.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Грешка - 12263; грешка - 107 ?? :(

Здрасти от преди около 40 мин. не мога да вляза в фейсбук, нз защо.. дава ми грешка : www.facebook.com изпрати невярно или неочаквано съобщение. код за грешка - 12263
    някой може ли да ми каже на какво се дължи това и как да го оправя. Благодаря предварително.

ХОРА СПЕШНО Е

сега ми излезе : SSL connection error
    Unable to make a secure connection to the server. This may be a problem with the server, or it may be requiring a client authentication certificate that you don't have.
    Error 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): SSL protocol error.
    Intel Core i7-975 Extreme

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    http://www.roezer.com/LostBlog/error-neterr_ssl_protocol_error/
    Нищо не мога да разбера от товаа ?

Guest
    Не ползвай скапаният Хром, защото няма как adware да ти осигури дори и минимална защита, а във фейса вече става трудно влизането ако си с него.Така и не разбрахте, че от гугъл въртят нещата, за да им изнася на тях и след като са си пуснали гугъл+ е нормално да започне фейса да се прецаква ако си с Хром.

Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Не ползвай скапаният Хром, защото няма как adware да ти осигури дори и минимална защита, а във фейса вече става трудно влизането ако си с него.Така и не разбрахте, че от гугъл въртят нещата, за да им изнася на тях и след като са си пуснали гугъл+ е нормално да започне фейса да се прецаква ако си с Хром.
    де да беше само с хром.. пробвах и с Mozilla и с internet explorer и пак не става ХОРААА ПЛСС ПОМОЩ !!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    Няма да ти отговарям тук, защото в Калдата ще го направят.

ъп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си