- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Възможно ли е да съм болна от спин?
Видях че по - долу има подобна тема, но не е същото .. Та, имам болка в ръката, дясната вече от колко 3-4 дена .. не е синьо или червено .. но само да го докосна и почва да ме боли. Не съм много запозната с болестта. Полов контакт до сега не съм имала с никого .. И един приятел ми каза, че е възможно да съм болна от спин. Според вас възможно ли е?
при спин имунната система се срива и една хрема става трудна за лечение
не му вярвай
ОДИН!!!
Ми май се ебавал с теб, щом си толкова плиткоумна.
Като се притесняваш, че е СПИН, защо първо не се разрови да видиш какво го причинява, какви са симптомите и как се открива.
Относно ръката ти-ако си я ударила някъде, може да е навехната, може да са скъсани мускулни влъкна...не знам-боба днеска не ми говори. А, чакай, каза ми нещо-ОТИДИ НА ЛЕКАР!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
![]()
Не си имала полов контакт и се чудиш дали си болна от СПИН..........................
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
При положение, че не си имала полов контакт, шансът е минимален да си заразена. Но ако ще се чувстваш по-спокойна, просто отиди и се изследвай!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря за отговорите.
Всъщност снощи той ме беше наплашил просто, днес разбрах, че просто се е бъзикал.
А за т'ва че съм плиткоумна, спокойно и без да ми го казваш си го знам ..![]()
Иначе, днес забелязах, че ръката ми е подута и ще се ходи на лекар ..![]()
СПИН не се предава само по полов път!Първоначално написано от Hayashi
Не си болна от СПИН.Но ако имаш съмнения се изследвай![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Да, СПИН не се предава само и единствено по полов път! Иди на лекар,но вместо тест ти иди при лекарят ти , за да ти види ръката ,може да си скъсала нещо...
maDamn
СПИН не се предава само по полов път, но 80% от заразяванията са именно по полов път.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да, за пореден път,ама тя не е имала сексуален контакт! Не е спин, аз предлагам темата да се локне!Първоначално написано от Hayashi
maDamn
...
СПИН е крайната фаза на вирусното заболяване ХИВ. Няма как да го имаш освен ако не си ХИВ-серопозитивен.
Болна си! Остават ти 72 часа живот!![]()
Да....то секи ден под път и над път се разболяват от СПИН ей така случайно хора без да са водили полов живот, нали........
Питай някой наркоман, който се е заразил със СПИН от спринцовка...Първоначално написано от lubovvv
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
To защото и такива наркомани, които използват спринцофки се срещат често, нали......Първоначално написано от Shturrrche88
Първоначално написано от lubovvv
Сериозно ли го казваш?
Абсолютно НЕ. иронично го казах![]()
Според мен също не си болна . Наистина това, че не си извършвала полов акт ти дава 80 процента гаранция за това . Но не може просто защото те боли ръката да си болна от СПИН . То ако за всяко най- малко нещо човек се разболяваше ...![]()