- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Медицински бележки
Никой няма да тръгне да ме търси. Избягвам да го разпространявам. Подобни публични изказвания са ни малко забранени.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Няма да тъгна да я търся, то е ясно.Просто ми стана интересно, защото са ми ясни "елитните" учлища в София.Първоначално написано от Ermic
по-забавно е като някой те накара да му напишеш бележката и сожиш ТМЦ:
1.той обикновенно не знае какво значи
2.класният/класната обикновенно знае
аа, кофти постПървоначално написано от BezDuh
стана ми тегаво![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Мда, хвани се за едната изпусната буква.Иначе ти не се гледаш, че нито главни букви, нито точки слагаш.Първоначално написано от Claymore
Не видях буквата. Просто ме кефят хора като тебе, които плюят по ред причини училища с високи балове и им слагат етикети както на училището така и на учениците. Проблем ли е че ни държат изкъсо и са стриктни в работата си?Първоначално написано от BezDuh
-M.B.
Аз съм с правил много пъти с stamp.
Хора като мен, имат причина да го казват(или поне аз).Проблема е, че всички училища са една голяма мафия..особено тия дето се водят най-елитните.Първоначално написано от Claymore
И какво като са мафия? То е ясно. Кое в тая държава е чисто? Тая мафия ми дава образованието, което кварталните училища не биха могли да ми дадат. Мафията е това че от време - навреме ти искат по някой лев, но за тия условия си струва.Първоначално написано от BezDuh
-M.B.
Печатите стават и на принтер,ако си достатъчно умел![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
тва като при насна цялото даскало личните ни лекарки са 2
голяма търговия пада с тия бележки
nigga stole my bike
И все пак не разбирам, по дяволите..
ума ми не го побира
ВАГИНАЛЕН
АЛЕКСАНДЪР
КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ?
алеле колко си бавенПървоначално написано от dirtyyy
![]()
а от тая клеймор, бахти пачата, определено нема по-тъпа![]()
Дърти е момиче![]()
И то хубаво.
а ако искам да ми ги надпишеш>Първоначално написано от nyancat
О, малко его бууст![]()
Защо да съм тъп?
Какво изпускам?
Как момче ще има ВАГИНАЛЕН херпес?
а нз,то писането е лесно..едно момиче от моя клас пишеше на 30+ човекаПървоначално написано от Ermic
![]()
елате аз ше ви ги пиша уее![]()
no relationship, no emotion, just sex..
ermic понеже си без аргументация няма да дам моята
и ти си падаш тъпо парче, но има ли смисъл да се обяснявам на някой пъпчасал клатикурчо
-M.B.
ДА точноПървоначално написано от HotLife
давай на някой по-грозно пишещ съученик да я попълни поне..
А не ви ли искат амбулаторен лист ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
хаха като става въпрос за бележки, сега си купих 100 бележки с печат с всичко за 10 лв![]()
на нас вече ни искат и амбулаторни листове![]()
NOH8