- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва?
Та, познавах въпросното момиче от доста време, и наскоро и писах нещо семпло от сорта на "здр как си" (сещате се). Другия ден я гледам в даскало върви си и ми се усмихва някво супер срамежливо и сладко- aww ( btw досега дори не ме е забелязвала или поне така си мисля), ама аз дърво стоях си кат' тъпан. На другия ден пак в навалицата усетих, че някой ме докосва по ръката, помислих си, че пак някой дебелак не може да мине през касата на вратата (всъщност е била тя). Вечерта ми написа нещо като "колко струва едно здравей". Даже наскоро си промени статуса на single и дори искаше да и харесам въпросния статус, кара ме да и харесвам снимки и т.н.
Попитах я дали иска да се видим- говорим нещо съвсем невиннообаче не знам дали ме отряза, зашото ми каза нещо от сорта на - "сега не мога, но друг път. Обещавам" Мина си бая време. Седмица, две. Питах я дали помни какво ми е обещала (колко съм нагъл)- каза,че не помни. И тогава ми се светна. Може би просто се държи приятелски, или просто си ги говори ей така. Извинявам се, ако се е получило като разказ, но не знам какво да правя. Ако имате някакви идеи или мнения, чувствайте те се свободни да помагате.
![]()
Значи да видя дали разбрах, по хронологичен ред:
1. В началото не те е отразявала.
2. Пишеш и "здр" и успяваш да привлечеш вниманието и.
3. В даскало вече те отразява, ама ти седиш като пън, дори не я поздравяваш.
4. Тя не се отказва и се опитва да те накара да я заговориш, като те докосва по ръката, обаче...
5. Ти се чудиш защо е почнала да те отбягва.
Айде сега като ти ги подредих така, помисли къде ли е проблема.
(hint - погледни 3та точка)
А кога не се е брояла?
Явно не се досети, ще ти преведа. Намали онлайн контакта с нея и засили този на живо. Момичетата искат уверени момчета. Това че я зарибяваш в скайп/фейсбук примерно, обаче в даскало не и обелваш и дума знаеш ли как изглежда от страни?
Дори и да има симпатии, така няма да я спечелиш. Преодолей срама си.
Ми вече нямам контакт с нея от близо седмица. Май не си струва.
Много мразя някой да ме кара да му харесвам снимки и статуси!![]()
![]()
По темата: Момичето също те е забелязало щом ти се усмихва и идва да те поздрави.Явно,че се обидила от държанието ти ,за да се отдръпне. Не й досаждай ,защото бързо ще те сметне за лепка,но покажи все пак ,че имаш интерес към нея.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Супер жалка постъпка тва с харесването на снимки и т.н. ;д
Мхм..И точно това не значи нищо.Първоначално написано от againstyou
![]()
Бтв не става ясно дали те харесва или просто се държи приятелски.
Ако искаше да се видите,щеше някак си да намери време.
Все пак може да я питаш отново и ако пак си измисли оправдание е ясно..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ето до това води нередовния секс- нервност и напрежение!Първоначално написано от li0n
Харесва те. Или те е харесваЛА. Но ти си неуверено и премислящо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да, ама сега - не ии знаеш ли защо? Защото ми приличаш точно на онези момчета тип "мега пъзла" ! Наскоро имах един точно такъв случай, а аз съм момиче и моята гледна точка по случая ще ти е много полезна
Ето го: Преди да кажем две седмици един от моето дскл от 8 клас получи някакво вдъхновение да досажда и да "зарибява" момичета, които би искал да са му гааджета (и на мен ми е писла, затова знам) и той така като теб - пише здр, к пр и други глупости, докато не предложил директно на една от моя клас тя му се върза.Еми хубаво, оредиха си среща (тя така каза) и тя излезе някъде с мен да го чакаме да дойде (не искаше май да е сама) ама той не идва и не иидва...На другия ден скивахме негова милост с няколко дружки да бърбори и минаваме един път, втори, трети - той нито позздравява, нито нищо и се правеше, че не ни забелязва (това докато не почнах да го гоня по цялото дскл и викам да се срещнат.. и да му махам
Голям цирк беше
) и така минаваха няколко дни, докато на приятелката ми търпението не се изчерпа и се отказа тя да е момчето в техните взаимоотношения
И така, брат ми, си рискувал да я откажеш с тези разигравания ...
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
li0n![]()
![]()
По темата...прежали се малко и както казаха вече - действай на живоДругото което е - като те кара да харесваш снимките й, поне я базикай нещо и ги коментирай (ест. не се вманиячавай
) и това със статуса можеше да го обърнеш в твоя полза, да - дори във скайп, като се има предвид, че и на живо трябва да си активен ! Айде със здраве
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
Евалаа ! Стой си и си играй лол на компа остай мацката да си намери някой по-прилежен
Нищо, радвам ти се :PПървоначално написано от li0n
К'во стана с вас вече гълъбчета? (бтв май покрай горните мнения се заформи още една двойка)
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Няма как да знаеш. Действай,а ако те отреже не страдай, поне ще знаеш, че си направил опит![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Защо все ви е трудно да привлечете вниманието на едно момиче?
Виждаш, че си я заинтригувал .. малко или много, но не си направил 2рата крачка .. и тя се е отдръпнала в очакване да я потърсиш, а ти седиш и чакаш тя да се сети. Ти си момче.. ти трябва да я гониш, разбира се ти ще разбереш кога става нахално. Но просто направи нещо.. не оставяй всичко така. Има някаква надежда.. Явно нямаш голям опит в това .. или да кажем никакъв.. и не знаеш какво да правиш.. Ами.. просто се дръж нормално и се опитай тя да се чувства желана! А на колко си?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥