.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на musS

гарниер или нивеа?

кое харесвате повече, продуктите на гарниер или на нивеа, досега бях с 3в1, и не е кой знае колко зле.. обаче за нивеа ми казват, че ако спреш да го ползваш лицето ти ставало гадно за 3-4 дни.. Какво е вашето мнение? ии кой от продуктите на гарниер има най-добро почистващо действие в дълбочина http://www.nivea.bg/products/face-ca...per-wash-scrub

Град
    W O N D E R L A N D
    Нивеа. Разбира се всеки има различен тип кожа и хормони така че никой няма да ти каже с точност.
    Иначе най-добре си купи био продукт защото тези бъканите с химия блак... Ползвах преди гарниер 3в1 и лицето ми само се вложи. Събери повече парички и заложи на качествено и хубаво.

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    На всяко лице различно му действа даден продукт. Зависи кожата ти как ще го възприеме.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Фен Аватара на kikidikiriki
    Град
    Дубай къде другаде при черните :D
    и аз ползвам на гарниер 3 в 1 и съм много доволна абколютно никакви забележки доколкото нивея е добра за тялото но не съм пробвала с лицето не ми изглеждат кой знае колко добре а ти ако искаш хубав крем си поръъчай от някой сайт или ако имаш роднини в чужбина да ти взимат аз така правя лицето не е нещо с което експирементирам мисля че е така и с всички други

Фен Аватара на kikidikiriki
    Град
    Дубай къде другаде при черните :D
    Цитирай Първоначално написано от Soraq
    На всяко лице различно му действа даден продукт. Зависи кожата ти как ще го възприеме.
    да това също е вярно

Супер фен Аватара на musS
    ми преди години реших да си взема на гарниер 3 в 1 и си го ползвах 1-2 години .. лицето ми беше уникално, никога не съм имала кой знае кви кожни проблеми.. миналато година обаче, нз от кво, се 1 кожата ми реши,че трябва да се инати.. всякви кремове дето преди са ми правили лицето яко спряха да ми действат, а кожата ми беше почти прозрачна.. но тя и на майка ми е такава.. то е наследственост.. иначе кожата ми е смесена.. и все пак мисля да пробвам нивеа..

Banned Мега фен
    на всеки му действа различно както казаха в по-горните коментари.. аз примерно съм много доволна от продуктите на гарниер,а майка ми повече харесва нивеа..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Това,на което си дала линк е много хубаво според мен имам го вкъщи,ако е същото де ,но мисля,че да ;д
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    http://www.nivea.bg/products/face-ca...-Cleansing-Gel

аз от тази нивеа съм доволна, но наскоро я почнах...гарниер 3 в 1 ми разсипва кожата - много ми е силно за ежедневна употреба...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Hilary_
    На Гарниер съм имала 3в1 и не ми хареса ..
    На Нивеа в момента ползвам почистващото мляко и съм доволна.
    Мноооого зависи от продукта и кожата ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си