- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се целуваме
Много е тъпо това... Една приятелка постоянно ме питаше как да се целува и умираше от притеснение. Всеки път й казвах, че когато моментът дойде, тя сама ще разбере, ще и бъде много лесно и ще й дойде отвътре, ама тя " Не, не! "... и накрая, когато излезе с онова прословуто момче, после ми се обади и " Абе, то наистина си идвало отвътре, бе ! "...![]()
Темата е доста полезна предполагам .. и аз в началото не бях наясно но това не е нещо което се прави по определен сценарий или описание .. Както казах .. не знаех какво да правя и един приятел ми каза да взема едно яйце и да си представя човека,който искам .. и неочаквано НО СЕ ПОЛУЧИ ;дд
като кажете "преглъщане" имате предвит по време на френската целувка или трябва да спреш за да преглътнеш и как да не пускам много лиги ?![]()
Преди целувката.
Най - важно е си миеш зъбите редовно. И преди киса да си дъвчил/а дъвка или поне да си ползвал/а лента за езика.. И да не си ял/а чсън, лук, миризлива манджа и други пумии... ;дд
бе земете някво бонбонче или нещо такова (наподобяващо език), доближете го до устата и почнете да го обикаляте с език :д същото е
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Наистина, според мен разумно сте пуснали тази тема :P Тъкмо и аз смятам да пробвам за първи път![]()
И не яжте чесън преди това кофти е най добре с някакво бонбонче за по свеж дъх а не да лъха на умрели катерички от устата![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
До вчера търсих из форума, как да се целувам, щото приятелката ми искаше адски мн да я целуна предишната вечер , но аз не го направих защото не знаех как е , и като дойде момента за целувката вече се бях приготвил да я целуна, но и казах - охх малко се притеснявам, трагни ти парва и тя ме целуна и не беше кои знае ква философия , после даже пак се целувахме , такаче пичовете като мен да не се притесняват ;д
^при мен стана същото. само дето момичето беше най-голямата, тъпа курва, която познавам... за съжаление :@
иначе па много смешни кво викат "да не си ял преди тва, да си смукал бонбонче или да си дъвкал дъвка" то па ти винаги ше си подготвен нали... да ти е през оная работа, то толкова се усеща... е, не е като да се целуваш с някой ял чесън, ама па некои мн се изхвърлят...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Лично за мен,никой не е в състояние да ти даде какъвто и да е било съвет как да се целуваш...всичко се случва на момента,неочаквано..няма какво толкова да му мислиш ...това е магията на целувката![]()
Кирилицата е задължителна
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 02-23-2012 на 08:06
Кирилицата е задължителна
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 02-23-2012 на 08:06
Это нещо и от мен, тоест от Паул Флеминг (1609-1640). Явно е имал подобни вълнения (кой не е имал*), но се надявам да съм полезен.
Как да се целува
Не за думи в любовта
служат нашите уста.
Не с принуда, не с преструвка
идва сладката целувка.
Както в детските игри
нежно устните допри!
Не тъй звънка, нетъй жарка -
иска се целувка с мярка!
За да няма и сълзи,
разтояние пази!
За Адонис и Венера
знаем не от днес и вчера.
А целува не веднъж
и не дваж добрият мъж -
не тъй рядко, не тъй много,
не тъй сляпо, не тъй строго;
не в боязън, не в захлас,
не без срам и не без страст,
не без оглед на местата,
нравите и времената!
Целуни когото щеш
с порив чист и начин вещ!
Но целувка несравнима
ще е нашата, Любима!
Конечно, в оригинал е великоВ книжките има ответ на всички проблеми, и всички ответи работят безотказно*))
Имам едно доста дебилно въпросче. До сега съм се целувал има няма 10на пъти. Въпросът е, че винаги си въртя езика на дясно по посока на часовниковата стрелка. Имам чувството, че ако обърна посоката вътре ще стане някаква каша и езика ще се мята като риба на сухо. Та въпросът ми е вие само в една посока ли си го въртите или си сменяте наляво надясно?
И аз много се притеснявам.Винаги при целувките с език ми става смешно.И започвам да се хиля ката идиотка.
Много се притеснявам да не объркам нещо.