.
Отговор в тема
Страница 7 от 16 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 382

Hybrid View

Супер фен Аватара на Anonys
    Моето по-принцип не е скучно, само казах, че с това целуване се изпитва повече "любов", отколкото страст

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Без да обиждам никого, но само аз ли намирам тая тема за крайно глупава ? К'во ще рече как да се целуваме ? Нек'ви правила ли има xD Всеки се целува както може, както му харесва, както иска. Второ, не мисля че това е нещо, което може да се обясни. Все едно да обясниш на някого как да кара колело, кола или нещо подобно което става само и единствено като се хванеш да го правиш. Та с две думи - практика му е майката. А и в крайна сметка съм убеден, че не съм само аз този който ще каже, че не е толкова голяма философия да се целуваш. Най-важното е да се прави с чувство.

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Без да обиждам никого, но само аз ли намирам тая тема за крайно глупава ? К'во ще рече как да се целуваме ? Нек'ви правила ли има xD Всеки се целува както може, както му харесва, както иска. Второ, не мисля че това е нещо, което може да се обясни. Все едно да обясниш на някого как да кара колело, кола или нещо подобно което става само и единствено като се хванеш да го правиш. Та с две думи - практика му е майката. А и в крайна сметка съм убеден, че не съм само аз този който ще каже, че не е толкова голяма философия да се целуваш. Най-важното е да се прави с чувство.
    Е, все пак хората се притесняват първия път. То веднъж като се пуснеш по течението е лесно, ама първия път доста ти трепери под лъжичката, така че не ги съди. Нека си питат.

Може би с уста.
    Be careful what you wish for.. punk

keron.stone
    Guest
    Един здравомислещ човек. Пръснах се от смях докато четох всички тези въпроси. Направо го превърнаха в космически проблем. Не мога да ги разбера. Това става с практика и интуиция.

Знам, че има много такива теми, но искам да питам точно някой неща.
    Какво точно да правя с езика си ? Чувал съм да го въртя и трябва ли да се докосва до устата и или само езиците ни трябва да се докосват ?
    А устните като съм си вкарал езика вече вътре какво да правя с тях ? Нищо ?

Цитирай Първоначално написано от takemenow Виж мнението
    Знам, че има много такива теми, но искам да питам точно някой неща.
    Какво точно да правя с езика си ? Чувал съм да го въртя и трябва ли да се докосва до устата и или само езиците ни трябва да се докосват ?auto clicker
    А устните като съм си вкарал езика вече вътре какво да правя с тях ? Нищо ?
    Не си пъхайте езиците до сливиците на човека с който се целувайте. Не се опитвайте да го удошите
    Последно редактирано от glenniekia : 07-18-2020 на 02:35

Пиши на кирилица

$h@d0w

Здравейте , имам един проблен. Момиче на 13 год съм и сега си имам гадже, но той е по голям от мен. Въпросът е че ( ако може да не ми се смейте) той иска да ме целуне и знам че ме харесва , ама досега не съм се целувала с език и ме е срам да не сбаркам нещо да го охапя или незнам. Ами ако каже че не мога да се целувам добре... До сега всеки път овъртам защо неща , ама ми се струва че ако не го напрая ще си помисли че не го хар и ще скаса с мен.. Него също го е срам попринцип и от части тей кат отказвам можи да си мисли че не искам или нещо такова , МОля ви дайте ми съвет какво да направя ))

Цитирай Първоначално написано от lowe_9933 Виж мнението
    Здравейте , имам един проблен. Момиче на 13 год съм и сега си имам гадже, но той е по голям от мен. Въпросът е че ( ако може да не ми се смейте) той иска да ме целуне и знам че ме харесва , ама досега не съм се целувала с език и ме е срам да не сбаркам нещо да го охапя или незнам. Ами ако каже че не мога да се целувам добре... До сега всеки път овъртам защо неща , ама ми се струва че ако не го напрая ще си помисли че не го хар и ще скаса с мен.. Него също го е срам попринцип и от части тей кат отказвам можи да си мисли че не искам или нещо такова , МОля ви дайте ми съвет какво да направя ))
    Ако и ти искаш да се целунете, просто го направи, не е голяма работа. Ако беше прочела какво е писано в темата до тук щеше да видиш, че всички са единодушни, че целувките се получават от самосебе си и не са особена философия.

Цитирай Първоначално написано от ruthless. Виж мнението
    Ако и ти искаш да се целунете, просто го направи, не е голяма работа. Ако беше прочела какво е писано в темата до тук щеше да видиш, че всички са единодушни, че целувките се получават от самосебе си и не са особена философия.
    Напълно съм съгласен със теб започнем ли с приятелката да се целуваме просто... автоматично става

Супер фен Аватара на Anonys
    Гъдел ли ви е като съвсем леко си търкат момчетата езика по устните ви ?

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Не ;д много си е хубаво даже

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Да, понякога, когато е много леко.

полезна тема!

Моят въпрос е от части странен. Харесваме се с едно момче, обаче, ако в момента когато той поиска да ме целуне аз не съм много възбудена, добре ли да се целунем? Или да го отблъсна?

Писането на кирилица е задължително

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 06-03-2012 на 05:24

Според мен зависи от човека, с който се целуваш ... първото момче, с което излизах не можеше да се целува и от там и първата ми целувка не биваше .. мислех си, че е от мен и мина доста време докато пробвам отново с друг, но тогава беше приказно ... всичко си беше наред ^_________^ ... най-важното е да му се отдадеш ... притеснение ще има, но то си е част от тръпката

Цитирай Първоначално написано от ellieuphoria Виж мнението
    Моят въпрос е от части странен. Харесваме се с едно момче, обаче, ако в момента когато той поиска да ме целуне аз не съм много възбудена, добре ли да се целунем? Или да го отблъсна?
    много филми гледаш ;д
    <3 The Vampire Diaries <3

Хора един съвет не всеки има опит това не се учи така то става от само себе си тоо като дойде моментът на вас всичко ще ви излезе от главата

Не е чак толкова страшно! .. И аз си признавам,че съм чела по формучетата щото съм си притеснителна Първия път е голяма тръпка .. Изживейте мига

Не че нещо ама няма много смисъл от тая тема. Първо защото от един текст който го прочетеш веднъж не можеш да се научиш да се целуваш това с става с практика и второ няма за какво да се притеснява човек всеки минал през тоя път

Цитирай Първоначално написано от inlovethesun Виж мнението
    Не че нещо ама няма много смисъл от тая тема. Първо защото от един текст който го прочетеш веднъж не можеш да се научиш да се целуваш това с става с практика и второ няма за какво да се притеснява човек всеки минал през тоя път
    Напълно съм съгласна!
    Според мен така само се стресират хората, които все още не са се целували. То самата целувка не е кой знае колко сложно нещо, всичко си идва от само себе си. Като четете теми по форуми няма как да се научите, затова излизайте и действайте

Веднъж се целувах с едно момиче на нея й беше за пръв път и си въртеше езика с 300км/ч...

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от MaReNs Виж мнението
    Веднъж се целувах с едно момиче на нея й беше за пръв път и си въртеше езика с 300км/ч...
    Много смешно звучи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си