- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Държите ли предмети подарени от бив-шия/шата половинка?
Не съм изхвърляла нищо, не че съм имала и много подаръци де, но все пак. Всичко, което ми е подарявано от бивши е било нещо, което да ми влезе в употреба - някакви дрешка, табакерка, отверка, гаечен ключ (WTF!?), прибори и т.н. Просто бившите ми са били на ясно, че НЕ обичам безсмислени лигави и непотребни подаръци. Единствено имам един пръстен, който така да се каже не е функционален, но го нося. Дори да съм се разделила с човека и сега да не си говорим, този пръстен ми помага да мисля, че благодарение на всеки един от бившите си съм стигнала до тук и живота ми се е развил така, че днес да кажа Щастлива съм със себе си и нещата около себе си!
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Имам само една оригама - рибка. И си я пазя, да. Просто оценявам труда и че я е правил специално за мен. Пък и тогава ме усмихна супер много, даже си я бях закачила над леглото. :Д И стоеше там до преди 3-4 месеца, но си пребоядисвах стаята и я махнах и не съм я слагала пак.
В момента рибката не ми прави никакво впечатление (не съм сигурна къде е дори) ииии не ме връща никъде. Но е много сладка. :Д
Не ги пазя, просто не ми пречат особено и затова не съм ги и изхвърлила..
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
пази ги.. аз всичко си пазя..
Върнах й полувината работи в пристъп на гняв и то все хубави подаръци, за което като се сетя и съжалявам... но другата полувина от подаръците си ги пазя![]()
"You were deceived"
Щом наскоро сте се разделили, скрий ги някъде, защото емоциите свързани с предметите сега не са хубави. След години ще си преодолял раздялата напълно и когато случайно ги намериш някъде ще ти стане мило и ще гледаш по-скоро философски. Аз така след една тежка раздяла изпочупих с крясък всички неща от него и запазих само едно в един шкаф. Наскоро го видях и ми стана много хубаво- вече са останали само хубавите спомени и се радвам, че съм запазила поне тоя предмет.
Пазя си едни блузки от бившия,много си ги харесвам и не заслужават да ги хвърлям.Това че са от човек с който сме се разделили не ги прави по- малко яки.
Believe in yourself.
Пазя, въпреки че не е редно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Точно така и направих!Първоначално написано от terry2
Две глави мислят по-добре от една!
И аз си пазя разни неща, не че са кой знае какви, но все пак както казаха и по горе, са ти били подарени в специални моменти, с човек който явно е бил близък. Каквото и да е станало той е бил част от живота ни в един момент.
Наскоро видях един такъв подарък и се усмихнах, стана ми приятно, че се сетих за един хубав спомен![]()
Според мен няма лошо да си пазиш такива неща
Само на мен ли ми стана странно, че момиче е подарявало на момче статуетки и свещници...
Имам предмети, които са ми подарявани от бивши гаджета. Не бих ги изхвърлила, естествено. Те си носят своя заряд. Независимо, че не съм вече с тези хора, все пак са ми били скъпи, и спомените за тях също, а те се съдържат в тези малки и стойностни неща.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Пазя си ги, от бившия ми приятел имам толкова много неща- повечето като гривни, обици- дори си ги нося. Напомнят ми приятни неща и не бих ги изхвърлила.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Някой съм запазила,други изхвърлила... Истината е,че нито ми пречат,нито помагат.Просто предмети,без никаква стойност!![]()
♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Никога не бих изхвърлил нищо което ми е подарено от някоя бивша приятелка, гледам да не се караме и да запазим добрият тон. Преди две години получих първият си подарък от момиче и то беше за Свети Валентин - много хубава сребърна верижка с гравиран надпис с името й. Аз й подарих чихуахуа и до преди 3 дена не беше го изхвърлила, сега незнам![]()
Пазя всичко от бившия,само едно сърце му върнах,когато бяхме в много лоши отношения...сега съжалявам,но...
Нося си дори гривната,обиците,всичко![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Тук има 2 мнения .. или пазиш,защото все пак това са спомени от едно хубаво време с любим човек... ,или просто защото си харесваш подараците и не искаш да се разделиш с тях ..
2-рото ми мнение е ,че когато имаш нова връзка,изпълнена с любов,това може да наранява човека до теб..не на всеки му е приятно да гледа подаръци от бившите на приятелката/приятеля си ..
Но .. все пак да кажа и за себе си , пазя си всичко от бившия ми приятел..дори от хора,които са ми били само ПРИЯТЕЛИ,без никакви отношения..това са спомени...но когато отида при бившия ми и като видя неговите подаръци ми става много кофти...защото знам,че все пак те значат нещо за него.. а също и моите подаръци за мен ..Много е кофти така...м/у двете неща съм..но все пак нищо не съм изхвърляла!!!
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Пазя си няколко плюшени играчки и един пръстен и ме навяват приятни спомени като ги видя,но хич няма да ми стане приятно ако разбера,че приятелят ми си пази подаръци от бившите сиЗвучи много егоистично,но...
Е не само това, подарявала ми е двд, палатка, рибарски стол, кристални чаши за шампанско абе мното и все скъпи подаръци,Първоначално написано от IncendiaSanctus
никога не бях получавал от жена такива скъпи вещи![]()
Две глави мислят по-добре от една!
Пазя си ги, защото си останах приятелка с повечето ми бивши и не ме бърка да си ги гледам даже ми е готино.
My head 2 da sky, my feet on da graund..
Пазя си абсолютно всичко, поради гадния факт, че съм изключително сантиментална. Чак не се понасям колко много![]()
Everything happens for a reason