1.Колко често се къпете? (без косата също се брои) - Щом се има предвид и без косата, то тогава всеки ден
2.Какъв шампоан използвате? - В момента някакъв на Милва
3.Какъв балсам използвате? - От време н време ползвам балсамчетата от боята Кастинг на Лореал
4.Какъв душ-гел използвате? - Някакъв на Адидас
5.Колко често си миете зъбите? - Всеки ден, минимум по 2 пъти
6.Каква паста за зъби използвате? - Аквафреш
7.Ползвате ли вода за уста? - Преди ползвах
8.Каква? - Някаква на Астера май беше
9.Почиствате ли зъбите си с конец? - Да
10.Колко често? - От време на време... нз точно колко често ;д
11.Използвате ли спрей/желе/лосион за тяло? - Да
12.Какъв? - Някакви на ейвън и орифлейм
13.Използвате ли нещо против пъпки? (крем;скръб;лосион) - Не
14.Какво?
15.Колко време ви отнема да се изкъпете? - +-30 минути
16.Вана ли предпочитате да си вземете или душ? - душ
17.Сутрин или вечер ви е по-приятно да се къпете? - По принцип през деня ми е най-удобно, но обикновено го правя вечер
18.Колко често си чистите ушите? - обикновено след като се изкъпя
19.Колко често си режете ноктите? - На ръцете се опитвам да ги пускам дълги и си ги пиля... на краката редовно
20.Използвате ли някакъв лосион/тоник за лице? - Да
21.Какъв? - Някакъв тоник на гарние
22.Използвате ли някакви други продукти за коса?...(лосион;кристали;спр й) - да
23.Какви? - Ползвам спрея на Сайъс и само го чакам да свърши.. хининова вода... рядко пяна и лак за коса
24.Каква маска за коса използвате? -ако случайно някой път ползвам си правя домашни
25.Гъба , масажна ръкавица или мрежеста топка?..(последното ме питайте за него , ако не с сещате какво е ... Laughing ) - Ами имам си мрежеста топка по принцип ;д
26.Използвате ли интимен гел? - Да
27.Какъв? - В момента ползвам lycia, но по принцип ползвам lactacyd
28.Какъв дезодорант/рол-он използвате? - Стиков дезодорант ползвам на Дав с краставица...
29.Дъвчете ли дъвка след всяко ядене? Very Happy - Стига да имам в себе си
30.Ползвате ли пемза? (крачен камък Cool ) - От време на време
31.Колко често ходите на кола-маска , епилирате се или се бръснете? - На кола маска ходя, когато започна да имам нужда ... епилирам си краката, когато видя, че има какво да им епилирам... и се бръсна под мишниците вс ден ;д
32.Ползвате ли крем за лице? - Да
33.Какъв? - Ами по принцип имам един крем, който ми го изписаха за белега на врата, ама аз четох на опътването, че предпазва кожата като цяло... и е бая хидратиращ, та от време на време си го ползвам и за лицето ;д .. чат пат като база
34.Какъв крем за ръце ползвате? - Рядко ползвам за ръце... имам някакъв дето дори не го знам как се казва ;д
35.Какъв балсам/гланц за устни ползвате? - Нивеа
36.Какво ползвате докато сте в цикъл? (превръзки;тампони..) - Тамопни по принцип... но кохато е по-силно ползвам тампон и превръзка
37.Какъв сапун ползвате? Razz - Дав по принцип
38.Лакирате ли се? - От време на време
39.Првите ли си косата? - Кво да я правя ;д ... преди редовно я изправях и я оправях... но сега имам малко проблеми с нея и хич не я и пипвам
40.Колко време ви трябва в банята сутрин?..... - Не много, обикновено ставам малкио преди да тръгна и трябва да съм бая бърза в банята ;д

Егати дългото дето стана..... Laughing Cool Very Happy
Кажете ако се сещате за още въпроси по тая тема...