- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се целуваме
Пиши на кирилица
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 11-08-2012 на 03:40
Спред мен тези теми попринцип са напълно безсмислени. Да, човек винаги се притеснява когато прави нещо за първи път. Напълно нормално е!!! Но колкото и да им обеснявате, с какви ли не подробности и т.н. те ще продължават да се чудят, притесняват и питат. Моето мнение: каквото и да сте прочели по тази тема преди първата си целувка, колкото и да сте го обмясляла съм напълно обедена, че когато дойде времето за целувката ще забравите са всичко и ще направите това което чувствате!!! Това е! Нещата винаги се случват от самосебеси. Живота е спонтанен!! Иначе успех![]()
...Всеки знае как да се целува,a и да не знае...то си е вродено като между 2-ма души има химия.
То просто става...
Няма нужда от теми...
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
чак да се задава от целувка неми се е случвало но първата ми целувка не беше нищо особено стана най-неочаквано и аз нямах време да се притеснявак как ще се получи.
Темата е добре и наистина полезна,но според мен целувката е нещо специално и ти идва от вътре всичкоПоне при мен е така. За това недейте да си втълпявате,че НЕ можете да се целувате: всеки може.
хахаха, как помня първата си целувка и колко бях притеснена,а то всъщност беше толкова прекрасно.
интересното е..поне при мен беше някакво напрегнато и се дръпнах много бързо след като имаше игра с езичетата.
съвет: не се дърпайте рязко.
аз може би съм единичен случай,но да кажа..
също е много кофти да спрете целувката изведнъж..аз лично се чудя какво се е случило в такъв момент..
Един съвет към момичетата: Показвайте повече нежност с ръцете. галете момчето и т.н., защото иначе е много скучно. Поне при мен ръцете са 40% от удоволствието.
Попиках се от смях докато четох коментарите от 1,2 и 3та страница
Колкото до темата... Сякаш е направена за хора който ходят вече, а не са се целували???
Когато става дума да целунеш момиче на 2,3 или там някоя среща сякаш е по-различно, защото тя може да не иска/да не очаква.![]()
-Има ли криза?
-Не, винаги сме били в криза просто сега сме в голяма криза.
Дааа![]()
-Има ли криза?
-Не, винаги сме били в криза просто сега сме в голяма криза.
Темата е много интересна.![]()
Преди първата ми целувка с език се притеснявах страшно много,изчетох хиляди теми,обаче в действителност прочетеното изобщо не ми помогна.Просто се случи,първия път не беше много хубав,но последвалите го бяха супер.Просто разбираш какво трябва да правиш,изобщо не е нужно да мислиш,става от само себе си. Така че няма какво да се притеснявате и да четете,като го направите ще видите,че не е нищо особено.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Здравейте ,приятели!! Днес беше много вълнуващ ден ,но и в същото време някак си гаден..Отказах да стана гадже на момчето ,което харесвам.Отказах му ,защото може би не съм готова да кажа на мама и тате ,тъй като той ще ми е първия и малко ме притеснява това как ще реагират.Точно затова се отказах.Затова не изпълних мечтата си .Казах му лятото ще бъда твоя. А той каза аз мога и до другата година да те чакам-обичам те, и продължи да пише това цяла вечер ,просто е толкова добър и нежен, не съм срещала такова момче.И точно заради това го харесвам.Рядко се срещат такива момчета.Познаваме се от у-ще .Понеже съм 8 клас-зайчее и той също е такъв и беше любов от пръв поглед.От един клас сме и нз сега какво да правя.Просто каза ,че може да изчака.Казах му да си намери друга , а той каза ,че такова нещо не би направил -аз също ако бях на негово място.Ама ще ми е за пръв път и се тревожа много ,пък и майка татко се едно нямам пък съм тръгнала по гаджета. ПОСЛЕПИС НА 15 съм ПОМОЩ
Извинявай, ама това е много тъпо. Напълно нормално е да се притесняваш, след като ти е първото гадже, но защо го режеш? И какво значи това, че не си готова да кажеш на вашите? В случая те нямат нищо общо.. а и какво значение има дали ще тръгнете сега или лятото? Любов не трае вечно, още повече ако човекът, който обичаш не иска да е с теб ..
Ще си позволя аз да ти отговоря... eми кажи, че си размислила и, че и сега би тръгнала с него.