- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Ctrl+V vol.2
Ясно е
vol.1
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
lecker![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
http://www.youtube.com/watch?v=GNeEb...ure=plpp_video Е, не човек , разцепвам се ...![]()
![]()
![]()
I'm really tryina make it more than what it is, cause everybody dies but not everybody lives!
a dneska v daskalo poneje sedq na predposleden chin a zad men sedqt 2 LUDI momcheta i samo se chudqt kva glupost da napraat ii az mu vikam na edinq spri se (shtoto toi neshto vikashe) toi vika nqma
Ах, пак от скайпа![]()
awerw♥
И кфо,че жив съм ?! И кфо,ако не бях раждал се ?!
Не роден,живял,умрял,50 пъти прераждал се !
Дали не мога,щото не вярвам,че мога ?!
или проблема е в това,че не искам,а не,че не мога !
[19:32:56] Aleksander Kostov: erkl
Tук един колега, хлъзгаво ме гледа, нека да си мърка, мене ме не бърка... Мац пис пис пис /2
Някой ме целуна с влажната муцуна, пълна скука, махам се от тук..ка... Мац пис пис пис /2
Сбогом котараци, чао долинаци, щом си вляза в хода, чака ме пържола... Мац пис пис пис /2
Мац пис пис пис.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отдавна с поглед ме следиш,аз се усмихвам а ти мълчиш,непозната може би за теб, но не и когато...Минаваш през мен като вятъра...
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Една блондинка участва в конкурс с награда 1 млн. евро. Задават й следните въпроси:
1) Колко години е продължила Стогодишната война.
а) 116
б) 99
в) 100
г) 150
Блондинката пропуска въпроса. Следващ въпрос:
2) В коя страна са измислили панамската шапка?
а) Бразилия
б) Чили
в) Панама
г) Еквадор
Блондинката иска помощ от студентите на Държавния университет
3)През кой месец се отбелязва Октомврийската революция?
а) Януари
б) Септември
с) Октомври
д) Ноември
Блондинката иска помощ от залата.
4) Как е малкото име на крал Георг 6_ти?
а) Алберт
б) Георг
с) Мануел
Блондинката вади гадателски карти.
5) От кое животно произлиза името на Канарските острови?
а) Канарче
б) Кенгуру
с) Тюлен
г) Плъх
Блондинката излиза от играта.
А сега, ако ти се имаш за умен/а и се смял/а над блондинката, то прочети правилните отговори
1) Стогодишната война е продължила 116 години от 1337 до 1453 година
2) Панамската шапка е измислена в Еквадор.
3) Октомврийската революция се отбелязва през ноември.
4) Името на крал Георг е Алберт. Той си го сменя през 1936 година.
5) Името на Канарските острови произлиза от тюлена. Латинското название на островите Insukaria Canaria означава остров на тюлените.
ОМГГ!![]()
![]()
![]()
1.Името ти?
2.На колко изглеждаш: ?
3.оценка от 1 до 10![]()
4.Бих ли ти написала смс![]()
... 5.Близки ли сме: ?
... 6.Как те наричам: ?
7.Бих ли говорил/а с теб: ?
8.Бих ли те прегърнала или целунала: ?
9.Какво сме ние![]()
10.Харесвам ли ти профилната снимка: ?
11.Имам ли ти доверие: ?
12.Карал/a ли си ме да се усмихвам ?
13.Някога била ли съм ти ядосан/а![]()
14.Името ти в телефона ми ?
15.Трябва ли да си слагаш този статус на стената ?
Facebook...![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
- Скъпи, закуската е на масата.
- Ми сложи я в чиния!
![]()
![]()
![]()