- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ранничка тема за Коледа
И мен почва да ме обзема коледния дух, а с една приятелка като ходихме в един магазин за сувенири преди 2-3 дни имаше една украса - къщичка с лампички, светещи прозорци, лампи навън, хора навън, сняг, деца, а на покрива на къщата Дядо Коледа.. После видяхме нещо подобно на това, но под него имаше и влак на релси, който се въртеше. Имаше и още мнооого коледни сувенири.. Абе казвам ви, така се заредих с коледно настроение, че няма накъде.И на даскало по английски почнахме да пеем коледни песни.. И като се замислиш, че остава има-няма 1 месец.. Ауууу искамм да дойде по-бързо!!
![]()
![]()
![]()
Коледа е може би най-любимият ми празник. Обзема ме едно хубаво настроенийце като гледам снега (ако има), украса навсякъде, от коледните песни и филми, подаръците и на последно, но не на последно място - храната.Сега се чудя кога да започвам да си украсявам стаята.. Вие вашата украса кога я слагате?
По принцип не съм голяма фенка на снега... Но обожавам да си седна на топличко вкъщи и да си пия горещ шоколад или чай и да гледам как навън вали сняг...![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
+1Първоначално написано от SurfSky
Днес смятам да си поукрася мъничко стаята даже.Гледах и коледен филм уж да си създам настроение,ама не ми се получи особено.
За подаръците мнооооого се чудя-нямам достатъчно пари,а майка ми има и рожден ден на 1-ви януари.Но дотогава има време, все ще измисля нещо,а и ще спестя някой лев.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!