.
Отговор в тема
Страница 8 от 16 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 382
    Пиши на кирилица

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 11-08-2012 на 03:40

Дъвка от 5 и сте вие.

Град
    ДъЛбИнИтЕ На АдА!!
    Цитирай Първоначално написано от fibichkaa Виж мнението
    Те пък някой се уливат в притеснения . Няма да излизате по телевизията . Изживей мига !
    +1
    то наистина не е чак толкова сложно ;д първото момче, с което се целувах дори не повярва, че не съм се целувала досега, явно съм се справила добре ;д абе споко, не е сложно. и аз се притеснявах, ама в крайна сметка не е толкова сложно.

Спред мен тези теми попринцип са напълно безсмислени. Да, човек винаги се притеснява когато прави нещо за първи път. Напълно нормално е!!! Но колкото и да им обеснявате, с какви ли не подробности и т.н. те ще продължават да се чудят, притесняват и питат. Моето мнение: каквото и да сте прочели по тази тема преди първата си целувка, колкото и да сте го обмясляла съм напълно обедена, че когато дойде времето за целувката ще забравите са всичко и ще направите това което чувствате!!! Това е! Нещата винаги се случват от самосебеси. Живота е спонтанен!! Иначе успех

Лол. :д Адски добре обяснено. ^

Цитирай Първоначално написано от SunSetBeach Виж мнението
    след целувки по филмите викат:: ооо ти ми отвърна на целувката.Какво ще рече това? че и тя си е мърдала езика ли ;д ако момичето не иска да отвърне на момчето какво прави
    Не просто си мърда главата и му забива шамар

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от The_real_one Виж мнението
    Не просто си мърда главата и му забива шамар
    Най-много и тя да си изпроси шамар.

@СънсетБийч, не се дърпа.. А в кой филм някой би казал такова нещо?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

...Всеки знае как да се целува,a и да не знае...то си е вродено като между 2-ма души има химия.
    То просто става...
    Няма нужда от теми...
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    ...Всеки знае как да се целува,a и да не знае...то си е вродено като между 2-ма души има химия.
    То просто става...
    Няма нужда от теми...
    1+

Цитирай Първоначално написано от BeastlyT Виж мнението
    Спред мен тези теми попринцип са напълно безсмислени. Да, човек винаги се притеснява когато прави нещо за първи път. Напълно нормално е!!! Но колкото и да им обеснявате, с какви ли не подробности и т.н. те ще продължават да се чудят, притесняват и питат. Моето мнение: каквото и да сте прочели по тази тема преди първата си целувка, колкото и да сте го обмясляла съм напълно обедена, че когато дойде времето за целувката ще забравите са всичко и ще направите това което чувствате!!! Това е! Нещата винаги се случват от самосебеси. Живота е спонтанен!! Иначе успех
    Абе колко да са безсмислени? Една дъвка да дъвчеш и да знаеш, че не трябва да изнасилваш сливиците на другия с език на всеки ще е от полза
    Последно редактирано от The_real_one : 11-25-2012 на 22:15

полезна статийка

чак да се задава от целувка неми се е случвало но първата ми целувка не беше нищо особено стана най-неочаквано и аз нямах време да се притеснявак как ще се получи.

Темата е добре и наистина полезна,но според мен целувката е нещо специално и ти идва от вътре всичко Поне при мен е така. За това недейте да си втълпявате,че НЕ можете да се целувате: всеки може.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    хахаха, как помня първата си целувка и колко бях притеснена,а то всъщност беше толкова прекрасно.
    интересното е..поне при мен беше някакво напрегнато и се дръпнах много бързо след като имаше игра с езичетата.
    съвет: не се дърпайте рязко.
    аз може би съм единичен случай,но да кажа..
    също е много кофти да спрете целувката изведнъж..аз лично се чудя какво се е случило в такъв момент..

Един съвет към момичетата: Показвайте повече нежност с ръцете. галете момчето и т.н., защото иначе е много скучно. Поне при мен ръцете са 40% от удоволствието.

Попиках се от смях докато четох коментарите от 1,2 и 3та страница
    Колкото до темата... Сякаш е направена за хора който ходят вече, а не са се целували???
    Когато става дума да целунеш момиче на 2,3 или там някоя среща сякаш е по-различно, защото тя може да не иска/да не очаква.
    -Има ли криза?
    -Не, винаги сме били в криза просто сега сме в голяма криза.

Там винаги си прецакан. Риск печели - риск губи.

Дааа
    -Има ли криза?
    -Не, винаги сме били в криза просто сега сме в голяма криза.

shhaneR
    Guest
    Темата е много интересна.

Супер фен Аватара на skornex
    The fuck i read
    F$@k suicide silence!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Преди първата ми целувка с език се притеснявах страшно много,изчетох хиляди теми,обаче в действителност прочетеното изобщо не ми помогна.Просто се случи,първия път не беше много хубав,но последвалите го бяха супер.Просто разбираш какво трябва да правиш,изобщо не е нужно да мислиш,става от само себе си. Така че няма какво да се притеснявате и да четете,като го направите ще видите,че не е нищо особено.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на pepa97
    Здравейте ,приятели!! Днес беше много вълнуващ ден ,но и в същото време някак си гаден..Отказах да стана гадже на момчето ,което харесвам.Отказах му ,защото може би не съм готова да кажа на мама и тате ,тъй като той ще ми е първия и малко ме притеснява това как ще реагират.Точно затова се отказах.Затова не изпълних мечтата си .Казах му лятото ще бъда твоя. А той каза аз мога и до другата година да те чакам-обичам те, и продължи да пише това цяла вечер ,просто е толкова добър и нежен, не съм срещала такова момче.И точно заради това го харесвам.Рядко се срещат такива момчета.Познаваме се от у-ще .Понеже съм 8 клас-зайчее и той също е такъв и беше любов от пръв поглед.От един клас сме и нз сега какво да правя.Просто каза ,че може да изчака.Казах му да си намери друга , а той каза ,че такова нещо не би направил -аз също ако бях на негово място.Ама ще ми е за пръв път и се тревожа много ,пък и майка татко се едно нямам пък съм тръгнала по гаджета. ПОСЛЕПИС НА 15 съм ПОМОЩ

syanna
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Здравейте ,приятели!! Днес беше много вълнуващ ден ,но и в същото време някак си гаден..Отказах да стана гадже на момчето ,което харесвам.Отказах му ,защото може би не съм готова да кажа на мама и тате ,тъй като той ще ми е първия и малко ме притеснява това как ще реагират.Точно затова се отказах.Затова не изпълних мечтата си .Казах му лятото ще бъда твоя. А той каза аз мога и до другата година да те чакам-обичам те, и продължи да пише това цяла вечер ,просто е толкова добър и нежен, не съм срещала такова момче.И точно заради това го харесвам.Рядко се срещат такива момчета.Познаваме се от у-ще .Понеже съм 8 клас-зайчее и той също е такъв и беше любов от пръв поглед.От един клас сме и нз сега какво да правя.Просто каза ,че може да изчака.Казах му да си намери друга , а той каза ,че такова нещо не би направил -аз също ако бях на негово място.Ама ще ми е за пръв път и се тревожа много ,пък и майка татко се едно нямам пък съм тръгнала по гаджета. ПОСЛЕПИС НА 15 съм ПОМОЩ
    Извинявай, ама това е много тъпо. Напълно нормално е да се притесняваш, след като ти е първото гадже, но защо го режеш? И какво значи това, че не си готова да кажеш на вашите? В случая те нямат нищо общо.. а и какво значение има дали ще тръгнете сега или лятото? Любов не трае вечно, още повече ако човекът, който обичаш не иска да е с теб ..

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от syanna Виж мнението
    Извинявай, ама това е много тъпо. Напълно нормално е да се притесняваш, след като ти е първото гадже, но защо го режеш? И какво значи това, че не си готова да кажеш на вашите? В случая те нямат нищо общо.. а и какво значение има дали ще тръгнете сега или лятото? Любов не трае вечно, още повече ако човекът, който обичаш не иска да е с теб ..
    благодаря за мнението .. ами аз това вече му го казах ,как да кажа да ттръгнем ? ?

Ще си позволя аз да ти отговоря... eми кажи, че си размислила и, че и сега би тръгнала с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си