- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момче - Момиче
Интересно ми е как възприемате в една двойка и момчето и момичето да са на еднаква височина? Странно ли Ви изглежда, грозно или пък Ви се струва сладко?
Ще ми е интересно да прочета отговорите Ви!
Въобще не ми прави впечатление или поне се научих да не обръщам внимание на такива неща. При мен и моят приятел разликата във височината е в моя полза и в началото ми беше откровено неприятно. Появяваха се кофти коментари и опити да ми въздействат да го зарежа едва ли не, но устоях и сега се чувствам перфектно. А когато виждам особеното внимание на хората към нас, просто го хващам за ръка и продължавам.
Така, че ако са на една височина според мен е идеално.
[b][i]Je t'aime au-del
Ако са на еднаква височина няма проблем. По - смешно ми е, ако момичето е по - високо![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Мии нормално си ги възприемамПо-странно ми е като момичето е по-високо..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не виждам никакъв проблем - не ми прави голямо впечатление.
По-скоро ми е леко смешно ако имат 2 глави разлика и например като видя някоя такава двойка и момичето се чуди как да се надига на пръсти и да придърпва момчето, за да успеят да се целунат. (реален случай)![]()
Иначе нямам абсолютно нищо против височините на хората - както им е добре, така да се комбинират.![]()
Защо да е смешно?Само ниско момче с високо момиче не го възприемам добре.По скоро е смешно.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не ми прави впечатление, единствено забелязах едни - момичето беше едва ли не до кръста на момчето...
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
ами нормално.. по принцип влюбените по никакъв начин не могат да изглеждат смешно и т.н.,а винаги са сладки
.. естествено по-трудно мога да приема момичето да е по-високо,но все пак..
![]()
Еми нормално. Важното е момчето да не е по-ниско от момичето.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
С моя приятел имаме разлика към 5см. - той е по - висок, ама ако обуя токчета го надминавамама не ми прави впечатление. Това мисля, че са комплекси за някой на 15... дали е по - висок, по - нисък и подобни... още повече че със сигурност си мисли и как изглежда отстрани в очите на другите, а не трябва да е така.
Ако на теб ти е добре, на другоят човек му е добре, не мисля че някакви сантиметри оказват влияние.
Според мен двойката трябва да са равни или поне момчето да е малко по-високо от момичето.Иначе момичето да е по-високо от момчето изглежда смешно.
Била съм с човек на моята височина, не ме е притеснявало. Просто слагах винаги равни обувки (което си е минус, де :Д), ама... пука ми. Да не е виновен той, баси.
И кво, аз като съм 1,70 , а той - 1,97 и наистина се надигам да го целуна, смешна картинка ли ти се струва?Първоначално написано от UniCoWN
Въобще не трябва да ви пука как изглеждате заедно, ниски, високи, фик ит, нали се обичате
![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
На една приятелка приятеля и е колкото нея, най-много да е с 2-3см разлика.. ама това е нищо.
Не го намирам за смешно, нормално си ми е![]()
Не обръщам внимание ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еееее, моля ти се, такова нещо не съм казала - просто е забавно, някак си миличко ... пък и споменах, че нямам АБСОЛЮТНО нищо против , така че ... къв е проблема?Първоначално написано от Vannesa
Нормално е!Височината не е от чак такова значение, но наистина е странно, когато момичето е по-високо.. но зависи!
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Първоначално написано от UniCoWN
Грешно съм ти пресъздала тона значиИзвинявай .
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
И аз съм на този принцип.Първоначално написано от Vannesa
![]()
awerw♥
Не намирам за смешно да са една височина, просто щом те се харесват не би трябвало да им пука чуждото мнение. А и момчето да е по- ниско от момичето, щом те се харесват и са влюбени "нас" не би трябвало да ни интересува!![]()
![]()
![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Не е лошо да са на една височина,ама ако момичето сложи токчета по някакъв повод,ще е смешно да е по-висока от него.![]()
Затова си е най-добре да имат разлика поне 7-8см,естествено момчето да е по-високо.![]()
Първоначално написано от strawberry88
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...