Та, познавах въпросното момиче от доста време, и наскоро и писах нещо семпло от сорта на "здр как си" (сещате се). Другия ден я гледам в даскало върви си и ми се усмихва някво супер срамежливо и сладко- aww ( btw досега дори не ме е забелязвала или поне така си мисля), ама аз дърво стоях си кат' тъпан. На другия ден пак в навалицата усетих, че някой ме докосва по ръката, помислих си, че пак някой дебелак не може да мине през касата на вратата (всъщност е била тя). Вечерта ми написа нещо като "колко струва едно здравей". Даже наскоро си промени статуса на single и дори искаше да и харесам въпросния статус, кара ме да и харесвам снимки и т.н.
Попитах я дали иска да се видим- говорим нещо съвсем невинно обаче не знам дали ме отряза, зашото ми каза нещо от сорта на - "сега не мога, но друг път. Обещавам" Мина си бая време. Седмица, две. Питах я дали помни какво ми е обещала (колко съм нагъл)- каза,че не помни. И тогава ми се светна. Може би просто се държи приятелски, или просто си ги говори ей така. Извинявам се, ако се е получило като разказ, но не знам какво да правя. Ако имате някакви идеи или мнения, чувствайте те се свободни да помагате.