- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се целуваме
wow... чак задавяне о.0
И аз много се притеснявам.Винаги при целувките с език ми става смешно.И започвам да се хиля ката идиотка.
Много се притеснявам да не объркам нещо.
Ох.. Честно да ви кажа, преди да започнеш да се целуваш, в главата ти остава точно една мисъл- на къде да си наклониш главата.
Щастливка съм, никога с никого не съм си блъскала носаВсе се уцелваме...
На уплашените момичета и момчета, на които им предстои искам да кажа нещо.. НЕ се страхувайте! Точно преди целувката е адски стресиращо, адски изнервящо и си несигурен трепериш местиш поглед, нов момента в който я почувстваш, точно както казват- наистина става от само себе си- всичко се изпарява и ти става хубаво.
така че, спокойно и напред!
Вижте на какво попаднах, смятам, че ще ви бъде интересно))
"Подпечатано с целувка" - Как различните зодии пишат любовни писма?
http://www.belladonna-bg.com/2012/03...opi-zodii.html
...Всеки знае как да се целува,a и да не знае...то си е вродено като между 2-ма души има химия.
То просто става...
Няма нужда от теми...
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
чак да се задава от целувка неми се е случвало но първата ми целувка не беше нищо особено стана най-неочаквано и аз нямах време да се притеснявак как ще се получи.
целувката е нещо съвсем естесвено. ако прекалоно много четеш за това накрая ще се объркаш нужно е само да се отпусниш и ще стане естествено
евала за темата такива като мен които обичат да са по-информирани ще я прочетат
Абе то отвътре ти идва, не е страшно ! Аз вече 3 пъти съм се целувала и ако човека те обича няма да те скъса дори да не стане първата целувка !
имам един спомен преди по време на целувки приятелката ме ухапа неволно по долната устна
Хора адски много се притеснявам направооооо ;х Скоро ще му дойде времето ;@ Не знам как просто адски ми е притеснено ;х Помощ ;((
ами, четеш простотии в някой форум, ама като влезеш в ситуацията се опикаваш и крайето бърз урок как да НЕ се целувате :X не се обиждайте, ама доколкото четох, излиза, че трябва да имаш плочки на езика, за да се целуваш свястно... пфф
аз пък съм на 20 години и още не съм направил първата си целувка..... и не знам кога ще дойде това време
Ами например ако сте гаджета от вчера ?
дали тя го иска ?
и дали да започвам с език веднага ?