.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Харесвам рамен , макар че не е много - приятен за повечето около мен , но ме засища през целия ден

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от teddybearMV
    Като стана дума за такива храни...какво мислите за онези банички на Белла, които само ги слагане във фурната за няколко минути? Ядете ли ги понякога и кои са Ви любимите?
    Хуабви са докато са топли,после се ронят и целите се разпадат. Предпочитам си домашната баница пред тези полуготовите определено.
    Супите вече не ги ям,преди съм ги пила в училище и понякога вкъщи,ама засищат за 1 час макс и после пак си гладен. Спагетите по същия начин,иначе са вкусни.
    От фиксовете на маги харесвам този за спагети болонезе и за пилешка кавърма. Знам,че са бъкани с кво ли не,ама са вкусни,пък и не ги ползвам толкова често. Фикса за спагети най-много 2 пъти в месеца,а този за кавърмата още по-рядко.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от teddybearMV
    То звучи супер, ама ако си блокиран 2 дни на летището и всичко по-свястно е скъпо, а пакетирани вафли, чипсове и бисквити са ти омръзнали, защото си ги тъпкал първия ден..освен едни точно такива гадни спагети, на които само им доливаш гореща вода от автомат за вода или за кафе, да спасят работата..била съм в такава ситуация и тогава мечташ за нещо, което е топло и напомня за манджа. Иначе вкъщи никога няма да си направя подобно нещо, естествено. Кой би предпочел това пред хубава и вкусна храна.

не говорим за спешни ситуации..
    тука половината написали че ги харесват си ги ядат ежедневно у дома, като могат да си спретнат обяд или вечеря за броени минути и то супер лесно..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си