- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учите ли?
Има предмети по които уча, защото са ми интересни. Има такива, по които уча, защото трябва и такива по които не уча, защото нито са ми интересни нито се налага. Но винаги гледам да имам подробен план на уроците, който да си погледна преди часа, ако не съм учила.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
По някои предмети.... Уча без да ми е в тежест по химия и биология.
По физика с много нежелание. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първоначално написано от MegiBoOm
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Общо взето до сега не съм се разхлабвала (Първоначално написано от sun251
) така, както в момента .. Нещо тая година мнооооого мързеливо я карам ..
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Уча, даПолагам страшно много усилия, но при мен е по-сложна, защото аз съм в музикалното и там трябва освен да уча и да свиря, и да уча по предметите по музика...А по общообразователните учителите направо режат глави (което не трябва да е така в такова дскл, ама шанс)
затова по общообразователните най-много наблягам....А на мен пък матеематиката ми е тъмна индия, колкото и да се опитвам![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
awerw♥
Уча това, което мисля да следвам.
По другите предмети назубрям урока 3мин преди часа, вадя си оценката и отивам да играя карти.
Respect my authoritah
Уча по собствено желания. Ще се явявам на изпити, а и никога не съм харесвала хората, които имат възможност да учат, но предпочитат да останат със знанията си от 4 клас.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Почти не уча, Въпреки това успеха ми е добър. Даже прекалено добър за мързел като мен. Не виждам смисъл да си пълня паметта с неща, които едва ли ще ми потрябват втори път в живота..
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
^ същотоПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
Уча защото трябва![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
НЕ ми харесва да уча, но го правя, защото имам желание. Двете неща в едно изречение звъчат тъпо, НО си е точно така. Хич не обичам да уча, но знам, че ще ми трябва за напред и го правя, защото ми се иска да продълйа с ученето и след завършване на 12-ти клас, а ако съм учила до тогава ще ми бъде много по-лесно ! : ))
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от annie2
Never back down !!
Ами уча си. А колкото до харесването- не съвсем..
В днешното българско образование КОЙ УЧИ????????? днешното така наречено "учене" няма нищо общо с ученето в миналото...... всеки учи тези ,които се стремят към нещо учат ,когато се налага и имат ясна перспектива по кое,какво и кога да учи..... лично аз съм така наблягам на история,литература,географ ия и спорта
Последно редактирано от gt-r : 12-05-2011 на 13:36 Причина: правописна грешка
Уча, уча по-усилено по важните предмети. Мога да кажа, че ми се удава, ама мога да изкарвам и по-високи оценки.. ;дд По математика само ми куца и това си е от цяла вечност. Просто нямаме оправия с нея и не знам какво ще правя, при положение, че е мн важен предмет. :/
Стига нещо да ми е интересно, мога да запомням и без да уча, но ако ми е интересно се интересувам допълнително...и не говоря само за лекции, ами като цяло.
А що се отнася до "механичното" учене, за което говорите - не мога да уча, за съжаление...нямам го изграден този навик, дори не знам как точно да уча...хаха
Ако ми е интересно го прочитам и го запомням, но ако не ми е...не знам как да уча.![]()
Честно казано само по Биология и Химия уча със силно желание , другите са насила.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥