- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се целуваме
Има толкова много видеа по въпроса... образовайте се малко.
аз пък съм на 20 години и още не съм направил първата си целувка..... и не знам кога ще дойде това време
ако не стигаш поне до хранопровода с език, откажи се
Не кой знае ква философия как да се целуваш всичко ще стане когато най-малко очаквате
Ами например ако сте гаджета от вчера ?
дали тя го иска ?
и дали да започвам с език веднага ?
Първо можеш да пробваш да й хванеш ръката, после се приближи, аконе се отдръпне я целуни нежно по устата, ако тя се наклони допълнително напред или усетиш страст, пусни език
Надявам се да съм помогнала.
Ако се учиш по форумите, когато дойде време за целувката ще забравиш всичко![]()
Малее , тия наръчници ..![]()
С мерак стават нещата обаче още не ми е дошъл реда
Всичко става изведнъж и от самото себе си. Не са нужни тренировки. О_о
съвет към момичетата- най-добре се научава като се целуваш с някоя приятелка. Знам, че звучи лезбийско, но няма да го правите с приятелка от два днис най-добрата ви приятелка..нищо страшно няма да стане
все пак ви е най-добра приятелка
ПП-не съм го правила, но приятелка така се научи
ПП2-не е трябвало до сега да се целувам с момче, но ако трябва, бих го пробвала :ДДД
дайте съвет че в скоро време трябва да направя първата крачка..как да подходя ?? искам първо само леко да я целуна по устните за да видя реакцията и.. приемам всякакви съвети моля ви
Подходи 1во с левия крак, след т'ва с десния.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Вижте сега момчета и момичета цялата философия е че няма философия. Ако щеш тръгвай с хобота ако щеш не изобщо както ти дойде от вътре аз така четох по форомите накрая дойде време и аз да мисля какво съм чел за малко да осера работата ама накрая си зае*ах граматиката и всички спомени от форумите и се получи така че не му мислете ами действайте.
Да, наистина хубава тема. Понякога, когато дойде време да се целунете, забравяш всичко и накъдето повее вятъра, всичко става по интуиция.
Ехх, ако имахте истински живот щяхте да знаете как да се целувате... Пълен минус е тази статия ... Направо в коша
С теми кво ще научиш като трябва и практика... Не знам кво всички се връзвате на написаното, хващате си приятелка и си я целувате колкото искате !
Аз пробвах няколко пъти но не се получава какво да правя ?
Idva ot samosebe si prosto trugvash sreshtu neq ako i tq trugne q celuni ,no purvonachalno samo po ustnite ne s ezik!