.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Кво ми има е**ти?!?!?

Добре всеки път в даскало му се усмихвам,гледам го настоятелно,смея се...а тва момче изобщо сякаш не ме вижда.Не се познаваме ноо....не знам искам да привлека интереса му.Веднъж се засмях по-силно и тогава си рещнахме погледите.значи или си има приятелка или просто не ставам .....

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Гръмогласните момичета не са "приятни".

Може да е много срамежлив. Може да не му допадаш. Ние можем само да гадаем. Ако имате общи приятели помоли ги да ви запознаят.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Или пък е срамежлив, или всичко това се случва в главата ти, а в неговата - не и не го взима предвид..Варианти много..може би едно "здравей" като за начало не е лошо?
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

но аз не съм много гръмогласна,направих го нарочно за да видя кво ще стане..иначе съм срамежлива

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив

Re: Кво ми има е**ти?!?!?

Цитирай Първоначално написано от anonimefaster
    Добре всеки път в даскало му се усмихвам,гледам го настоятелно,смея се...а тва момче изобщо сякаш не ме вижда.Не се познаваме ноо....не знам искам да привлека интереса му.Веднъж се засмях по-силно и тогава си рещнахме погледите.значи или си има приятелка или просто не ставам .....
    Не се познавате? Вземи му скайпа, фейсбука от някой общ приятел.. Започнете да си пишете, поздравявай го, заговаряй го

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е като не се познавате кво очакваш? Гръмогласните девойки у автобуса и аз не ги отразявам (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ами той е мн назад и няма фейсбук, а аз съм още по назад щото си изтрих скайпа,тъй че изключвам интернет пространството за сега

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Ами той е мн назад и няма фейсбук, а аз съм още по назад щото си изтрих скайпа,тъй че изключвам интернет пространството за сега
    А извинявай, как се трие скайп? Но иначе, заговори го Сто процента ще те е срам щом го харесваш, ама събирай смелост и действай Като начало може да го поздравиш, а след това да започнете да си говорите, да се опознавате ау..

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Еми като не се познавате как искаш да те отразява??? Запознайте се.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Еми като не се познавате как искаш да те отразява??? Запознайте се.
    ABSOLUTELY!

Цитирай Първоначално написано от li0n
    А извинявай, как се трие скайп? Но иначе, заговори го Сто процента ще те е срам щом го харесваш, ама събирай смелост и действай Като начало може да го поздравиш, а след това да започнете да си говорите, да се опознавате ау..
    амии не просто ми е хакнат и не се занимавам да си правя нов:Д
    а иначе да много ме е срам да се запозная, не знам защо

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Нормално е, харесваш го, срам те е думичка да му кажеш, но давай Няма да те изяде, я. До сега не съм виждала човек да хапе като го поздравиш но ги има тея индивиди. А на колко си години ако не е тайна?

Нормално е, харесваш го, срам те е думичка да му кажеш, но давай Няма да те изяде, я. До сега не съм виждала човек да хапе като го поздравиш но ги има тея индивиди. А на колко си години ако не е тайна?
    почти 17

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    почти 17
    Голяма си, няма защо да те е срам

Не правете пирамиди!

Sh@d0w

да знам, вече почнах да одъртявам...ама то нали в гимназията всички изглеждат на по-малки от колкото са
    иначе знам че повечето момичета имам същия проблем като мен.Според мен трябва да направят важна тема със съвети как да се харесаме на момче

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Мисля, че имаше такава Потърси.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    да знам, вече почнах да одъртявам...ама то нали в гимназията всички изглеждат на по-малки от колкото са
    иначе знам че повечето момичета имам същия проблем като мен.Според мен трябва да направят важна тема със съвети как да се харесаме на момче

Важно е да не го разбереш накриво, защото не трябва да се правиш на нещо, което не си. Трябва да пречупиш вижданията си през призмата.

С това момче имате общи приятели във фейса. Добави го. Питай го за нещо. Има хиляди варианти да завържеш разговор с него. Помисли си!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Важно е да не го разбереш накриво, защото не трябва да се правиш на нещо, което не си. Трябва да пречупиш вижданията си през призмата.

С това момче имате общи приятели във фейса. Добави го. Питай го за нещо. Има хиляди варианти да завържеш разговор с него. Помисли си!
    Пича нямал фейс.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Пича нямал фейс.
    Общ разговор по скайп + общи приятели и готово!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    А тя нямала скайп

Град
    да се оправят.

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Като цяло на училище сте по цял ден. Няма начин едно междучасие да не се засечете случайно и да не го заговориш. Какво толкова... Почни да го търсиш по-често, но не да се натягаш. Поздравявай го като се разминавате, ходете за закуски заедно, говорете си, разменете си телефоните (ако имате) , връщайте се след училище заедно, ходете си на гости, учете като сте двамата... Боже, толкова много неща можете да правите, само се престраши . И не се прави на интересна пред него, бъди себе си .

Но не искам да ти давам и прекалени надежди - може и да те е забелязал, но да не си му направила добро първо впечатление. Затова може и да не проявява интерес. Но все пак опитай - нищо не губиш
    Live now, this is your time!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Е все ще имаш някой познат който да го познава.Отиди говори с него в присъствието на това момче или нещо от сорта и т.н.
    >>DjBelev<<

И аз съм същата , но съм изобретателна гад . Например пробвай уж да се припознаеш . Примерно боцваш по гърба и като се обърне "оу припознала съм се , аз съм едиси-коя между другото .." ако наистина те вълнува ще го измислиш . Късмет мила .

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iBiteHard
    И аз съм същата , но съм изобретателна гад . Например пробвай уж да се припознаеш . Примерно боцваш по гърба и като се обърне "оу припознала съм се , аз съм едиси-коя между другото .." ако наистина те вълнува ще го измислиш . Късмет мила .
    Тва ще го пробвам някой път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си