- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво ми има е**ти?!?!?
Добре всеки път в даскало му се усмихвам,гледам го настоятелно,смея се...а тва момче изобщо сякаш не ме вижда.Не се познаваме ноо....не знам искам да привлека интереса му.Веднъж се засмях по-силно и тогава си рещнахме погледите.значи или си има приятелка или просто не ставам .....![]()
Гръмогласните момичета не са "приятни".
Може да е много срамежлив. Може да не му допадаш. Ние можем само да гадаем. Ако имате общи приятели помоли ги да ви запознаят.
Или пък е срамежлив, или всичко това се случва в главата ти, а в неговата - не и не го взима предвид..Варианти много..може би едно "здравей" като за начало не е лошо?
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
но аз не съм много гръмогласна,направих го нарочно за да видя кво ще стане..иначе съм срамежлива
Е като не се познавате кво очакваш? Гръмогласните девойки у автобуса и аз не ги отразявам (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами той е мн назад и няма фейсбук, а аз съм още по назад щото си изтрих скайпа,тъй че изключвам интернет пространството за сега![]()
Еми като не се познавате как искаш да те отразява???Запознайте се.
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
амии не просто ми е хакнат и не се занимавам да си правя нов:ДПървоначално написано от li0n
а иначе да много ме е срам да се запозная, не знам защо![]()
да знам, вече почнах да одъртявам...ама то нали в гимназията всички изглеждат на по-малки от колкото са
иначе знам че повечето момичета имам същия проблем като мен.Според мен трябва да направят важна тема със съвети как да се харесаме на момче![]()
![]()
Първоначално написано от anonimefaster
Важно е да не го разбереш накриво, защото не трябва да се правиш на нещо, което не си.Трябва да пречупиш вижданията си през призмата.
С това момче имате общи приятели във фейса. Добави го. Питай го за нещо. Има хиляди варианти да завържеш разговор с него.Помисли си!
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Общ разговор по скайп + общи приятели и готово!Първоначално написано от li0n
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
да се оправят.
Като цяло на училище сте по цял ден. Няма начин едно междучасие да не се засечете случайно и да не го заговориш. Какво толкова... Почни да го търсиш по-често, но не да се натягаш. Поздравявай го като се разминавате, ходете за закуски заедно, говорете си, разменете си телефоните (ако имате), връщайте се след училище заедно, ходете си на гости, учете като сте двамата... Боже, толкова много неща можете да правите, само се престраши
. И не се прави на интересна пред него, бъди себе си
.
Но не искам да ти давам и прекалени надежди - може и да те е забелязал, но да не си му направила добро първо впечатление. Затова може и да не проявява интерес. Но все пак опитай - нищо не губиш![]()
Live now, this is your time!
Е все ще имаш някой познат който да го познава.Отиди говори с него в присъствието на това момче или нещо от сорта и т.н.
>>DjBelev<<
И аз съм същата , но съм изобретателна гад . Например пробвай уж да се припознаеш . Примерно боцваш по гърба и като се обърне "оу припознала съм се , аз съм едиси-коя между другото .." ако наистина те вълнува ще го измислиш .Късмет мила .