.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Град
    Гората на Сенките
    Не съм изхвърляла нищо, не че съм имала и много подаръци де, но все пак. Всичко, което ми е подарявано от бивши е било нещо, което да ми влезе в употреба - някакви дрешка, табакерка, отверка, гаечен ключ (WTF!?), прибори и т.н. Просто бившите ми са били на ясно, че НЕ обичам безсмислени лигави и непотребни подаръци. Единствено имам един пръстен, който така да се каже не е функционален, но го нося. Дори да съм се разделила с човека и сега да не си говорим, този пръстен ми помага да мисля, че благодарение на всеки един от бившите си съм стигнала до тук и живота ми се е развил така, че днес да кажа Щастлива съм със себе си и нещата около себе си!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Имам само една оригама - рибка. И си я пазя, да. Просто оценявам труда и че я е правил специално за мен. Пък и тогава ме усмихна супер много, даже си я бях закачила над леглото. :Д И стоеше там до преди 3-4 месеца, но си пребоядисвах стаята и я махнах и не съм я слагала пак.
    В момента рибката не ми прави никакво впечатление (не съм сигурна къде е дори) ииии не ме връща никъде. Но е много сладка. :Д

Не ги пазя, просто не ми пречат особено и затова не съм ги и изхвърлила..

Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
    - - - - - - -
    And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
    Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
    Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
    Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes

空の下でカオス
    Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.

пази ги.. аз всичко си пазя..

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Върнах й полувината работи в пристъп на гняв и то все хубави подаръци, за което като се сетя и съжалявам... но другата полувина от подаръците си ги пазя
    "You were deceived"

Щом наскоро сте се разделили, скрий ги някъде, защото емоциите свързани с предметите сега не са хубави. След години ще си преодолял раздялата напълно и когато случайно ги намериш някъде ще ти стане мило и ще гледаш по-скоро философски. Аз така след една тежка раздяла изпочупих с крясък всички неща от него и запазих само едно в един шкаф. Наскоро го видях и ми стана много хубаво- вече са останали само хубавите спомени и се радвам, че съм запазила поне тоя предмет.

Голям фен Аватара на dami666
    Пазя си едни блузки от бившия,много си ги харесвам и не заслужават да ги хвърлям.Това че са от човек с който сме се разделили не ги прави по- малко яки.
    Believe in yourself.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пазя, въпреки че не е редно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от terry2
    Щом наскоро сте се разделили, скрий ги някъде, защото емоциите свързани с предметите сега не са хубави. След години ще си преодолял раздялата напълно и когато случайно ги намериш някъде ще ти стане мило и ще гледаш по-скоро философски. Аз така след една тежка раздяла изпочупих с крясък всички неща от него и запазих само едно в един шкаф. Наскоро го видях и ми стана много хубаво- вече са останали само хубавите спомени и се радвам, че съм запазила поне тоя предмет.
    Точно така и направих!
    Две глави мислят по-добре от една!

И аз си пазя разни неща, не че са кой знае какви, но все пак както казаха и по горе, са ти били подарени в специални моменти, с човек който явно е бил близък. Каквото и да е станало той е бил част от живота ни в един момент.
    Наскоро видях един такъв подарък и се усмихнах, стана ми приятно, че се сетих за един хубав спомен
    Според мен няма лошо да си пазиш такива неща

Само на мен ли ми стана странно, че момиче е подарявало на момче статуетки и свещници...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Имам предмети, които са ми подарявани от бивши гаджета. Не бих ги изхвърлила, естествено. Те си носят своя заряд. Независимо, че не съм вече с тези хора, все пак са ми били скъпи, и спомените за тях също, а те се съдържат в тези малки и стойностни неща.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на mynichka
    Пазя си ги, от бившия ми приятел имам толкова много неща- повечето като гривни, обици- дори си ги нося. Напомнят ми приятни неща и не бих ги изхвърлила.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    WonderLand
    Някой съм запазила,други изхвърлила... Истината е,че нито ми пречат,нито помагат.Просто предмети,без никаква стойност!
    ♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥

Град
    the state of disorder
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Пазя ги ! И от време на време , когато ги погледна ме навяват едни приятни спомени.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Никога не бих изхвърлил нищо което ми е подарено от някоя бивша приятелка, гледам да не се караме и да запазим добрият тон. Преди две години получих първият си подарък от момиче и то беше за Свети Валентин - много хубава сребърна верижка с гравиран надпис с името й. Аз й подарих чихуахуа и до преди 3 дена не беше го изхвърлила, сега незнам

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Пазя всичко от бившия,само едно сърце му върнах,когато бяхме в много лоши отношения...сега съжалявам,но...
    Нося си дори гривната,обиците,всичко
    Шофирай разумно - стигни жив!

Тук има 2 мнения .. или пазиш,защото все пак това са спомени от едно хубаво време с любим човек... ,или просто защото си харесваш подараците и не искаш да се разделиш с тях ..
    2-рото ми мнение е ,че когато имаш нова връзка,изпълнена с любов,това може да наранява човека до теб..не на всеки му е приятно да гледа подаръци от бившите на приятелката/приятеля си ..

Но .. все пак да кажа и за себе си , пазя си всичко от бившия ми приятел..дори от хора,които са ми били само ПРИЯТЕЛИ,без никакви отношения..това са спомени...но когато отида при бившия ми и като видя неговите подаръци ми става много кофти...защото знам,че все пак те значат нещо за него.. а също и моите подаръци за мен .. Много е кофти така...м/у двете неща съм..но все пак нищо не съм изхвърляла!!!
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Пазя си няколко плюшени играчки и един пръстен и ме навяват приятни спомени като ги видя,но хич няма да ми стане приятно ако разбера,че приятелят ми си пази подаръци от бившите си Звучи много егоистично,но...

Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    Само на мен ли ми стана странно, че момиче е подарявало на момче статуетки и свещници...
    Е не само това, подарявала ми е двд, палатка, рибарски стол, кристални чаши за шампанско абе мното и все скъпи подаръци,
    никога не бях получавал от жена такива скъпи вещи
    Две глави мислят по-добре от една!

Пазя си ги, защото си останах приятелка с повечето ми бивши и не ме бърка да си ги гледам даже ми е готино.
    My head 2 da sky, my feet on da graund..

Фен Аватара на Evelynn
    Град
    United Kingdom
    Пазя си абсолютно всичко, поради гадния факт, че съм изключително сантиментална. Чак не се понасям колко много
    Everything happens for a reason

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си