- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се целуваме
Кирилицата е задължителна
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 08-19-2012 на 16:05
Аз бях същата преди първата си целувка...Накъде да си наклоня главата?Какво трябва да правя с езика си когато той ме целуне? Дали ще се получи добре? Ами ако не му хареса целувката? и тн. Иии изведнъж когато дойде момента да се целунем забравих всичко.Просто затваряш очите си,отпускаш се и всичко ще стане от самосебеси...Просто не се притеснявайте и гледайте да не отделяте много слюнка,защото тогава вече става гадно... А да и да не забравя..мийте си редовно зъбите,защото няма нищо по-отвратително от целувка,с човек на който му мирише устатаиии общо взето това е
) инъче от там нататък нещата се нареждат сами
)
Да но ако е дъвка то поне нека е качествена... в смсл. Orbit,Five и тн. защото само тези по-скъпите наистина освежават устата.. ;d
Е може да си си измил зъбите, но да си ял нещо навън, което да ти е развалило приятният дъх. Задължително дъвка. Пък и само да си говориш с някой с лош дъх си е неприятно изживяване.
^^^
Бургас <3
да бях видял темата по - рано... Толко ми беше трудно първия път ама кво се правиИначе доста добра тема !!
след целувки по филмите викат:: ооо ти ми отвърна на целувката.Какво ще рече това? че и тя си е мърдала езика ли ;д ако момичето не иска да отвърне на момчето какво прави
Благодаря, благодаря, че пусна такава тема ох вече може да се каже че съм по спокойна.
Радвам се че се сети и че сподели с нас.
Когато човек се притеснява няма да му се получи, най-важното е да си отпуснат и всичко ще мине по вода.
М да.. полезна темичка !!! Макар че просто трябва човек да се отпусне и да целуне този срещу него, но ги има и такива, по-притеснителниИначе това за "целия език" е много важно, да не се допуска!
Много съм благодарен за темата сега се чувствам по-самоуверен ! Благодаря !![]()
Аз много се притеснявах... дали на него ще му хареса? колко дълго трябва да се целувам? и т.н.
Не е сложно, в началото се притесняваш повече... поне според моите "целувчени изживявания"![]()
Gadjeto mi ne moje da se celuva opitvam se da go nau4a no ne stava... v men li e problema ?? Kogato zapo4nem i toi go pravi prekaleno burzo ... ii ligite sa mu v pove4e :X![]()
Ако почнеш да пишеш на кирилица съм абсолютно сигурен, че ще се научи !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
При всеки е различно с първата целувка.Едни са по притеснителни,други пък не.Абе свиква се как да се целуваш.не си първата/първия,който не знае как да се целува,все пак никой не е роден научен.С времето ще се усъвършенстваш и ще се целуваш много по-добре.
Нормално е като не си го правил да се чудиш как е, да питаш приятели ккаъв е техния опит... И въпреки, че си събрал много информация, най- често като дойде моментът... забравяш за всичко казано, чуто или прочетено досега. Оставате само двамата, във вашия миг. Единственото необходимо нещо е да се усещате... Дори да не знаете как се прави, когато има взаимност между вас, целувката ще се получи и не само това, а ще се хареса и на двамата. В този момент не мислете за "как се прави точно?", а се насладете на удоволствието. Тялото и мозъкът ви ще се насочат към най- правилния начин. За да бъде приятно и за двамата, поддържайте отлична хигиена. Това с дъвките е супер решение- винаги си носете по няколко![]()
Няма полза от всякакви такива ръководства за това какво трябва да се прави и какво не.Просто се случва и някак си забравяш всичко което си изчел..
![]()