- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ранничка тема за Коледа
може би е ранНичка = умалително на раннаПървоначално написано от Harmonyy
изпуснал/а си едното Н , автор(к)е
по темата: Много обичам Коледа, и я очаквам с нетърпение, дано да има подаръци;Р
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Още от миналата Коледа чакам пак да дойде..много обичам зимата,празниците.![]()
В първият момент си помислих, че имаш раничка от миналата Коледа.![]()
Обичам Коледа, празничната нощ със семейството, топлината, уюта на празника...елхата, украсата...аромата на храната, дори тъпата празнична програма по Тв..всичко обичам по Коледа!![]()
не обичам коледа... поредния скучен семеен празник... но пък обичам снега.. да го гледам през прозореца, докато си пийвам чайче на топло![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ooooo ДА !Първоначално написано от thegreenzombie
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
+800Първоначално написано от thegreenzombie
novasum![]()
nirvana13![]()
Обожавам Коледа.Вече я чакам с нетърпение.Това е един от любимите ми празници.А и коледните филми винаги ме зареждат с позитивна енергия.Да не забравям и снега, и ваканцията, а след това и Нова година.
Всъщност само по Коледните празници се чувствам празнично.Ей така,без причина!И е хубаво.Особено като има сняг.
Обожавам зимата, снега, огъня в печката и КОЛЕДА! Обожавам този празник откакто се помня! Събираме се всички /от единия град в семейството де ;д/ и се веселим. Тази година отново искам куче, че майка ми не се дава лесно ;д
И аз обичам вънка да вали сняг,да духа вятър и студ,а аз да си стоя вкъщи и да пия чай и да гледам как падат снежинките :P Да се събереш със цялото семейство на масата на коледа....![]()
+1,ех кога мина 1 година,бе ?Първоначално написано от li0n
Имам желание да си пека сладки и коледни пайове, и ако мога по някакъв начин да си обезопася елхата, защото котката я събаряше постоянно миналата Коледа (беше й първата) и не можех да направя нищо, за да я спра - съответно си карах без елха.
Иначе не съм изобщо толкова ентусиазирана, както преди бях, дори за подаръците не ме грее, защото виждам само комерсиалност навсякъде.
Консумация.
А и празникът е там, където са приятелите, където е сплотеното семейство. Не искам да звучи туу мъч драма, но нещо се случи в живота ми, та не се сещам за много значими хора, а само едни пайове и украса не могат да ме накарат да се чувствам уютно. Няма нищо по-добро от хубавите, здрави връзки между хората - за мен те правят празника.
Както въпроса с родината - тя е там, 'дето ти е сърцето. Там е дома.
И по тая логика и за Коледа.
Но има време.
Не съм песимистично настрояна , просто не очаквам много.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
какво ще подарявате
на вашите на приятелите
на гаджето
Точно и аз това щях да попитам.Първоначално написано от biolojkata95
Приятелите и членовете на семейството са много.. дайте по-икономични идеи![]()
My head 2 da sky, my feet on da graund..
въй, авторке, оправи си подписа, моля те ;(
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Обожавам Коледа. Особено,ако е снежна. Като по филмите. :Д
Не обичам много снеговете и студа през зимата, но пък за сметка на това, празниците по това време ги обожавам![]()
awerw♥
обожавам зимните празници, те са ми любими .. самата мисъл за одеяло, камина и навън сняг на парцали простооооза сега съм си сложила само един коледен сувенир и една коледна свещ и на тела и на екрана на компа коледна картинка
просто много от ранно почвам да мисля за тези празници както всяка година и слушам коледни песни от 2 седмици вече
![]()
Че то кога мина,че кога пак дойдеабе не съм от най-големите фенове на студа ама...снега ме кефи
Повече ще се радвам на нова година,дано да стане пак яко купонче
![]()
>>DjBelev<<
Днеска така ми се прииска ад е Коледа и се сетих за тази тема. Брей, дано да дойде по-скоро. Обожавам го този празник и всичко около него.