- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Държите ли предмети подарени от бив-шия/шата половинка?
Наскоро се разделих с бившата ми приятелка, имам много и все хубави подаръци от нея, статуетки, фигури, скулптури, свещници изобщо много и все красиви и стойностни сами по себе си неща, не само че е от бившата ми, толкова ми харесват че нямам сърце да ги махна но от друга страна ми напомнят малко и от време на време на бившата и се тормозя така, но пък ми харесват и ще се постарая да ги мисля само като предмети на изкуството. Вие как постъпвате в такива случаи?
Две глави мислят по-добре от една!
Ами не съм имал кой знае какви подаръци от бившите. Само едно медальонче, което в последсвие изхвърлих, заради спомените.
Не бих пазил нищо, което е от бивша. Миналото си е минало и трябва да си остане там. Няма място в настоящето![]()
пазих си едно пръстенче 2 години и го върнах на момчето, когато отново се видяхме и пак трябваше да се разделяме.тааа, да... голяма стойност имат тези малки подаръци.
all day... all night... what the fuck?!
Не се сещам за такива предмети, които да пазя и въобще да се сещам за тях. В един момент си губят стойността и спират да значат нещо. Щом не се е получило, значи не са символ на нищо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пазя ги ! И от време на време , когато ги погледна ме навяват едни приятни спомени.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
оттървах се от снимки, една приятелка даже изгори тържествено едната(дълга история), а относно предметите - те са 2, едното е заровено тъй че да не ми се мярка, а другото съвсем не носи спомени, защото не се свързва с конкретен спомен, дори с човека не, чисто и просто покрай него се сдобих с предмета.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Пазя и винаги ще пазя. Все пак са били от хора, които са означавали нещо за мен, а вероятно и винаги ще означават.
Това ми хареса, може би ми трябва малко време от раздялата и ще гледам така както ти казваш...Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Две глави мислят по-добре от една!
Подарявали са ми, но в последствие съм се разделял с тях по един... или по друг начин.
Live now, this is your time!
Пазя, единствено изтрих всички снимки и съм изхвърляла някои дребни неща, дето не са ми трябвали. А нещата, които пазя въобще не ги свързвам с него и не ми навяват никви спомени. Все едно съм си ги купила сама...
+1Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Изгарям ги. Така прекъсвам връзката с миналото и дадения човек.
Имам едно плюшено мече,което много обичам и нямам намерение да се разделям с него.
немам подаръци майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Интересна тема . Ще ви се стори безбожно тъпо вероятно ,но си имам цяла голяма червена кутия за "бивши" . Всички подаръци ,които са ми подарявали са там и когато съм в кофти настроение , понякога,само за да се сетя какво съм имал , я отварям и започвам да гледам ... ама бързо затварям,че е като няква кутия на Пандора![]()
Разни бижута, които имах от бившия ми ги изгубих след като се разделихме. Имам неща от него - плюшки, дрешки, сувенирчета, които вече не носят някаква сантиментална стойност.Не мисля да ги изхвърлям, гледам да не са ми много в полезрението и толкова ;д Само снимките изтрих, и то доста след като го бях превъзмогнала напълно - просто не ми трябват ;]
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Всички играчки (подаръци) съм дала в "дом майка и деца" на мен минало не ми трябва,но мога да дам на децата поне нещо хубаво....
То мене не са ме глезили кой знае колко...
От единия бивш имам обаче едно страхотно бижу, съвсем простичко и обикновено, но много си го харесвам и си го нося... без обаче изобщо да се сещам за миналото ми с този човек.![]()
От последния имам една плюшка, която подарих на малкия звяр, 'щото е мега баналната простотия и той изрично знаеше, че много ги мразя тея проклети сърца, още повече я намразих конкретно тая, защото ми я подари в деня преди да скъсаме, като евентуално извинение. Е, на мен ми трябва повече от това, че да прощавам.Та, мярка ми се от време на време пред очите, ама не ми прави впечатление, лесно игнорирам дребни простотии.
![]()
пазя ги![]()
е пазя.... силно казано.... просто си стоят някъде из нас не ги пипам изобщо....
nigga stole my bike
Дали заради хубавите спомени или просто ми е жал да ги изхвърля си ги пазя!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пазя си всичко. Тези неща ги свързвам с много хубави моменти. Да, щом сме се разделили явно нещо се е объркало, но понякога ми е хубаво просто да си спомням че е било и хубаво някога с тези хора.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Пазя.. особено последното даже често си го гледам. И нямам намерение скоро да го "скрия", за изхвърляне и дума не може да става. Малко или много тези "неща" навяват хубави спомени, макар и крайния резултат да не е бил толкова добър. А и с времето почваш да си спомняш само хубавите спомени, така че аз лично нямам проблеми.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Имам едно комплектче от сребърна гривничка и колие, който са ми от един бивш и си ги пазя и до ден днешен. Нямам никакво намерение да ги изхвърлям, харесвам си ги много и доста често ги носяА и са ми скъп спомен за една прекрасна дълга връзка
![]()