.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Държите ли предмети подарени от бив-шия/шата половинка?

Наскоро се разделих с бившата ми приятелка, имам много и все хубави подаръци от нея, статуетки, фигури, скулптури, свещници изобщо много и все красиви и стойностни сами по себе си неща, не само че е от бившата ми, толкова ми харесват че нямам сърце да ги махна но от друга страна ми напомнят малко и от време на време на бившата и се тормозя така, но пък ми харесват и ще се постарая да ги мисля само като предмети на изкуството. Вие как постъпвате в такива случаи?
    Две глави мислят по-добре от една!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ами не съм имал кой знае какви подаръци от бившите. Само едно медальонче, което в последсвие изхвърлих, заради спомените.

Не бих пазил нищо, което е от бивша. Миналото си е минало и трябва да си остане там. Няма място в настоящето

Супер фен Аватара на ScarletBite
    пазих си едно пръстенче 2 години и го върнах на момчето, когато отново се видяхме и пак трябваше да се разделяме. тааа, да... голяма стойност имат тези малки подаръци.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не се сещам за такива предмети, които да пазя и въобще да се сещам за тях. В един момент си губят стойността и спират да значат нещо. Щом не се е получило, значи не са символ на нищо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Пазя ги ! И от време на време , когато ги погледна ме навяват едни приятни спомени.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на LeprikonA
    оттървах се от снимки, една приятелка даже изгори тържествено едната (дълга история), а относно предметите - те са 2, едното е заровено тъй че да не ми се мярка, а другото съвсем не носи спомени, защото не се свързва с конкретен спомен, дори с човека не, чисто и просто покрай него се сдобих с предмета.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Пазя и винаги ще пазя. Все пак са били от хора, които са означавали нещо за мен, а вероятно и винаги ще означават.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Пазя и винаги ще пазя. Все пак са били от хора, които са означавали нещо за мен, а вероятно и винаги ще означават.
    Това ми хареса, може би ми трябва малко време от раздялата и ще гледам така както ти казваш...
    Две глави мислят по-добре от една!

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Подарявали са ми, но в последствие съм се разделял с тях по един... или по друг начин.
    Live now, this is your time!

Пазя, единствено изтрих всички снимки и съм изхвърляла някои дребни неща, дето не са ми трябвали. А нещата, които пазя въобще не ги свързвам с него и не ми навяват никви спомени. Все едно съм си ги купила сама...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    +1

Супер фен Аватара на Irti
    Изгарям ги. Така прекъсвам връзката с миналото и дадения човек.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Имам едно плюшено мече,което много обичам и нямам намерение да се разделям с него.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    немам подаръци майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    София
    Интересна тема . Ще ви се стори безбожно тъпо вероятно ,но си имам цяла голяма червена кутия за "бивши" . Всички подаръци ,които са ми подарявали са там и когато съм в кофти настроение , понякога,само за да се сетя какво съм имал , я отварям и започвам да гледам ... ама бързо затварям,че е като няква кутия на Пандора

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Разни бижута, които имах от бившия ми ги изгубих след като се разделихме. Имам неща от него - плюшки, дрешки, сувенирчета, които вече не носят някаква сантиментална стойност.Не мисля да ги изхвърлям, гледам да не са ми много в полезрението и толкова ;д Само снимките изтрих, и то доста след като го бях превъзмогнала напълно - просто не ми трябват ;]
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Махам ги, не мога да гледам миналото..:з

Повече от фен Аватара на LDto
    Всички играчки (подаръци) съм дала в "дом майка и деца" на мен минало не ми трябва,но мога да дам на децата поне нещо хубаво....

Супер фен Аватара на shmatarok
    То мене не са ме глезили кой знае колко...
    От единия бивш имам обаче едно страхотно бижу, съвсем простичко и обикновено, но много си го харесвам и си го нося... без обаче изобщо да се сещам за миналото ми с този човек.
    От последния имам една плюшка, която подарих на малкия звяр, 'щото е мега баналната простотия и той изрично знаеше, че много ги мразя тея проклети сърца, още повече я намразих конкретно тая, защото ми я подари в деня преди да скъсаме, като евентуално извинение. Е, на мен ми трябва повече от това, че да прощавам. Та, мярка ми се от време на време пред очите, ама не ми прави впечатление, лесно игнорирам дребни простотии.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    пазя ги
    е пазя.... силно казано.... просто си стоят някъде из нас не ги пипам изобщо....
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Hilary_
    Дали заради хубавите спомени или просто ми е жал да ги изхвърля си ги пазя!

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Не бих пазил нищо, което е от бивша. Миналото си е минало и трябва да си остане там. Няма място в настоящето
    +1

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Пазя си всичко. Тези неща ги свързвам с много хубави моменти. Да, щом сме се разделили явно нещо се е объркало, но понякога ми е хубаво просто да си спомням че е било и хубаво някога с тези хора.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Пазя.. особено последното даже често си го гледам. И нямам намерение скоро да го "скрия", за изхвърляне и дума не може да става. Малко или много тези "неща" навяват хубави спомени, макар и крайния резултат да не е бил толкова добър. А и с времето почваш да си спомняш само хубавите спомени, така че аз лично нямам проблеми.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Имам едно комплектче от сребърна гривничка и колие, който са ми от един бивш и си ги пазя и до ден днешен. Нямам никакво намерение да ги изхвърлям, харесвам си ги много и доста често ги нося А и са ми скъп спомен за една прекрасна дълга връзка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си