1.Колко често се къпете? (без косата също се брои) всеки ден душ,а лятото по няколко пъти на ден,но това е др. въпрос .. иначе всеки ден душ + косата по 2 пъти на седмица
2.Какъв шампоан използвате? ами до сега бях с елсев пълно възстановяване 5,но от петък трябва да ми донесат проф. шампоан
3.Какъв балсам използвате? купена маска по краищата -също е проф. с вит.А и вит.Е мисля,че беше + ленено семе
4.Какъв душ-гел използвате? ами на ейвън или какъвто майка ми вземе.. имам 3 на ейвън,1 на орифлейм и 1 на палмолив
5.Колко често си миете зъбите? всеки ден по 2-3 пъти.. зависи..
6.Каква паста за зъби използвате? max white one
7.Ползвате ли вода за уста? по принцип не,но когато се сетя си купувам и я ползвам докато не свърши.. и после пак докато сe сетя
8.Каква? ох,последната мисля,че беше на Colgate
9.Почиствате ли зъбите си с конец? понякога
10.Колко често? ох,ами не знам
11.Използвате ли спрей/желе/лосион за тяло? използвам лосион за тяло
12.Какъв? на Avon с плодовете
13.Използвате ли нещо против пъпки? (крем;скръб;лосион) да..
14.Какво?Garnier pure active + розова вода + крем + домашни маски
15.Колко време ви отнема да се изкъпете? 30мин.
16.Вана ли предпочитате да си вземете или душ? ами.. не знам.. зависи
17.Сутрин или вечер ви е по-приятно да се къпете? ако е с косата - вечер,но ако е душ сутрин за ободряване
18.Колко често си чистите ушите? ами 2-3 пъти на седмицата.. по принцип след като се къпя (т.е. с косата)
19.Колко често си режете ноктите? ами не ги реша.. пиля ги.. по принцип пускам маникюр така че..
20.Използвате ли някакъв лосион/тоник за лице? да
21.Какъв? ох.. някакъв на Avon
22.Използвате ли някакви други продукти за коса?... да(лосион;кристали;спрей)
23.Какви? ох.. много са.. кристали,масло по краищата,спрейчета на Глис,,купена маска,термозащитен спрей и др.,
24.Каква маска за коса използвате? купена и домашна
25.Гъба , масажна ръкавица или мрежеста топка?..(последното ме питайте за него , ако не с сещате какво е ... ) мрешеста топка както му викаш,но пак се води гъба
26.Използвате ли интимен гел? не
27.Какъв? -|-|-|-|-|-
28.Какъв дезодорант/рол-он използвате? имам рексона дезодорант,ролон - на Avon
29.Дъвчете ли дъвка след всяко ядене? ако съм навънка да
30.Ползвате ли пемза? (крачен камък ) не
31.Колко често ходите на кола-маска , епилирате се или се бръснете? епилирам и кола маска.. сама си я правя така,че когато видя,че има нужда.. на около 3 седмици иначе с епилатора доста често.. 2-3 пъти на седмица
32.Ползвате ли крем за лице? да
33.Какъв? здраве/бочко
34.Какъв крем за ръце ползвате? нямам,но вчера евтерпа
35.Какъв балсам/гланц за устни ползвате? ами имах един с плодчета,гланцове много,нивея - балсам и като съм у нас си слагам вазелин
36.Какво ползвате докато сте в цикъл? (превръзки;тампони..) превръзки
37.Какъв сапун ползвате? не ползвам
38.Лакирате ли се? да
39.Првите ли си косата? ами да..
40.Колко време ви трябва в банята сутрин?..... доста.. 20 мин. най-малко като изкл. миене на лице и зъби