- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Чувствам се предадена
XXX
И кво, голям праз, приеми го, че винаги ще има по-добри от теб!
Ти го каза. Завиждаш и то много. Приеми че има по-добри от теб.Изпитвам ревност , завист , злоба ..
Вие луди ли сте ? Трябва да се бориш за да си най-добрата. Както се казва в един филм : ''Ако искаш да си най-добрия трябва първо да победиш най-добрия" :P
Не очаквай винаги да си на върха,но можеш да се потрудиш да го постигнеш.
Колко повече да се трудя ..;Х До сега всичко съм си го постигнала само с труд , без да ходя на частни уроци и т.н ..Докато естествено ,че тя сигурно ходи всеки ден при леля си да и помага ..;ХХ
Не искам да ви питам как - да стана по - добра и не ми е толкова гадно , че тя е по - добра от мен...
Просто се чуствам някак си предадена ..
И въпросъм ми е как да постъпя ..
Като ходя на уроци ми е някак си гадно да гледам госпожата си .. Тя си мисли че не знам , а аз знам .. Да и кажа ли че знам , но не знам как ще реагира ..
Да питам ли племенницата и дали наистина и е леля уж , че някой ми е казал ...
Може би не ви звучи гадно , защото не сте на мое място .. но ако бяхтее .. ;Х
![]()
![]()
![]()
Боже мой?
Кой клас си?
Чувстваш се предадена, ОТ КОЕ?
Ти, ако беше на мястото на момичето, нямаше ли да ходиш на уроци при леля си?
бебешки истории...
Момичето също ходи на уроци, какво значение има, че й е племенница? Ако е по-добра, значи или просто й се отдава този предмет повече, или просто полага повече усилия от теб. Вместо да завиждаш, учи повече.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ще ти кажа от сега, ще ти отвърне "Да, така е, да не би да се познавате?".Като ходя на уроци ми е някак си гадно да гледам госпожата си .. Тя си мисли че не знам , а аз знам .. Да и кажа ли че знам , но не знам как ще реагира .
И наистина и аз искам да знам, от КОЕ по-точно се чувстваш предадена?
Лапешка история си, само това ще ти кажа.
..Като се замислям няма за какво да и завиждам.. всимисъл..
Какво толкова...
Аз пък си имам много други предимства
Много по - красива съм от нея , тялото ми е перфектно , имам си много приятели.
И тази хич да не ми вири нос ..
![]()
Като се замислих това си е така![]()
![]()
![]()
![]()
Освен всичко и скромността ти няма връх.... по това определено не може да те настигне, бъди спокойна.
хаххахАми това си е така
![]()
Момиченце, проблемът като гледам не е в другото момиче. Ти освен, че си завистлива, си и скромна....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ааа, не!Първоначално написано от annitto1
Това ще си го запиша в "Любими издънки". Верно имам чувството че си на 9.
То за теб роман може да се напише. Предателство, интриги, шокиращи открития... всичко си има. Като нямаш проблем, що искаш да "наказваш" преподавателката.
![]()