.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Инстантни супи, фиксове, рамен?

Е, редовна част от храненето ви ли са горепосочените продукти? Колко често ги консумирате, намирате ли ги са вкусни? Интересува ли ви съдържанието им на сол и консерванти, или сте на принципа, че нищо хубаво не е вредно?

Одобрявате ли ги, кои марки и вкусове предпочитате? Въобще, каквото се сетите по темата.

Мега фен Аватара на mynichka
    Ами знам, че не са от най- полезните и не ги ям твърде често, но все пак обожавам соса за спагетите Болонезе и новите малки тайни за пилешки хапки със сос Барбекю Супите съм ги опитвала, но предпочитам домашните
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Не, ям рядко такива.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Ами от време на време си хапвам от фиксовете 'Малки тайни' и срааашно много обичам от полуготовите спагети. Знам, че не са особено полезни, затова не си и позволявам да ги консумирам прекалено често.
    Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
    Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥

Супер фен Аватара на lqlq89
    Обожавам фиксовете Малки тайни! Вътре имат подправки и с тях всичко става много вкусно.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^и аз и тези полуготовите спагети не ям често от тях,вредни са.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Супер гнусни са ми, особено тези малки тайни. Единственото, което съм способна да ям, са пилешките супи с крутони, след като съм махнала всичко зелено от тях.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Много често ям супите.Другото не.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    По-принцип избягвам този тип храни, но пробвах супата от броколи от серията "Кошница зеленчуци" на Маги и доста ми допадна.Както и новата "Вкусна чаша" с фиде и сирене ... ммм ..
    [b][i]Je t'aime au-del

Супер фен Аватара на Shia
    Рамен спагетите са уникални,ако си ги направиш,както трябва.Консумирам ги,когато наистина няма какво да се яде в нас.

Фиксовете ги ползвам като подправка към ястието,а не за направата на такова.Примерно пилешко+лук+Маги фикс ми е безвкусно.

Супите -и те като подправки ги ползвам,защото иначе си е някаква гола овкусена вода с малко фиде.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    ОБОЖАВАМ ГИ!
    Всичките! И спагетите, и супичките и всякакви други неща
    Вредни са, знам,, ама като ми е вкусно как да не ям

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ужасни и блудкави .

В къщи от години не е влизал подобен продукт на хранителната индустрия . Вредни и тъпкани с мононатриев глутамат.
    Обичам като готвя да си знам какво има вътре ! А тези "Малки тайни" всякаш са направени за некадърни / мързеливи домакини.

Обръщам голямо внимание на храната и в къщи никога не оставам с празен хладилник. Винаги има салата, а във фризера замразявам един суров кекс който мога да изпеча за 10 минути във фурната...

Мега фен Аватара на Blab
    само не разбрах на рамена какво му има...

Повече от фен
    Никога не съм яла нито супите, нито сосовете. Такива спагети ми се е случвало да ям 2-3 пъти тази година. Не са лоши, ако нямаш нещо по-добро.

Banned Мега фен
    преди няколко години ей така от време на време си купувах супа, но вече не.. готовите спагети.. по едно време имах период от 1-2 седмици дето само това ядях .. като цяло съм против тези храни.. те са г/д. създадени за работохолици,които нямат време.. иначе ми харесват сосовете за пилешки хапки (барбекю и чесновия) и това е.. за спаети предпочитам сама да си направя сос,защото 1во е по-полезен,2ро знам какво съм сложила и 3то ми е по-вкусен .. просто няма какво да се лъжем.. това,което не си го сготвил ти никога няма да е полезно колкото домашната храна.. + че има доста вредни неща в тези готовите супи и т.н.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    От години не сме купували такива супи и т.н. Миналата година майка ми беше взела пюре ( прави се за малка купичка,не е много ) и беше гадно,мисля,че пак е от тия Вкусна чаша ;д
    Понякога купуваме Малки тайни за мусака,взимали сме и за спагети,но като цяло предпочитаме сами да си сготвим с мама ;д
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Пакетчето подправчица вътре, в която има мононатриев глутамат.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Пакетчето подправчица вътре, в която има мононатриев глутамат.
    пастата се продава и отделно;

Никога не съм харесвала подобни продукти, освен че повечето имат отвратителен вкус, не са и особено полезни. Предпочитам да си приготвям храната вкъщи сама.

Пюрето е отвратително,но супите ги обожавам! Със сирене,гъби,пилешка... Супи,освен тези в пакетче не обичам.Пробвала съм и на баба,мама,ресторанти - не!Само в пакетче и то предимно на Маги. Инстантните спагети също много ги харесвам.Откакто ги открих,домашните изобщо не ми допадат.

Знам,че няма нищо полезно вътре,ама.....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    А тези "Малки тайни" всякаш са направени за некадърни / мързеливи домакини.
    Точно.
    Имаше една тяхна реклама с едно мом(и)ченце, което отваря кухненско чекмедже и казва "Вече знам малката тайна на мама". На мен това ми звучи като "Вече знам, че мама я мързи".
    Даже не съм ги яла, няма и нужда, след като съм ги виждала. Супа на прах - не, мерси.
    Подправките са ок.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    това са ПЪЛНИ БОКЛУЦИ, ТЪПКАНИ С НИШЕСТЕ, ЗАХАР, КОНСЕРВАНТИ, ОЦВЕТИТЕЛИ И ОВКУСИТЕЛИ..

по-добре си свари спагети (10 минутки), направи си един зеленчуков сос (5 минути, докато чакаш спагетите ги нарежи продуктите) и за 15 минути ще имаш чудесен обяд,много по-здравословен от тия боклуци..
    или една супичка, 2 картофа, подправки, фиде, спанак/моркови/гъби/квот се сетиш...за 40 минути ще имаш супер яката супа..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    това са ПЪЛНИ БОКЛУЦИ, ТЪПКАНИ С НИШЕСТЕ, ЗАХАР, КОНСЕРВАНТИ, ОЦВЕТИТЕЛИ И ОВКУСИТЕЛИ..

по-добре си свари спагети (10 минутки), направи си един зеленчуков сос (5 минути, докато чакаш спагетите ги нарежи продуктите) и за 15 минути ще имаш чудесен обяд,много по-здравословен от тия боклуци..
    или една супичка, 2 картофа, подправки, фиде, спанак/моркови/гъби/квот се сетиш...за 40 минути ще имаш супер яката супа..
    То звучи супер, ама ако си блокиран 2 дни на летището и всичко по-свястно е скъпо, а пакетирани вафли, чипсове и бисквити са ти омръзнали, защото си ги тъпкал първия ден..освен едни точно такива гадни спагети, на които само им доливаш гореща вода от автомат за вода или за кафе, да спасят работата..била съм в такава ситуация и тогава мечташ за нещо, което е топло и напомня за манджа. Иначе вкъщи никога няма да си направя подобно нещо, естествено. Кой би предпочел това пред хубава и вкусна храна.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Супер отвратителни са ми ... супите, всичко ;х
    Много рядко се случва само с помощта на "Малки тайни" да си сготвя нещо ... нищо друго.

Повече от фен
    Като стана дума за такива храни...какво мислите за онези банички на Белла, които само ги слагане във фурната за няколко минути? Ядете ли ги понякога и кои са Ви любимите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си