спрей/желе/лосион за тяло?Да. 12.Какъв? Dove. 13.Използвате ли нещо против пъпки?Да. 14.Какво? Тоник, на гарниер разни продукти, етц. 15.Колко време ви отнема да се изкъпете?30 мин. 16.Вана ли предпочитате да си вземете или душ?Душ. 17.Сутрин или вечер ви е по-приятно да се къпете?Вечер. 18.Колко често си чистите ушите?Всеки ден, не издържам иначе.. 19.Колко често си режете ноктите? Когато пораснат, оформям ги леко и са готови. 20.Използвате ли някакъв лосион/тоник за лице?Да. 21.Какъв? Bilka, Oriflame, Elea. 22.Използвате ли някакви други продукти за коса?Не. 23.Какви? - 24.Каква маска за коса използвате?Не ползвам. 25.Гъба , масажна ръкавица или мрежеста топка? И трите имам, но най - често ползвам мрежестата топка. 26.Използвате ли интимен гел?Да. 27.Какъв? Avon. 28.Какъв дезодорант/рол-он използвате?Rexona. 29.Дъвчете ли дъвка след всяко ядене?Не. 30.Ползвате ли пемза? (крачен камък)Не. 31.Колко често ходите на кола-маска , епилирате се или се бръснете? На кола маска ходих само първият път
за краката, ръцете и подмишниците ,после започнах с епилатора само. 32.Ползвате ли крем за лице?Да. 33.Какъв? На Loreal е. 34.Какъв крем за ръце ползвате? Bilka. 35.Какъв балсам/гланц за устни ползвате?Питай какви НЕ ползвам, от всичко имам. 36.Какво ползвате докато сте в цикъл? (превръзки;тампони..) Превръзки. 37.Какъв сапун ползвате?Dove. 38.Лакирате ли се?Да. 39.Правите ли си косата?Не. 40.Колко време ви трябва в банята сутрин?10 мин.