.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 382

Hybrid View

wow... чак задавяне о.0

И аз много се притеснявам.Винаги при целувките с език ми става смешно.И започвам да се хиля ката идиотка.
    Много се притеснявам да не объркам нещо.

Ох.. Честно да ви кажа, преди да започнеш да се целуваш, в главата ти остава точно една мисъл- на къде да си наклониш главата.
    Щастливка съм, никога с никого не съм си блъскала носа Все се уцелваме...

На уплашените момичета и момчета, на които им предстои искам да кажа нещо.. НЕ се страхувайте! Точно преди целувката е адски стресиращо, адски изнервящо и си несигурен трепериш местиш поглед, нов момента в който я почувстваш, точно както казват- наистина става от само себе си- всичко се изпарява и ти става хубаво.
    така че, спокойно и напред!

Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    Ох.. Честно да ви кажа, преди да започнеш да се целуваш, в главата ти остава точно една мисъл- на къде да си наклониш главата.

На уплашените момичета и момчета, на които им предстои искам да кажа нещо.. НЕ се страхувайте! Точно преди целувката е адски стресиращо, адски изнервящо и си несигурен трепериш местиш поглед, нов момента в който я почувстваш, точно както казват- наистина става от само себе си- всичко се изпарява и ти става хубаво.
    така че, спокойно и напред!
    честно казано не местих поглед защото не очаквах целувка пред толкова много хора, но след нея вече да защото не знаех какво да правя ако целувката се повтори

Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    За носа не знам, но ми се е случвало да си ударим зъбите
    Иначе и аз бях притеснена за първата ми целувка и помолих една приятелка да ме научи
    Става си от само себе си, просто се отпуснете и не го мислете много, много!

Вижте на какво попаднах, смятам, че ще ви бъде интересно ))

"Подпечатано с целувка" - Как различните зодии пишат любовни писма?
    http://www.belladonna-bg.com/2012/03...opi-zodii.html

...Всеки знае как да се целува,a и да не знае...то си е вродено като между 2-ма души има химия.
    То просто става...
    Няма нужда от теми...
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    ...Всеки знае как да се целува,a и да не знае...то си е вродено като между 2-ма души има химия.
    То просто става...
    Няма нужда от теми...
    1+

чак да се задава от целувка неми се е случвало но първата ми целувка не беше нищо особено стана най-неочаквано и аз нямах време да се притеснявак как ще се получи.

Град
    gabrovo
    целувката е нещо съвсем естесвено. ако прекалоно много четеш за това накрая ще се объркаш нужно е само да се отпусниш и ще стане естествено

евала за темата такива като мен които обичат да са по-информирани ще я прочетат

Smile_bieberr
    Guest
    Абе то отвътре ти идва, не е страшно ! Аз вече 3 пъти съм се целувала и ако човека те обича няма да те скъса дори да не стане първата целувка !

Цитирай Първоначално написано от Smile_bieberr Виж мнението
    Абе то отвътре ти идва, не е страшно ! Аз вече 3 пъти съм се целувала и ако човека те обича няма да те скъса дори да не стане първата целувка !
    Ти си на 13 , и вече си се целувала 3 пъти ???

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Pr0gr3civ3R Виж мнението
    Ти си на 13 , и вече си се целувала 3 пъти ???
    Ооо не се безпокой, след малко ще изскочи някоя, която е правила 3х3 пъти секс. Няма нищо учудващо даже.

Nesss333
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Smile_bieberr Виж мнението
    Три пъти се целувала...лелеее ама вие вече ги броитеее

Супер фен Аватара на NissaN
    имам един спомен преди по време на целувки приятелката ме ухапа неволно по долната устна

krischou
    Guest
    Хора адски много се притеснявам направооооо ;х Скоро ще му дойде времето ;@ Не знам как просто адски ми е притеснено ;х Помощ ;((

Супер фен Аватара на Reenata
    Цитирай Първоначално написано от krischou Виж мнението
    Хора адски много се притеснявам направооооо ;х Скоро ще му дойде времето ;@ Не знам как просто адски ми е притеснено ;х Помощ ;((
    http://31.media.tumblr.com/bc42ff3af...sdeao1_250.gif

ами, четеш простотии в някой форум, ама като влезеш в ситуацията се опикаваш и край ето бърз урок как да НЕ се целувате :X не се обиждайте, ама доколкото четох, излиза, че трябва да имаш плочки на езика, за да се целуваш свястно... пфф

аз пък съм на 20 години и още не съм направил първата си целувка..... и не знам кога ще дойде това време

бог бот
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bobib94 Виж мнението
    аз пък съм на 20 години и още не съм направил първата си целувка..... и не знам кога ще дойде това време
    не го мисли

Garvana!
    Guest
    Ами например ако сте гаджета от вчера ?
    дали тя го иска ?
    и дали да започвам с език веднага ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Garvana! Виж мнението
    Ами например ако сте гаджета от вчера ?
    дали тя го иска ?
    и дали да започвам с език веднага ?
    пери с хобота напред