.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Приятелска помощ...

Еми значи ето какво се случва
    Приятелката ми (не гадже) се е навила да прави секс. Честно казано аз това не го разбирам, защото тя е още на 14 години. Незнам какво да й кажа, а тя не ме и слуша. Според Вас това нормално ли е, на тази възраст? И ако може ми кажете какво мислите за това на колко трябва да си когато го направиш за 1ви път. Благодаря ви предварително. Извинявам се ако има подобна тема или ако на тази не й е тук мястото.

ми не и се бъркай яко секс

еми честно казано незнам колко е яко ама на тая възраст....

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Това не е твоя работа...ще си прави каквото си иска. Опитала си-примири се. На нея може да й е гот и да има желание да го направи на 14.
    И заглавието на темата ти е грешно.

Оправих го.

Sh@d0w

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не е нормално.

Ти си направила каквото можеш, всеки човек си има глава на раменете, с която да мисли. Като не се вслушва във съветите ти, дано поне да знае как да ползва предпазни мерки...

Супер фен
    Не разбирам с кое точно не е нормалното, но както и да е...
    Щом се чувства готова и иска да го направи, нека да си го прави... има си глава на рамената както каза съфорумника и да му мисли
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    хмм, вяра, да не би да ревнуваш от приятелката си? че тя ще го направи и ще стане един вид по-зряла, докато ти си още неопитна?
    всеки си избира сам. няма значение дали ще е на 13, 14, 15, 16, 17, 18 или повече. въпросът е да си готов. а всеки е готов тогава, когато сам си прецени, както е в случая с приятелката ти. кво се месиш?? гледай си собствената путка, мила.
    all day... all night... what the fuck?!

Ами значи това което разбрах от мненията и коментарите е че не сте много за. И какво имате предви има си глава на раменета? Демек нека си троши сама главата ли? Но все пакблагодаря особено на теб Scarletbite. А и не неревнувам. И межд другото мога ли да знам какво разбир те под това да е готова?

Цитирай Първоначално написано от vqra
    И межд другото мога ли да знам какво разбир те под това да е готова?
    ми да не й е неудобно, когато момчето тръгва да я съблича, примерно, а да иска да продължат нещата.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ти някакъв ретард ли си?
    Има глава на раменете, която да използва, за да взима сама решения за себе си, а не някой друг (приятел) да го прави вместо нея.
    Под готова разбирай, че ако момичето иска да го направи с гаджето си, чувства се подготвена за това и и идва отвътре, значи, че ЛИЧНО ЗА НЕЯ СИ тя е готова да прави секс.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Между другото те разбирам, глупаво е, че не те слуша.
    Но..бъди готов/а да й помогнеш ако нещо се случи, все пак сте приятели.
    Остави я да направи каквото мисли за правилно, но не я зарязвай заради това.

Да намали филмчетата на Дисни и кажи

Повече от фен
    Абе остави я да се дави в сперма от малка,като иска.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    хмм, вяра, да не би да ревнуваш от приятелката си? че тя ще го направи и ще стане един вид по-зряла, докато ти си още неопитна?
    всеки си избира сам. няма значение дали ще е на 13, 14, 15, 16, 17, 18 или повече. въпросът е да си готов. а всеки е готов тогава, когато сам си прецени, както е в случая с приятелката ти. кво се месиш?? гледай си собствената п***а, мила.
    И какво искаш да кажеш на момичето с коментара си?Че супер зрял става някой като се изчука ли?Меси се ,защото явно я е грижа за нея и с правото си.... сега пишеш коментар "да се ебе като иска" а слес някой друг ден като има тема "правихме го с презерватив и не е свършвал в мен,дали съм бременна?" , ще има да пишеш "аман от лапета които правят секс без дори да са информирани за някои неща"!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    всеки си избира сам. няма значение дали ще е на 13, 14, 15, 16, 17, 18 или повече. въпросът е да си готов. а всеки е готов тогава, когато сам си прецени, както е в случая с приятелката ти. кво се месиш?? гледай си собствената п***а, мила.
    Ти също и не давай съвети на малките пикли да се ебат на 13,щото ще го направят! Повечето си нямат умна глава на раменете и след 2те думички "Обичам те" Си свалят гащите и после що били бременни,наебани и изоставени и тн и тн.Не виждам какъв е проблема Вяра да посъветва приятелката си,явно я е грижа за нея. Не всичко е до завист,спрете с това ограничено мислене!Глупаво е!
    maDamn

Фен Аватара на FlippanT
    Град
    Цигарена фабрика
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Ти също и не давай съвети на малките пикли да се ебат на 13,щото ще го направят! Повечето си нямат умна глава на раменете и след 2те думички "Обичам те" Си свалят гащите и после що били бременни,наебани и изоставени и тн и тн.Не виждам какъв е проблема Вяра да посъветва приятелката си,явно я е грижа за нея. Не всичко е до завист,спрете с това ограничено мислене!Глупаво е!
    +1

И все пак, не се бутай дълго там, където не ти е работа. В крайна сметка ти ще излезнеш "кривата"

всеки може да се ебе с когото си поиска и когато си поиска. така стоят нещата. решаваш и го правиш. сексът се прави от двама (ако не говорим за оргия, хихи). тва приятелки да си държат сметка една на друга... смешно е.
    що да не се чукат на 13 или 14? животът си е техен. на различните хора по различно време се случва. и аз се шокирам от начало като някоя седмокласничка ми изтърси, че се е проебала... но после си казвам, че това е лично нейна работа. и то наистина е. а тва с бременността... абе живеем в 21-ви век. и лапетата в детската градина сигурно знаят кво е презерватив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си