- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и мъка...
Човек,дай си сметка,не можеш да взимаш 1000-2000 на месец при положение,че си на 20без никакъв опит и само със средно да речемПървоначално написано от DarkKiller16jp
^ Не ми следиш мисълта, карай...
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
именно+ Принципно съм съгласна с всичко казано, но понякога идва и моментът, в който трябва да се включи и неочакван проблясък на женска логика... в което просто няма логика.![]()
Мисълта ми е, че е възможно и тя да се опитва по някакъв начин да ти даде някаква свобода, ако вижда, че наистина страдаш, не е необходимо 100% да си е хванала и някой друг.
Продължавай да си търсиш работа... друго не знам какво да ти кажа. Щом с обичате ще се справите някак си.![]()
nigga stole my bike
Вие не знаете в кой свят живеете.
Служител на ПениМаркет, Лидл и прочее получава по 350-400 лв.
А една .. ъъ, позната, да речем, започна работа като крупие без опит и връзки за 800.
Абе, шматки... то работа винаги ще намериш, ако ще къщите на хората да чистиш, ама дали ще те вземат...
^ми айде да се откажем, 'щото може да не ни вземат. то тоооочно така се търси работа.
единствения вариант, който виждам аз е да седнете да си изясните ситуацията. за теб е трудно, за нея също, но тъй като гледам ти се опитваш здраво, за да се осъществят плановете за бъдещето. надявам се така да се случи. просто ходи, търси, все ще излезе нещо.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ааахахахахаха еми то за тва, тези които цял живот учат и се трудят след това не могат да си намерят работа, да, така е с връзки и боклука може да стане използваем продукт.Първоначално написано от PinkPan7her
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
Ти добре ли си бе ? Къде прочете да съм написала отказване ???? Не става въпрос да се отказваш, казвам, че е трудно.Първоначално написано от LeprikonA
^не, не съм добре. хапчетата ми свършиха, ама майка ми забрави да ми сложи бялата риза.
мислиш ли, че му е нужно да му се обяснява колко е трудно? той дали не го знае и не го преживява? просто няма смисъл 100 пъти да се напомни, при положение, че човекът вече е наясно. хората са казали, че като няма какво да кажеш най-добре е да мълчиш. най-добре послушай това, вместо да повтаряш като папагал едно и също.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Мерси за положителните мнения, не очаквах да са толкова. Но все пак бих предпочел да коментират хора който са завършили и виждат трудностите на живота, от колкото хора който още си мислят че "даскалото е тъпо и да свършва най-накрая, да почна да си къртя пари" - не става така!
Мацката просто иска време да види дали ще се справите с връзката.Много и е натоварено знам всеки е минал през тия изпити и матури обаче виж потруди се намери си работа да не е лесно всеки работодател иска опит 2-3 год но не е така просто така го пише в обявите. Ще ти дам един пример с мен. С приятеля ми съм от доста време бях на 14 сега съм на 21 двамата сме от Македония,но при мен се случи така,че родителите ми се преместиха тук в БГ няма значение това имали сме трудности да виждаме се всеки месец за по 6-7 дни той има там хубава работа семеен бизнес и вече решихме да живеем заедно аз си намерих работа в Македония и си се прибирам там не че изгарям от желание да съм там но просто той е там.Оставям всичко тук заради него и ще взимам 300лв заплата но знам че съм постигнала това което съм искала.Помисли над това и успех!
абсолютно съм съгласен !Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
така или иначе и в двата случая ще има страдания, дали тя ще те скъса или ти нея, то се предусеща на къде вървят нещата ..
другия вариант е да си дадете почивка, както казаха някои .. и евентуално да се видите като се подредят нещата и да поговорите за нататък
лично аз така бих направил![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Ох, допреди месец-два и с моя бях така. Сега колко ми е кеф, че се премести при мен![]()
Не ми се вярва никой да не те иска на работа.. Слабо търсиш!
Ако искаш да запазиш връзката си и толкова държиш на момичето, колкото го изкарваш се стегни и търси здраво работа.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
и 2 сте много далече от истинатаПървоначално написано от BrokenKnight
![]()
^
Извинявай, ама ти какво искаш да ги отговорят всички - "Леле колко ти е лошо положението" , "Тя още те обича" и тн.С тая тема какво целиш да размишляваме "над житейски проблем", ами дай и есе да ти напишем, а ? Бъди сигурен не си единствения в такова положение, дори твоето е сравнително добро и да бъдеще за младите хора в България (че даже и за старите) нямаа ,а и никъде до сега не видях да си написал, че имаш висше образование(ако имаш - не чета мисли, съжалявам) каква работа търсиш тогава, таксите в българските университети не са толкова скъпи, а никога не е излишно да инвестираш в образование.А и да плащаш за школи и евентуално да си в готовност да посрещнеш разходи за образование в чужбина според мен не е никак евтино, ако приятелката ти има възможност да поеме твоите разходи (поне докато си стъпиш на краката) може да е вариант да се преместиш при нея.Може би ти се струва срамно, но ако те обича и има възможност не е изключено, в крайна сметка вие си знаете ..
Първоначално написано от LeprikonA
Аз не обеснявам на него, а на някои хора дето си мислят, че като намериш няква работа- край! Твоя е...
Той както виждам е наясно, че е трудно.